Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Bucco


Bucco

Bucco on italialainen ravintola skandinaavisella twistillä. Buccon annokset valmistetaan satokauden parhaimmista tuotteista, alusta loppuun asti itse. Pöydän antimet ovat kypsyneet juustoloissa, oliivitarhoissa ja viinitiloilla. Ruokalistalta saat tilattua aina vuodenaikaan sopivia annoksia. Kukin kausi tarjoaa paikallisia helmiä kuten hirvenlihaa, herkkutatteja, tyrniä ja siikaa, jotka kasvavat maakunnan vehreissä havumetsissä ja kalaisissa vesissä.

Á la carte

Buccon ruokalistalta voit valita ammattilaisten valmiiksi rakentaman kokonaisuuden, johon sisältyy alku-, pää- ja jälkiruoka. Halutessasi voit myös valita itse monipuoliselta listalta ruoka-annokset ja voit rakentaa oman menusi mielesi mukaan. Jännitystä kaipaavat voivat kokeilla myös kokin menua, joka sisältää kuuden ruokalajin yllätysillallisen. 

Lounas

Bucco tarjoaa asiakkailleen myös maistuvaa kotiruokalounasta arkipäivisin, poislukien maanantaina. Lounas tarjotaan ti-pe klo 11.00-15.00. Lounas sisältää alku- ja pääruoan sekä kahvin. 

Catering

Oletko järjestämässä kokouksen, pienet tai suuret juhlat? Bucco Catering tarjoaa herkullista ruokaa, joka on valmistettu vain parhaimmista raaka-aineista. Bucco auttaa suunnittelemaan idearikkaan tapahtuman ihan missä tahansa. Halusitpa sitten järjestää tapahtuman meren rannalla, yrityksen tiloissa tai kotonasi. Voit joko hakea ruoan itse Buccosta tai pyytää kokkia ja tarjoiluhenkilökuntaa mukaan tapahtumaan. 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Ravintola Bucco
Hallituskatu 22, 28100 Pori
Puh. 02 6226185
bucco@bucco.fi

Facebook

 

Soita: 02 6226185

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut