Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijaedut Satakunnasta

Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Mobiiliopiskelijakortti

 

Slice.fi-mobiiliopiskelijakortti

Mobiilinen Slice-opiskelijakortti ja -etupalvelu on suunniteltu opiskelijakunnan paikalliseksi palvelukanavaksi omille jäsenille.

Slice.fi julkaisi helmikuussa 2018 yhteistyössä Satakunnan ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta SAMMAKKO:n kanssa mobiiliopiskelijakortin, joka on nyt avoimesti käytettävissä muillekin opiskelijakunnille ja oppilaitoksille. Syksyyn mennessä se onkin käytössä jo lukuisilla eri paikkakunnilla.

Koulun tai opiskelijakunnan edustaja, haluatko käyttöön valtakunnallisesti hyväksytyn mobiiliopiskelijakortin vaivattomasti? Jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse info@slice.fi. 

 

Opiskelija, etkö pääse kirjautumaan sovellukseen sisään? Sovellukseen voi kirjautua vain yhteistyötä tekevien oppilaitosten ja opiskelijakuntien opiskelijat. Ota yhteyttä omaan oppilaitokseesi tai opiskelijakuntaasi, josta olet saanut Slice-aktivointikoodit.

HUOM! Winnovan opiskelija, lue ohjeet opiskelijakortin käyttöön täällä>>. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluun info@slice.fi.

Opiskelijakunta SAMMAKKO>>

Opiskelijakunta TUO>>

Opiskelijakunta SAMO>>

Opiskelijakunta VAMOK>>

Opiskelijakunta KAAKKO>>

Pointer ry>>

Opekas ry>>

ASKEN>>

Helga>>

O'Diako>>

HUMAKO>>

Laureamko>>

 

Unohtuiko salasana?

Sovellukseen kirjaudutaan sisään kertakäyttöisellä salasanalla. Mikäli vaihdoit puhelinta tai tulit muusta syystä uloskirjatuksi sovelluksesta, voit resetoida tunnuksesi syöttämällä sähköpostisi sivulla www.slice.fi/resetoi. Saat sähköpostiisi resetointilinkin, jota vuorokauden sisällä klikkaamalla saat paluupostina uuden salasanan sovellukseen. 

 

 

Lue uutinen Satakunnan Kansan nettisivuilta> 

   

 


Jaa: