Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Beauty Cave


Beauty Cave

Beauty Cave on parturi-kampaamo & kauneushoitola Porissa Yrjönkadulla. Beauty Cave on koko perheen parturi-kampaamo ja kauneushoitola, jonka monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy hoitoja niin hiuksille, käsille kuin jaloillekin. Lisäksi Beauty Cave tarjoaa klassista ja urheiluhierontaa, päähierontaa sekä ihokarvojen poistoa.

Palvelut

Monipuolinen palveluvalikoima sisältää runsaasti erilaisia parturi-kampaamopalveluja, kosmetologipalveluja sekä klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Beauty Cavesta saat upeat kampaukset, permanentit, pidennykset sekä hiusten värjäykset ja leikkuut, sekä tietysti tehohoidot hiuksillesi. Voit myös luottaa hääkampauksen ja -meikin Beauty Caven huoleksi ja vain nauttia päivästäsi. 

Tarjontaan kuuluvat myös hoidot kasvoille, käsille, jaloille ja kynsille. Voit huoletta heittää arjen kiireen nurkkaan ja nauttia rentoutumishetkestä ammattilaisten käsissä. Tarvitsitpa rentouttavaa kasvohoitoa tai jämäkkää ihonpuhdistusta, löydät itsellesi sopivat palvelut Beauty Cavesta. 

Voit myös nauttia klassisesta sekä urheiluhieronnasta ammattilaisten käsissä. Beauty Cavessa saat myös kynnet, ripset ja kulmat kuntoon hetkessä ja ammattitaidolla.

Tervetuloa kaunistumaan! Varaa aikasi osoitteessa www.timma.fi/beautycave.

Meidät löydät myös Facebookista @Beautycave.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Beauty Cave
Yrjönkatu 20
28100 Pori
040 674 1421
beautycavepori@icloud.com
Facebook
Ajanvaraus

Soita: 040 674 1421

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut