Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Belle Lash


Belle Lash

Belle Lash on monipuolinen kauneushoitola Vanhan Rauman ytimessä. Belle Lashin ammattitaitoinen henkilökunta loihtii ripset ja kulmat kuntoon asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Belle Lashin tarjoamia palveluja ovat kestopigmentoinnit, microblading, volyymiripset, megavolyymit ja klassiset pidennykset, Ymilashes kestotaivutukset, kasvohoidot sekä täyteainehoidot.

Tietoa hoidoista

Kestopigmentoinnilla saat kestävän ja luonnollisen meikin kasvoillesi. Se voidaan tehdä kulmiin, silmänrajaan ja huuliin. Värin kesto ihossa noin 1-4 vuotta yksilöllisesti. Kestopigmentointiin käytetään siihen tarkoitettua kertakäyttöistä hygienamodulineulaa, puudutetta ja laadukkaita pigmentointiin tarkoitettuja värejä. Kulmakarvoihin voidaan myös tehdä microblading, shading sekä molempien näiden yhdistelmä.

Ripsienpidennyksillä saadaan korostettua silmiä ja ne sopivat käytettäväksi myös silmälasien ja piilolinssien kanssa. ​Volyymiripsiä tehdessä omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Tämä ei rasita omia ripsiä klassista pidennystä enempää. Viuhkamainen levitys aiheuttaa sen, että paino levittyy omalle ripselle tasaisesti. Volyymiripsien huoltoväli on 3-5 viikkoa, riippuen oman ripsen kasvunopeudesta ja ripsien hyvästä kotihoidosta.

Revanesse täyteainehoitojen tarkoituksena on palauttaa ihon muodot ja pienentää juonteita. Revanessa täyteaine on kirkas ja buologisesti hajoava geeli, joka perustuu luonnolliseen hyaluronihappoon. Hyaluronihappoa esiintyy ihossa ja kehossa luonnostaan, ja ihon kyky valmistaa tätä happoa vähenee iän myötä, jolloin rypyt ja juonteet tulevat näkyvimmiksi. Revanesse täyteainetta voidaan käyttää muun muassa huulien muotoiluun ja täyttöön, suupieliin, ryppyiihn ja leukaan. Revanesse vaikuttaa ihossa 8-12 kuukautta. Lue lisää maahantuojan sivuilta www.revanesse.com.

K-peel happokuorinta on tehokas ja turvallinen toimenpide kiinteyttämään, tasoittamaan ja heleyttämään ihon pintaa ja parantamaan ihon laatua. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Tällöin ihosta tulee aiempaa tasaisempi ja napakampi. Ihon pintakerroksien uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon keskisyviin kerroksiin, jotka uusiutuvat ja alkavat tuottamaan lisää kollageenia ja elastaania. Kemialliset kuorinnat sopivat niin rasvaiseen, epäpuhtaan ja akneihon hoitoon sekä ikääntyvälle iholle. Kuorintaa suositellaan tehtävän 4 kerran sarjahoitona parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Lue lisää hoidoista osoitteessa www.bellelash.com.

Seuraa Belle Lashia myös Facebookissa @bellelashrauma.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Belle Lash
Isoraastuvankatu 8, 26100 Rauma
045 646 7090
info@bellelash.com

Soita: 045 646 7090

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut