Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

100syke


100syke

100syke on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elinvoiman ammattilainen Porissa. Palvelutarjonnastamme löytyy jokaiselle sopivia palveluja hyvinvoinnin ja elinvoiman tueksi ja ylläpitämiseksi. Kehon ja mielen voidessa hyvin myös arki on kevyttä ja elämä nautinnollista. 

Palvelut

Laajasta palveluvalikoimasta löytyy muun muassa kuntosali, fysioterapiaa yksilöidysti ja pienryhissä, hierontaa, PhysioTrainer, jalkahoitoja, coachin ja järjestettyjä lasten synttäreitä.

Kuntosalilla sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta ja käytössäsi ovat laadukkaat ja nykyaikaiset Technogymin kuntosalilaitteet. Laitevalinnoissa on huomioitu vaikeavammaiset sekä näkövammaiset. Henkilökunta koostuu fysioterapeuteista, jotka laativat sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Kuntosalille pääsee kulkukortin kanssa joka päivä klo 5-23. Ensimmäinen kuntosalikäynti on aina ilmainen.

PhysioTrainer auttaa sinua pääsemään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin ja suunnittelee kanssasi yksilölliset tavoitteet ja harjoitusohjelmat.

Ryhmäiikuntatunneilla voit liikkua ohjatusti viikoittain. Liiku oman kuntosi mukaan ilman ryhmäpaineita. Liikkumisessa kyse on liikunnan ilosta ja hyvästä olosta, ei kilpailusta. Tutustu ryhmätunteihin ja varaa paikkasi netissä tai soittamalla 044 976 5968 tai sähköpostilla satasyke@satasyke.fi

Sauna- ja allasosasto on vuokrattavissa erilaisiin juhlatilaisuuksiin, polttareihin, Tyhy-päiviin yms. Tiloista löytyy sauna, uima-allas, tunnelmallinen oleskelutila sekä astiasto 24 hengelle. Tutustu lisää nettisivuillamme.

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme täällä ja seuraa meitä myös Facebookissa!

Katso opiskelijaetumme täältä. 

Yhteystiedot

100syke
Isolinnankatu 22 A
28100 Pori
044 976 5968
satasyke@satasyke.fi

Soita: 044 976 5968

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut