Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Alusasuliike Helmi


Alusasuliike Helmi

Alusasuliike Helmi on Raumalla sijaitseva, vuodesta 1989 palvellut naistenvaateliike. Alusasuliike Helmestä löytyy runsas valikoima erilaisia alus-, uima- ja yöasuja moneen eri makuun. Vanhassa Raumassa sijaitsevan liikkeen ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinulle oikean kokoiset ja näköiset alusasut. 

Liikkeestä löytyy laadukkaita ja mukavia alusasuja eri kokoisille naisille. Valikoimissa on runsaasti erilaisia rintaliivejä, alushousuja, korsetteja, bodyja ja muita vartalonmuokkaajia sekä sukkahousuja alusasua täydentämään. Jokaiseen liiviin on saatavilla veloitukseton proteesitasku. Myymiä tuotemerkkejä ovat mm. Marie Jo, PrimaDonna, Freya, Lise Charmel, Fantasie sekä Anita.

Erityistuotteiden valikoimasta löytyy niin urheilu-, imetys- ja odotusajanliivejä sekä proteesiliivejä. Valikoimissa myös miesten laadukkaita alusasuka, yöasuja sekä aamu- ja kylpytakkeja. Erityistuotteiden tuotemerkkejä ovat Anita, Mey, Impetus sekä Schiesser.

Yöasujen ja kerrastojen käyttäjille tarjolla ovat tuotemerkit Nanso, Gattina, Schiesser, Ringella, Coemi ja Damella. Kerrastoja löytyy puuvillaisena, silkkisenä ja villaisena. 

Alusasuliike Helmestä myös upeat ja laadukkaat uima-asut vesiliikuntaan ja rannalle. Koot 36-54. Valikoimista löytyy erilaisia uimapukuja, bikinejä, tankineja sekä proteesipukuja muun muassa näiltä tuotemerkeiltä: Magistral, Damella, Lidea, Huit, Sloggi ja Sunseeker.

Tule tutustumaan valikoimaan liikkeeseen Kauppakadulle tai nettisivuille osoitteessa www.alusasuliikehelmi.fi.

Seuraa Alusasuliike Helmeä myös Facebookissa @alusasuliikehelmi.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Alusasuliike Helmi
Kauppakatu 15, 26100 Rauma
02 822 9055
tinja.koivuviita@alusasuliikehelmi.fi

 

Avoinna:
Arkisin 9.30–18.00 
Lauantain 9.30–15.00

Soita: 02 822 9055

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut