Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

BORG Kitchen & Bar


BORG Kitchen & Bar

BORG Kitchen & Bar on porilainen ravintola, joka tarjoaa luksusta arkeen ja juhlaan. BORG arvostaa annoksissaan erityisesti paikallisia raaka-aineita ja ruokaperinteitä. Ravintola tarjoaa korkealaatuista ruokaa ja laajan juomavalikoiman. BORGissa voit syödä sisällä, terassilla, baarissa tai ravintolan salin puolella. Myös perheen pienimmät ovat tervetulleita.

 

Lounas ja brunssi

BORG tarjoilee lounaan arkipäivisin klo 11-14. Lounasvaihtoehdot vaihtuvat viikoittain. Listalla on ollut esimerkiksi nyhtöhernepaistosta, lohta ja ylikypsää härkää. Lounas sisältää salaattipöydän, valitsemasi pääruoan ja tuorejauhetun kahvin.

Brunssi tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15.30 (16). Brunssiin kuuluu runsas alkupalapöytä: muun muassa erilaiset kalat, kauden salaatit ja marinoidut kasvikset, leikkeleet, itsetehdyt briossit ja saaristolaisleipä sekä levitteet. Lämmin pääruoka tarjoillaan pöytiin. Jälkiruokapöydässä on tuoreita hedelmiä, itsetehtyjä leivonnaisia, keksejä ja karkkeja. Juomina on smoothieta ja tuoremehuja sekä tuorejauhettua kahvia ja teetä.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

BORG Kitchen & Bar

Eetu Salinin Aukio 6, 28100 Pori

Puh. 040 1535640

info@ravintolaborg.fi

Facebook

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut