Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

4-Ever Sun


4-ever Sun Oy

4-ever Sun on Porin Eteläpuistossa sekä Antinkadulla toimiva moderni solariumstudio, joka tarjoaa myös laajasti muita kauneudenhoitopalveluita.

4-ever Sun Oy:n palveluihin kuuluu solariumin lisäksi muun muassa kynsienhoito ja rakennekynnet, airbrush-tatuoinnit, spray-rusketus ja lävistykset. 4-ever Sunilta löydät myös laajan valikoiman solarium- sekä kauneudenhoitotuotteita.

Solarium 

4-Ever Sunissa sinulla on käytössäsi modernit ja uudet Ergoline-solariumit. Ergoline-solariumit ovat solarium-markkinoiden tehokkaimmat solariumit. Mikään muu solariumvalmistaja ei pysty kilpailemaan Ergolinen tarjoaman tehokkuuden, mukavuuden ja turvallisuuden kanssa.

Solariumeja pääset käyttämään ladatulla sirukortilla tai kolikoilla joka päivä klo 06-22 välisenä aikana. Piipahdat siis nauttimassa auringosta aina silloin, kun sinulle sopii! 

Palvelut

4-ever Sun Oy on paljon muutakin kuin pelkkä solarium. Meiltä löytyy todella laajalti eri kauneuspalveluita aina lävistyksistä rakennekynsiin. Suositut airbrush-tatuoinnit eli tilapäiset ihokoristeet, niin sanotut pikatatuoinnit ovat mukava piristys esimerkiksi viikonlopun biletykseen.

Spray-rusketus on uusi tapa saada kaunis rusketus vain muutamassa minuutissa.

Olemme myös kynsien ammattilainen. Palveluistamme löytyy rakennekynsien tekeminen, huolto-ja poistotyöt sekä kynsien lakkaus.

Tuotteet 

4-ever Sunilta löydät laajan valikoiman solariumvoiteita sekä muita tuotteita. 

Tutustu opiskelijaetuihimme tästä>

 

Yhteystiedot ja aukioloajat

4-ever Sun Oy
Eteläpuisto 17 D 2 ja Antinkatu 18
28100 Pori
Puh. 050 440 8277
info@4eversun.fi
Facebook
Aukioloajat

Soita: 050 440 8277

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut