Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Bowling 4 You Rauma


Bowling 4 You Rauma 

Bowling 4 Youpalvelee Rauman keskustassa ammattitaidolla ja iloisella fiiliksellä! Tule tutustumaan paikan päälle tai tee ratavaraus heti online-varauksen kautta.


Tuotteet ja palvelut:

Meidän kautta löydät tarvikkeet kadonneiden kaatojen metsästykseen. Hallimme keilailuvälineshopista löydät pallot, kengät ja muut tarvittavat välineet keilaukseen. Rauman Keilahallissa on 12, viralliset vaatimukset täyttävää, keilarataa automaatiisilla pistelaskimilla. Kaikkiin ratoihin on tarvittaessa myös saatavissa, lasten ja erityisliikuntaryhmien, keilailua helpottavat ränniesteet ns. bumperit.


Kahvila-ravintola

Jos keilauksen lomassa alkaa huikoa, kahvila-ravintolastamme saa pikkupurtavaa ja virkistäviä juomia siivittämään heittoja. Pystymme tarjoamaan ruokaa myös suuremmalle porukalle, jos ruokatilauksen tekee muutaman päivän etukäteen.


Saunakabinetti

Tiloistamme löytyy myös vuokrattava saunakabinetti noin 20-25 hengelle. Ota yhteyttä keilahalliimme, niin autamme mielellämme tapahtuman suunnittelussa.


Biljardi ja hohtokeilaus

Tarjoamme tottakai myös biljardia sekä illan hämärtyessä hohtokeilausta popin soidessa taustalla. B-oikeudet takaavat ilojuoman saannin keilailun ohessa.

 

Katso kaikki opiskelijaetumme täältä>


Yhteystedot ja aukioloajat

Bowling4You Rauma
Valtakatu 15
26100 Rauma
Puh. 02 822 1922
info@raumankeilahalli.fi 


aukioloajat>
facebook>

Soita: 02 822 1922

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut