Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Kuntosalit ja ryhmäliikunta Kaikki toimialat

Älä juurru sohvannurkkaan vaan lähde liikkumaan! Meiltä löydät laajan valikoiman kuntosaleja ja ryhmäliikuntatunteja!


Porin KuntoPro

Porin Vanhakoivistolla Kuntokeskuksen yhteydessä sijaitseva Porin KuntoPro tarjoaa ryhmäliikuntapalveluita kaiken kuntoisille aikuisille. Ensimmäinen käynti on aina veloitukseton tutustumiskäynti.


Feel Dance

Feel Dance nimen takana työskentelee T:mi Titta Malmila. Hän on valmistunut itämaisen tanssin opettajaksi syksyllä 2013 ja harjoitellut montaa muutakin tyylilajia vuosien varrella.


100syke

100syke on hyvinvoinnin asiantuntija Porissa.


Astangajooga Pori

Astangajooga Pori on astangajoogakoulutusta Porissa sekä muualla Satakunnassa tarjoava yritys. Astangajooga on dynaamista ja sopii sekä aloittelijalle että vuosia joogaa harrastaneelle.


Climbing Club Pori

Climbing Club Pori tarjoaa kiipeilyharrastuksia sisällä ja ulkona Porissa.


EasyFit Pori

Easyfit Pori on Porissa torin laidalla Sokos Hotelli Vaakunan tiloissa sijaitseva kuntosali


Energy Puls Wellness Center

Energy Puls Wellness Center on Porin Herranlahdessa sijaitseva monipuolinen kuntosali, jossa tarjotaan ammattimaiset puitteet kuntosaliharrastukseen. Kuntokeskus sopii niin aloitteleville harrastajille kuin myös ammattilaisillekkin.


Gymppikunto

Gymppikunto on Rauman keskustan tuntumassa sijaitseva kuntosali, jossa voit harjoitella tehokkaasti ja monipuolisesti joka päivä avainkortilla klo 05.30–23.00


Hyvinvoinnin Walimo

Hyvinvoinnin Walimo on monipuolinen kauneuden ja hyvinvoinnin keidas, jossa voit liikkua kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla sekä nauttia kosmetologin, hierojan sekä fysioterapeutin hoidoista.


Ilkka Santahuhta Coaching

Ilkka Santahuhta Coaching tarjoaa Porin keskustassa Antinkadulla huippulaadukkaita Personal Training -palveluja yksityisille ja yrityksille.


Kamppailu urheilukeskus

Porin Kamppailu-urheilukeskus tarjoaa monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia kamppailulajeista kiinnostuneille. Erikoisuutena tiloissa järjestetään myös Bar&Fight -ottelutapahtumia.


Kesäyön marssi

Kesäyön marssi on Porissa 26.-27.5. järjestettävä hyvän mielen kävelytapahtuma, jolla innostetaan ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan fyysisestä kunnostaan.


Krämppäcenter

Krämppäcenter on monipuolinen hyvinvointialan yritys Ulvilassa.


Kuntomax

KuntoMax on kuntokeskus Raumalla. KuntoMaxin kattava laitevalikoima mahdollistaa monipuolisen harjoittelun. Asiakkaat saavat käyttöönsä henkilökohtaisen kulkukortin, jolla voi käydä treenaamassa aamuvarhaisesta iltamyöhään.


Kuntosumppu

Kuntosumppu tarjoaa Raumalla käyttöösi viihtyisän hotellin ja liikuntakeskuksen lukuisine oheispalveluineen. Kuntosumppu sijaitsee sopivalla paikalla sekä työ- että vapaa-ajan matkustajalle, sillä Rauman keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa vain noin 1,5 km.


Kunto-Rauma

Kunto-Rauma on matalan kynnykset kuntosali, jossa laitteet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat erinoimaisesti aloittelijoille, senioreille ja kokeneemmille käyttäjille.


Ladie's Club

Ladie's Club on naisten kuntosali Porissa.


Lastaamo

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka. Lastaamo tarjoaa starttikursseja, personal trainer-palvelua ja ryhmäliikuntatunteja.


Liikuntakeskus Troppi

Liikuntakeskus Troppi on monipuolinen pallopeleihin erikoistunut liikuntakeskus Raumalla.


Maximus

Maximus on toiminnallinen harjoittelukeskus Porissa. Maximus tarjoaa nykyaikaiset puitteet monipuoliseen harjoitteluun.


Moveit

Moveit® on ryhmäliikunta-tunteja tarjoava sali Porin keskustassa. Iloisten ja energisten tuntien tarjonta on laaja. Tuntien ajankohdat vaihtelevat aamusta iltamyöhään, joten kaikilla on mahdollisuus päästä treenaamaan haluamaansa aikaan.


Pikku Suutarin Sekatavarapuoti

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti on liike Kuninkaankatu 7:n sisäpihalla, joka tarjoaa suutarinpalveluja, ekologisia lahjatavaroita sekä käsitöitä.


Piukat Paikat

Piukat Paikat on Porin keskustassa sijaitseva kuntosali naisille. Kuntosalin lisäksi palveluihin kuuluvat muun muassa pace-kiertoharjoittelu, pilates, zumba ja useat muut jumpat. Tarjontaan kuuluuluvat myös solarium, personal trainer -palvelut sekä erilaiset laihdutus- ja kehonmuokkausryhmät.


Porihalli

Porihalli on Porin keskustan kupeessa toimiva monipuolinen liikuntakeskus


Pori Joogafestivaali

Pori Joogafestivaali Porin Yliopistokeskuksella 15.9.2018


Porin Kuntokeskus

Porin kuntokeskus on Porin Vanhallakoivistolla sijaitseva monipuolinen kuntosali, jonka tarjontaan kuuluu myös solarium ja ryhmäliikuntatunteja. 1000m² alueelta löytyy laaja valikoima kuntosalilaitteita sekä kymmeniä irtopainoja.


Porin Kuntotorni

Porin Kuntotorni Oy on Porissa urheilutoimintaa järjestävä kuntoilukeskus.


Porin Tennishalli

Porin Tennishalli tarjoaa tennis- ja sulkapallovuoroja, kuntosalipalveluita ja hierontaa Porissa. Urheilukeskuksessa on myös kahvila ja välinekauppa.


Power Team Pori

Power Team Pori on kuntosali, jossa on monipuolinen laitevalikoima ja ilmainen tutustumiskäynti!


Rauman Fysioteam

Rauman Fysioteam on monipuolinen fysioterapian, hieronnan ja kuntopalveluiden tarjoaja.


Rauman SalBa

Rauman Salba on raumalainen salibandyjoukkue.


Tanssikoulu Happy Dance

Tanssikoulu Happy Dance on Kati ja Joonas Kainulaisen paritanssi- ja soololattareihin sekä lasten tanssiopetukseen keskittyvä tanssikoulu.


Tiilimäen Titaani

Tiilimäen Titaani on liikuntapalveluja tarjoava yritys Porissa.


Training for Warriors - TFW Rauma

Training For Warriors (TFW) valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Lähde mukaan kokeilemaan TFW-harjoittelua Raumalla.


Training House

Training House on täyden palvelun kattava kuntosalikeskus Raumalla.


WellGo Training Center

WellGo Training Center on monipuolinen ja siisti kuntosali muutaman kilometrin päässä Porin keskustasta.


Wellness Friski

Wellness Friski tarjoaa liikunta- ja fysioterapiapalveluja Raumalla. Vuosien kokemus ja osaava henkilöstö takaa monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut.