Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijaedut Satakunnasta

Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Harjavalta Training 12.5. Harjavallan liikunta- ja uimahallilla

Harjavalta Training 12.5. Harjavallan liikunta- ja uimahallilla

 

Harjavalta Training on jo kolmatta kertaa järjestettävä liikuntatapahtuma Harjavallan liikunta- ja uimahallilla. Tapahtuma sopii niin aloitteleville liikkujille kuin säännöllisesti urheilevillekin. Tapahtumassa pääset kokeilemaan muun muassa Tehotanssia, LesMills BodyCombat™ -tuntia sekä reisi-vatsa-peppu-jumppaa. Tapahtuman järjestää ja tunnit ohjaa harjavaltalainen liikunta-alan yrittäjä Sanna Raikunen.

Tapahtumassa on tarjolla tuntien lisäksi kehonkoostumusmittauksia, urheiluvaatekirppis (jossa voit myydä myös omia vaatteitasi), tuote-esittelyjä sekä 10- ja kk-kortteja alennetuin hinnoin. 

 

Lähde nauttimaan liikunnan ilosta edulliseen opiskelijahintaan! Saat opiskelijana pääsylipun hintaan 18 € (norm. 20 €)!

Ilmoittaudu tapahtumaan 5.5. mennessä sähköpostitse sanna.raikunen@gmail.com tai puhelimitse 040 761 3086. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä olevasi opiskelija. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi infokirjeen tapahtumaan liittyen. 

Tutustu tapahtumaan myös Facebookissa.

PÄIVITYS: Harjavalta Training on tämän vuoden osalta loppuunmyyty. Tapahtuman Facebook-sivuilta sekä Instagramista: harjavaltatraining voi käydä myöhemmin lukemassa mikäli saamme tiivistettyä tapahtumaan lisää paikkoja.  Kilpailuun voit silti osallistua <3

 

Täytä kilpailulomake ja voit voittaa 2 lippua Harjavalta Training -tapahtumaan! 

Arvonta suoritetaan 30.4.2018

Jaa:

Lähetä