Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

BORG Kitchen & Bar


BORG Kitchen & Bar

BORG Kitchen & Bar on porilainen ravintola, joka tarjoaa luksusta arkeen ja juhlaan. BORG arvostaa annoksissaan erityisesti paikallisia raaka-aineita ja ruokaperinteitä. Ravintola tarjoaa korkealaatuista ruokaa ja laajan juomavalikoiman. BORGissa voit syödä sisällä, terassilla, baarissa tai ravintolan salin puolella. Myös perheen pienimmät ovat tervetulleita.

 

Lounas ja brunssi

BORG tarjoilee lounaan arkipäivisin klo 11-15. Lounasvaihtoehdot vaihtuvat viikoittain. Listalla on ollut esimerkiksi nyhtöhernepaistosta, lohta ja ylikypsää härkää. Lounas sisältää salaattipöydän, valitsemasi pääruoan ja kahvin. 

Brunssi tarjoillaan lauantaisin klo 12-16. Brunssiin kuuluu runsas alkupalapöytä: muun muassa erilaiset kalat, kauden salaatit ja marinoidut kasvikset, leikkeleet, itsetehdyt Focacciat ja saaristolaisleipä sekä levitteet. Lämmin pääruoka noudetaan itse noutopöydästä. Jälkiruokapöydässä on tuoreita hedelmiä, itsetehtyjä leivonnaisia, keksejä ja karkkeja. Juomina on smoothieta, tuoremehuja sekä kahvia ja teetä. 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

BORG Kitchen & Bar
Eetu Salinin Aukio 6, 28100 Pori
Puh. 040 153 5640
info@ravintolaborg.fi

Facebook

Soita: 040 153 5640

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut