Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Astangajooga Pori


Astangajooga Pori

Astangajooga Pori on astangajoogaohjausta Porissa sekä muualla Satakunnassa tarjoava yritys. Astangajooga on dynaamista ja sopii sekä aloittelijalle että vuosia joogaa harrastaneelle. Joogaopettaja Anu Jii on tutustunut astangajoogaan jo vuonna 2009 ja opiskeli Intiassa opettajansa Sharath Joisin kanssa vuosina 2014-2015.

Rebalancing-kehoterapia

Rebalancing on keholähtöinen psykosomaattinen terapia, joka pyrkii palauttamaan ihmisen harmoniaan itsensä kanssa; auttaen häntä löytämään kehon, mielen ja sydämen tasapainon. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja vahvasti intuitiivinen. Rebalancing-hoitoja on suositeltavaa ottaa useampi kerta, koska kehon avautuminen on pidempi prosessi, ja kerros kerrokselta päästään käsiksi aina vaan syvemmällä oleviin tukoksiin, jotka voivat olla vaikka peruja lapsuuden traumoista ja kokemuksista vaikuttaen alitajuisesti tänäkin päivänä.

Energiahoidot

Energiahoidot ovat vaihtoehtoinen hoitomenetelmä, joka perustuu ihmisen energiakentän kautta tapahtuvaan parantamiseen. Hoidot ovat intuitiivisia ja aina täysin yksilöllisiä. Hoito ei ole hierontaa, vaan hoidon aika luodaan ideaali tila, missä paranemisprosessi voi käynnistyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää astangajoogasta, energiahoidoista ja rebalancing-kehoterapiasta!

Seuraa Astanjajooga Poria myös Facebookissa @astangajoogapori.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Astangajooga Pori
Nortamonkatu 1
28100 Pori
050 406 4582
www.astangajoogapori.fi
Facebook

Soita: 050 406 4582

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut