Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Barona Pori


Barona

Porilainen ilman töitä? Barona haluaa auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Porissa Baronan toimisto palvelee sinua keskustassa, Antinkadulla. Barona on henkilöstöalan yritys, joka tekee työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Barona auttaa vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä löytämään työpaikan. Voit työllistyä meille tai kiinnostaviin asiakasyrityksiimme. Tarjoamme työmahdollisuuksia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Haluamme auttaa ja tukea sinua matkasi varrella sekä auttaa sinua kehittämään työelämästä itsesi näköistä. Barona onkin toimialansa johtava toimija ja toimii Suomessa jo yli 40 paikkakunnalla sekä kansainvälisesti 10 maassa. Toiminnassa Barona on ollut jo vuodesta 1999 eli ammattilaista toimintaa meillä on ollut jo yli 20 vuoden ajalta!

Otamme somen haltuun ja meitä voitkin seurata monissa sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa @BaronaCareers, Instagramissa @baronacareers, Twitterissä @baronacareers, You Tubessa @BaronaGroup ja myös Linked ini:ssä @barona-group-oy.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Barona Pori
Antinkatu 12
28100 Pori
+358 20 198 3460
info@barona.fi
www.barona.fi
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
LinkedIn

Soita: +358 20 198 3460

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut