Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Autopesula K. Varis Pori


Autopesula K. Varis palvelee sekä Porissa autoilijoita. Autopesula tarjoaa erilaisia autonhoitopalveluita, aina auton päältäpesusta ionisointiin. Autopesulan toiminta perustuu erinomaiseen asiakaspalveluun, nopeaan toimintaan ja korkeaan laatuun. Henkilöstö on asiantunteva ja mielellään palveleva. Asiakasta autetaan erilaisissa autonhuoltoon liittyvissä asioissa yksilöllisesti. Autopesulan asiakkaina voivat olla sekä autoliikkeet ja yritykset että yksityiset asiakkaatkin.


Ekologisuus
Autopesula K. Varis ottaa toiminnassaan tarkasti huomioon ekologiset näkökulmat ja ympäristönsuojeluongelmat. Autopesuloissa virtaa usein jätevettä, mutta K. Variksessa jätevesien erottelua varten toimipisteissä on erikseen hiekka-, öljynerotus- ja lietekaivo. Uudistunut kemikaalilaki on vaikuttanut autopesulassa käytettäviin aineisiin. Esimerkiksi hiilivetyliuottimien käyttömäärä on pudonnut viidesosaan aiemmasta pelkästään Autopesula K. Variksen toimipisteissä. Toimipisteissä lajitellaan myös roskat tarkasti. Autoja ei jätetä turhakäynnille ja vettä käytetään vain sen verran, kuin on tarpeen.


Tarjonta
Autopesula K. Varis tarjoaa useita erilaisia auton perushuoltoja. Tarjonnasta löydät esimerkiksi päältäpesun, kestovahauksen ja sisäsiivouksen edullisesti. Tarjonnassa on myös Diamond Brite -autohuolto, jonka tuloksena auto on yhtä kiiltävä ja puhdas kuin upouusi auto! Diamond Brite on täydellinen auton suojausjärjestelmä, joka auttaa pitämään autosi näyttelykunnossa sekä sisältä että ulkoa. Tuote sisältää kuuden vuoden takuun maalipinnoille ja tekstiileille.


Voit varata ajan autopesulaan kätevästi sähköisessä ajanvarauspalvelussa pesulan nettisivuilta!


Lue lisää opiskelijaeduistamme täältä.


Yhteystiedot:
Autopesula K. Varis
Satakunnankatu 29, 28130 Pori
Puh. 050 554 2770 / Pori
kari.varis@autopesulavaris.fi
Facebook

Soita: 050 554 2770

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut