Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Jäsenyritykset Selaa yrityksittäin


Kaikki toimialat +

Näytä kartalla

FilmTown & CandyTown

Filmtown & Candytown on suomalainen elokuvien vuokraamiseen sekä oheistuotteiden myyntiin erikoistunut liikeketju.

Nextory

Nextoryn avulla voit nauttia kirjoista missä vain, milloin vain!

Ilkka Santahuhta Coaching

Ilkka Santahuhta Coaching tarjoaa Porin keskustassa Antinkadulla huippulaadukkaita Personal Training -palveluja yksityisille ja yrityksille.

Cafe Anton

Cafe Anton on elävä ja viihtyisä ravintola ja baari Porin torin laidalla, tietty ilmaisella sisäänpääsyllä.

Kauneushoitola Diora

Kauneushoitola Diora tarjoaa kauneudenhoitopalveluja Porin Ruosniemessä, 4km päässä Porin torilta. Palveluihin kuuluu mm. kasvo- ja jalkahoidot, erilaiset hieronnat, sokeroinnit, kestovärjäykset ja ripsienpidennykset.

Kudontamaailma

Kudontamaailma on Porissa sijaitseva käsityökauppa. Kudontamaailma tekee tuotteita tilauksesta ja myy kudontamateriaaleja. Halutessasi voit myös kutoa paikan päällä mattoja kangaspuilla.

Kauneushuone Toivo

Kauneushuone Toivo on Porin keskustassa sijaitseva kauneushoitola, jossa yhdistyvät ekologisuus, luonnonkosmetiikka, kestävä kehitys sekä ympäristöystävällisyys.

K-Supermarket Antinkatu

K-Supermarket Antinkatu on Porin keskustassa sijaitseva raikas ja hyvin palveleva lähikauppa. K-Supermarket on koko Suomen laajuudella toimiva päivittäistavaraketju. Antinkadun liikkeestä löydät muun muassa valmisruokia, ruoka-aineksia, nikotiinituotteita, alkoholia ja makeisia.

Kauneuskeskus Minna-Mari

Kauneuskeskus Minna-Mari on Porin ydinkeskustassa kävelykadulla sijaitseva idyllinen ja viihtyisä luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys.

Porin Eläinlääkäripalvelu

Lemmikkieläimen hyvinvointi heijastuu välittömästi myös omistajansa hyvinvointiin. Joka päivä teemme valintoja parantaaksemme eläimiemme arvokasta elämää. Monenkarvaisista lemmikeistä huolehtii valoisalla vastaanotollamme motivoitunut joukko alan ammattilaisia.

Perhekiropraktikko Harri Mäki-Pesola

Perhekiropraktikko Harri Mäki-Pesolan vastaanotto sijaitsee Porin keskustassa, aivan kauppatorin laidalla. Kiropraktiikka sopii kaikenikäisille. Se auttaa sinua ylläpitämään terveyttäsi sekä pystyy parantamaan monenlaisia terveydellisiä ongelmia, kuten esimerkiksi selkä- ja niskakipuja, ja auttaa mm. stressiin.

Carlson

Carlson on vähittäis- ja tukkukaupan myymäläketju.

K-Supermarket Kampus

Kampus sijaitsee aivan Satakunnan ammattikorkeakoulun vieressä, ja koululta on sinne helppo kulkuyhteys. City:n hyvä ja kaiken kattava valikoima sekä ystävällinen asiakaspalvelu saavat sinut käymään uudestaankin.

Grilli-Pori

Grilli-Pori on Porin keskustassa sijaitseva grilli, joka on palvellut Porilaisia ja matkailijoita jo vuodesta 1987. Jo 10 vuotta sitten paikalliset neuvoivat Porissa matkailevia henkilöitä tilaamaan hampurilaisen grilliltä.

Yhdessäonnistujat

Yhdessäonnistujat on digiyhteisö, joka tuo yhteen yrittäjiä eri toimialoilta valtakunnallisesti ympäri Suomea. Yhteisö toimii yrittäjän tukena ja innostajana yritystoiminnan ja yritysosaamisen kehittämisessä.

Energy Puls Wellness Center

Energy Puls Wellness Center on Porin Herranlahdessa sijaitseva monipuolinen kuntosali, jossa tarjotaan ammattimaiset puitteet kuntosaliharrastukseen. Kuntokeskus sopii niin aloitteleville harrastajille kuin myös ammattilaisillekkin.

Vuokralukaali

Vuokralukaali on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto, joka toimii Porin alueella. Meidän avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti luukusta lukaaliin.

Hotelli & Ravintola Amado

Amado on keskellä Poria sijaitseva viihtyisä hotelli ja ravintola. Hyvän ruuan ja juoman sekä tyylikkään hotellimajoituksen lisäksi Amado tarjoaa myös laadukkaat kokoustilat ja saunatilat.

Kajava Lahja Ja Käsityöt

Lahja ja Käsityö Kajava on Vanhan Rauman sydämessä sijaitseva liike, jossa on myyty käsitöitä, lahjatavaraa ja tekstiilejä jo lähes 90 vuotta. Kajava pyrkii yhdistämään menneen ajan perinteet nykyajan henkeen.

Pori Sinfonietta

Pori Sinfonietta on Porin kaupunginorkesteri. Orkesteri toimii monipuolisesti kotikaupungissaan ja tekee vierailukonsertteja ympäröivään maakuntaan sekä eri puolille Suomea.

TH-Kumi

TH-Kumi on Porissa Herralahdessa sijaitseva rengasalan erikoisliike ja perheyritys.

Feel Dance

Feel Dance nimen takana työskentelee T:mi Titta Malmila. Hän on valmistunut itämaisen tanssin opettajaksi syksyllä 2013 ja harjoitellut montaa muutakin tyylilajia vuosien varrella.

Puls Fysio

Puls Fysio on fysioterapia- ja hierontapalveluja tuottava yritys Porin Askonkylässä, joka toimii liikuntakeskus Energy Puls Wellness Centerin tiloissa. Rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä Puls Fysio tarjoaa asiakaslähtöisiä ja laadukkaita fysioterapiapalveluja.

Ratsastusvaruste Nurmi

Ratsastusvaruste Nurmi on monipuolisesti palveleva hevostarvikemyymälä Porissa. Liike on palvellut alan harrastajia ja ratsastajia jo vuodesta 1976. Eri tuoteryhmistä löytyy monipuolinen ja korkealaatuinen merkkivalikoima.

Hoitola Arohieku

Arohieku on Porin keskustassa toimiva hoitola, jossa pääset nauttimaan hyvää oloa edistävistä palveluista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hoitolaan on helppo poiketa myös keskellä kiireellisen arjen.

Salon Almiss/Alminoja

Salon Almiss tekee asiakkailleen ammattitaidolla kampamopalveluita ja meikkauksia.

Pub Keidas

Pub Keidas on viihtyisä ja rento karaoke- sekä sportbaari Porin Vähäraumassa. Tule nauttimaan kuppi kahvia, lukemaan päivän lehdet ja kokeilemaan onneasi vaikka tietovisan pokerin, dartsin ja bingon parissa.

Bowling 4 You Rauma

Bowling 4 You palvelee Rauman keskustassa ammattitaidolla ja iloisella fiiliksellä!

Tassucat

Tassucat on Porissa sijaitseva viihtyisä eläintarvikeliike, jonka valikoima koostuu tarkoin valikoiduista ekologisista, design- ja käsintehdyistä tuotteista.

Naprapaatti Kai Hovi

Naprapaattipalvelu Kai Hovi takaa naprapaattipalvelut ammattitaidolla toteutettuna ja yksilöllisesti suunniteltuna jokaiselle asiakkaalle. Kai Hovi on koulutettu naprapaatti ja hän on Suomen Naprapaattiyhdistyksen jäsen.

Bar & Coffee Havana

Bar & Coffee Havana on kuubalaistyylinen baarikahvila, joka sijaitsee promenadikeskuksessa Porin keskustassa.

Martina

Martina on oikotie vaivattomaan arkeen. Unohda tiskit sekä kokkaaminen, ja tule nauttimaan ravintolamme herkullisista ruuista sekä laajasta juomavalikoimasta aivan Porin keskustassa!

Porin KuntoPro

Porin Vanhakoivistolla Kuntokeskuksen yhteydessä sijaitseva Porin KuntoPro tarjoaa ryhmäliikuntapalveluita kaiken kuntoisille aikuisille. Ensimmäinen käynti on aina veloitukseton tutustumiskäynti.

Ravintola Kirjakauppa

Ravintola kirjakauppa on aivan Porin keskustassa sijaitseva viihtyisä lounasravintola, joka muuttuu aina iltaisin tunnelmalliseksi seurustelupaikaksi.

Finnkino Oy

Finnkino Promenadi on Finnkino Oy-elokuvateatteriketjuun kuuluva, aivan Porin keskustassa, kävelykadulla sijaitseva elokuvakeskus.

Satakunnan Yrittäjät

Suomen Yrittäjien aluejärjestö, Satakunnan Yrittäjät on noin 4 600 jäsenellään Satakunnan suurin elinkeinoelämän etujärjestö

Kuntosumppu

Kuntosumppu tarjoaa Raumalla käyttöösi viihtyisän hotellin ja liikuntakeskuksen lukuisine oheispalveluineen. Kuntosumppu sijaitsee sopivalla paikalla sekä työ- että vapaa-ajan matkustajalle, sillä Rauman keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa vain noin 1,5 km.

Ruokapuoti Lumo

Ruokapuoti Lumo on Rauman terveysruokakauppa, joka haluaa tarjota aitoja ruokaraaka-aineita ja valmiita tuotteita. Ruokapuoti Lumossa arvostetaan erityisesti ruoan makua, puhtautta ja ravinteikkuutta.

Torget

Torget on Porissa sijaitseva ravintola.

Rauman kaupunki

Rauman kaupunki tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluja terveydenhuollosta liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Wellness Friski

Wellness Friski tarjoaa liikunta- ja fysioterapiapalveluja Raumalla. Vuosien kokemus ja osaava henkilöstö takaa monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut.

WellGo Training Center

WellGo Training Center on monipuolinen ja siisti kuntosali muutaman kilometrin päässä Porin keskustasta.

Kauppakeskus Puuvilla

Puuvilla on Satakunnan suurin kauppakeskus Porin keskustassa.

Satakunnan Osuuskauppa

Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama satakuntalainen yritys.

M Room Rauma

M Room on vuonna 2008 perustettu parturiliikeketju. M Room on kuuluisa miesten parturipalveluista, joita varten ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Voit kävellä parturiin ja istua odottamaan vuoroasi näppärästi silloin, kun sinulle sopii.

M Room Pori

M Room on vuonna 2008 perustettu parturiliikeketju. M Room on kuuluisa miesten parturipalveluista, joita varten ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Voit kävellä parturiin ja istua odottamaan vuoroasi näppärästi silloin, kun sinulle sopii.

Liikekulman Kauneushoitola Mirka Ahola

Liikekulman Kauneushoitola Mirka Ahola on Porin ydinkeskustassa Yrjönkadulla sijaitseva kauneudenhoitoliike. Kauneushoitolasta saat sekä peruskauneudenhoitoja että erikoisempiakin palveluita.

Pressan Pizza

Pressan pizza on Porissa keskustan tuntumassa sijaitseva pizzeria, jossa voit herkutella maukkaiden pizzojen lisäksi kebab-, pulled pork- ja kana-annoksilla. Voit pysähtyä herkuttelemaan meille presidentinpuistokadulle tai noutaa annoksesi kotiin.

Porin Kuntotorni

Porin Kuntotorni Oy on Porissa urheilutoimintaa järjestävä kuntoilukeskus.

Katoko Design

KATOKO on Porin keskustan kupeessa sijaitseva idyllinen design liike, joka myy tuotteita aina vaatteista sisustukseen. Meidän valikoimamme koostuu useista suomalaisten merkkien tuotteista, kuten Saana ja Olli.

Kuntomax

KuntoMax on kuntokeskus Raumalla. KuntoMaxin kattava laitevalikoima mahdollistaa monipuolisen harjoittelun. Asiakkaat saavat käyttöönsä henkilökohtaisen kulkukortin, jolla voi käydä treenaamassa aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Mäkilän Leipomo

Mäkilän Leipomo on jo 50 vuotta toiminnassa ollut leipomo Porissa. Mäkilän leipomossa on monenlaista osaamista; kakut, leivonnaiset, leivät, kausituotteet ja kahvileivät ovat kaikki tilattavissa leipomosta. Tarjonnasta löydät myös herkulliset välipalatuotteet!

Cafe Solo pop-up Kauppahalli

Cafe Solo on jo vuodesta 2005 toiminut kahvilapaahtimo, jossa ensimmäisten joukossa Suomessa yhdistyivät pienpaahtimo sekä kahvila. Omassa paahtimossa paahdetut ja jauhetut kahvit tarjoavat makumaailmoja jokaisen mieleen!

Satakunnan Kansa

Satakunnan Kansa on Satakunnassa ilmestyvä seitsenpäiväinen sitoutumaton sanomalehti ja maakunnan ylivoimainen ykkösmedia

Porispere

Porispere Festival on Porin Kirjurinluodossa vuosittain pidettävä rockfestivaali. Päälavana festivaaleilla toimii Pori-Jazz festareistakin tuttu Lokkilava. Toisen lavan virkaa suorittaa Tuulivoimala-lava ja kolmantena lavana toimii Club Moo-lava. Festivaali ajoittuu yleensä elokuun alkuun.

Hyvinvointicenter

Hyvinvointicenter on Porin keskustassa sijaitseva monipuolinen liikunta- ja hoitopalveluja tarjoava hyvinvointikeskus.

SIS&BRO hairdesign

Sis&Bro Hairdesign on viihtyisä kampaamo, joka sijaitsee Porin keskustassa Isolinnankadulla.

Cotton Grill

Cotton Grill on Porissa Puuvillan välittömässä läheisyydessä sijaitseva perinteikäs grillikioski, jossa herkutellaan mahtavilla burgereilla, kebabannoksilla, makkaraperunoilla tai esimerkiksi tuhdeilla piirakoilla.

Porin Kuntokeskus

Porin kuntokeskus on Porin Vanhallakoivistolla sijaitseva monipuolinen kuntosali, jonka tarjontaan kuuluu myös solarium ja ryhmäliikuntatunteja. 1000m² alueelta löytyy laaja valikoima kuntosalilaitteita sekä kymmeniä irtopainoja.

Lounaskahvila Kookos

Lounaskahvila Kookos on persoonallinen ja tunnelmallinen pikkukahvila Porin keskustassa Isolinnankadulla. Kahvilan leivonnaiset tehdään omassa keittiössä, erityisruokavaliot huomioiden.

Kelloseppä M. Sandberg

Kelloseppä M. Sandberg on Porissa toimiva kellosepänliike, joka huoltaa ja korjaa kaikki kellot sekä myös myy kelloja, koruja ja hopeatuotteita.

100A-Sport

100A-Sport on polkupyöriin ja polkupyörätarvikkeisiin erikoistunut liike Porissa.

100syke

100syke on hyvinvoinnin asiantuntija Porissa.

7th Floor

7th Floor on juhlatila, jossa voit pitää kokouksia, viettää juhlia tai saunailtaa.

ABC Huittinen

ABC Huittinen palvelee vilkkaan Helsingintien kupeessa.

ABC Kiikoinen

ABC Kiikoinen palvelee Pori-Tampere-tien risteyksessä.

ABC Kortela

ABC Kortela on Raumalla 8-tien varrella sijaitseva 24h ABC.

ABC Tikkula

ABC Tikkula palvelee Porin Tulitikkutehtaan komeissa tiloissa lähellä Porin keskustaa. Olemme auki joka päivä kellon ympäri.

AD-Autohuolto Kartano

Ad-Autohuolto Kartano on Raumalla sijaitseva AD-Autohuoltoketjun toimipiste.

AD Auto- ja Konehuolto J. Palo

AD Auto- ja Konehuolto J. Palo on Huittisten Vampulassa sijaitseva auto- ja konehuoltamo.

Ahlströmin Ruukit

Ahlströmin Ruukit sisältää ruukkialueen Noormarkussa sekä Kauttuan Ruukinpuiston.

AITO hyvän olon kauppa Pori - Ryytiaitta

AITO-kauppa Pori - Ryytiaitta on terveyskauppa, jonka toimipisteet ovat Porissa ja Raumalla.

AITO hyvän olon kauppa Rauma - Ryytiaitta

AITO-kauppa Rauma - Ryytiaitta on terveyskauppa, jonka toimipisteet ovat Porissa ja Raumalla.

Ajoneuvohuolto Jalarvo & Co

Ajoneuvohuolto Jalarvo & Co tarjoaa autohuolto- ja korjaamopalveluja sekä runsaan valikoiman varaosia ja renkaita Huittisissa.

Ajo-Opisto Sinisalo Oy

Ajo-Opisto Sinisalo Oy on raumalainen autokoulu.

Alusasuliike Helmi

Alusasuliike Helmi on Raumalla sijaitseva naistenvaateliike.

Amarillo Pori

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Amarillo Rauma

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Antti Airio

Antti Airio myy valikoituja leivonta-, keittiö-, sisustus- ja lastentavaroita Porin torin laidalla sijaitsevassa liikkeessä.

Arnolds

Arnoldsin aitoja herkkuja saa ainoastaan omista kahviloistamme. Tuotteemme valmistetaan päivittäin omilla testatuilla resepteillä, parhaista raaka-aineista ja ilman lisäaineita.

Aschan

Aschan Coffee & Deli tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja aamiaisia, välipaloja ja lounaita, suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä kahveja, mehuja, smoothieita ja muita juomia.

Astangajooga Pori

Astangajooga Pori on astangajoogakoulutusta Porissa sekä muualla Satakunnassa tarjoava yritys. Astangajooga on dynaamista ja sopii sekä aloittelijalle että vuosia joogaa harrastaneelle.

Autopalvelu Metsämäki

Autopalvelu Metsämäki on Huittisissa sijaitseva AD auto- ja konekorjaamo, joka tarjoaa myös hinaus- ja katsastuspalveluja.

Auto Oy Vesa-Matti

Auto Oy Vesa-Matti on Ford-autojen jälleenmyyjä sekä autokorjaamo Porissa.

Autopesu T. Mäkelä

Autopesu T. Mäkelä Porissa sijaitseva autopesula.

Autopesula J. Pajunen

Autopesula J. Pajunen on Rauman keskustassa sijaitseva autopesula.

Autovuokraamo Porin Citycar

Autovuokraamo Porin Citycar on autovuokraamo Porissa.

Autotalo Pelttari

Autotalo Pelttari on Porissa sijaitseva monipuolinen uusien ja käytettyjen autojen autokauppa.

Avelino

Avelino on sisustusliike Porissa.

Baarikaappi

Baarikaappi on rock-klubi Porissa.

Bar Hehku

Bar Hehku on Rauman torin laidalla sijaitseva baari.

Bar Jussikka

Bar Jussikka on perinteikäs baari Porin ydinkeskustassa torin laidalla.

Barco

Ravintolalaiva Barco on auki kesäkuukausina Porin Etelärannassa. Tule nauttimaan hyvästä seurasta, viileästä juomasta ja maistuvasta ruoasta!

Barona Pori

Barona auttaa sinua työpaikan saamisessa opintojen ohelle.

Beauty Cave

Beauty Cave on parturi-kampaamo ja kauneushoitola Porissa.

BeautyCenter BeautyBox

BeautyCenter BeautyBox on Porissa sijaitseva kauneushoitola.

BeBag

BeBag on kotimainen liike, joka on myynyt laukkuja jo vuodesta 1989. BeBag tarjoaa myös korjauspalvelua lentomatkan aikana vaurioituneille matkalaukuille.

Bikini Bar

Bikini Bar on Porin Yyterissä sijaitseva rantabaari.

Blind Burger

Blind Burger tarjoaa tuoreista ja terveellisistä raaka-aineista valmistettuja korkealaatuisia ja raikkaita hampurilaisia.

BORG Kitchen & Bar

BORG Kitchen & Bar on porilainen ravintola, joka tarjoaa luksusta arkeen ja juhlaan.

Bowling 4 You Pori

Bowling 4 You tarjoaa paljon mukavaa puuhaa kaikenikäisille. Jos keilailu alkaa väsyttää, Bowling4you tarjoaa pubin puolella dartsia ja biljardia. Jos tavallisesta keilauksesta ei saa enää tarpeeksi irti, voi kokeilla myös hohtokeilaulua.

Bucco

Bucco on italialainen ravintola skandinaavisella twistillä.

Cafe Elba

Café Elba on Porin keskustassa, kauppatorin laidalla sijaitseva tunnelmallinen ja viihtyisä viinibistro ja kahvila

Cafe Passion

Cafe Passion on Raumalla keskuspuiston yhteydessä sijaitseva kahvila.

Cafe Sali

Cafe Sali on idyllinen kahvila Vanhassa Raumassa. Samassa yhteydessä on myös Sali Lounge, joka tarjoaa mm. lounasta.

Cafe Solo Puuvilla

Cafe Solo kahvila-paahtimo toimii alkuperäisissä tiloissaan Puuvilla-kauppakeskuksen sisäpihalla. Tunnelmallisessa puuvillamiljöössä sekoittuvat keskenään kahvila, kahvin paahtaminen sekä tietenkin huumaava kahvi tuoksu.

Café Steiner

Cafe Steiner tarjoaa erittäin runsaan salaattibuffetin ja voit itse koota haluamasi näköisen aterian.

Cafe Teljäntori

Cafe Teljäntori on Porissa sijaitseva kahvila, jossa valmistetaan ja myydään itsetehtyjä tuotteita.

Caffé Locale

Caffé Locale on Porin keskustassa sijaitseva kahvila.

Cameo Boutique

Cameo Boutique on naistenvaateliike Raumalla.

CAP-Autokoulu

CAP-Autokoulu on suomalainen autokouluketju.

Carlings

Carlings on norjalainen farkkuketju ja lifestyle-konsepti. Carlingsilla työskentelee intohimoisia ihmisiä, joiden pääfokus on asiakaspalvelussa ja tuotetietoudessa.

Clas Ohlson

Clas Ohlson on monipuolinen arkea helpottava liike Puuvillan kauppakeskuksessa.

Climbing Club Pori

Climbing Club Pori tarjoaa kiipeilyharrastuksia sisällä ja ulkona Porissa.

Coffee House

Coffee house on tunnelmallinen kahvila, jossa arvostetaan laatua ja eettisyyttä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jotain sekä herkkusuille että suolaisen ystäville.

Delta Auto

Delta Auto Pori -autoliike myy Mazda ja Kia-autoja. Meiltä lyötyy myös laaja valikoima vaihtoautoja.

Detailing Pori

Detailing tarjoaa detailing-palveluja Porissa sekä toimii täyden palvelun autopesulana.

Deva Lingerie

Deva Lingerie on aluspukeutumisen erikoisliike Porissa.

Domino

Domino Nightclub on Raumalla sijaitseva yökerho.

Ecco Shop Puuvilla

ECCO on menestyksellisesti valmistanut ainutlaatuisia jalkineita noudattaen ”kengän täytyy seurata jalkaa” filosofiaansa ja tarjonnut mukavia kävelyhetkiä jo yli viiden vuosikymmenen ajan.

Ekokampaamo Arielin Aurinko

Ekokampaamo Arielin Aurinko

Elämyspalvelut Härkälä

Elämyspalvelut Härkälä tarjoaa curlingia Harjavallassa.

Espresso House Puuvilla

Espresso House Puuvilla on Porin kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva kahvila.

ETI Kebab & Pizzeria

ETI Kebab & Pizzeria on ravintola Rauman keskustassa.

Eurajoen Pyöräpalvelu

Eurajoen Pyöräpalvelu on monipuolinen fillareiden huolto- ja korjauspalveluja tarjoava yritys Eurajoella.

Euronics Rauma

Euronics on kotimainen kodintekniikkakauppa jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset.

Everest Himal

Everest Himal on nepalilainen ravintola Vanhassa Raumassa.

Fafa's

Fafa's on ravintola Porissa.

Fanletti

Fanletti on parturi-kampaamo ja hiustuotemyymälä Porissa.

FC Jazz

FC Jazz on porilainen jalkapalloseura.

Finlayson

Finlayson on Suomen myydyin ja rakastetuin kodintekstiilivalmistaja.

Firstbeat Pori

Reeras Oy tarjoaa Firstbeat Hyvinvointianalyyseja ja HYPOXIa Porissa ja Raumalla.

Fonum

Fonum on matkapuhelin ja tabletti-pikahuolto.

Foto Tammelin

Foto Tammelin on Vanhassa Raumassa sijaitseva valokuvausliike.

Friitalan Fysioterapia

Friitalan Fysioterapia on Ulvilassa sijaitseva fysikaalinen hoitolaitos.

Fysioterapeutti Katja Sulonen

Fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti sekä ravintovalmentaja Katja Sulonen.

Gigantti Pori

Gigantti on Suomen johtava kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä.

Glitter Puuvilla

Glitter Puuvilla tarjoaa kaikenikäisille naisille laajan valikoiman laadukkaita muotikoruja ja asusteita sekä henkilökohtaista palvelua.

Golden Methods Oy Ltd

Golden Methods on liikelahjaratkaisujen asiantuntijayritys.

Golf Jurta

Golf Jurta on golfvälineiden erikoisliike sekä harjoittelukeskus Porin Tiiliruukissa.

Gomee Yyteri

Gomee Yyteri on ravintola Yyterissä, joka tarjoilee arkisin maittavan lounaan ja viikonloppuisin brunssin.

Hair and beauty studio

Hair and beauty studio on parturi-kampaamoliike Raumalla.

Hairlekiini

Hairlekiini parturi-kampaamot- ykkösvalinta hiustesi hyvinvointiin

Hair Statement

Hair Statement on Porissa sijaitseva parturi-kampaamo.

Halonen

Halonen on trendikäs ja uusiutuva, suomalainen yritys.

Haupark

HauPark on koirien oma hyvinvointikeskus Porissa. HauPark tarjoaa koirallesi hemmottelua ja hyvinvointia.

Heidi's Bier Bar

Heidi's Bier Bar tarjoaa aitoa after ski -tunnelmaa Porin keskustassa! Heidi's Bier barissa pääset itävaltalaiseen after ski -baarin tunnelmaan, ja voit nauttia illasta tanssimalla pöydillä ja nauttimalla suosittuja juomia.

HellaHuone BePop

Hellahuone BePop tarjoaa monipuolista lounasta asiantuntijakeskus BePopissa arkisin klo 10.00-15.00.

HellaHuone Käyttöauto

HellaHuone Käyttöauto toimii arkisin sekä kahvilana että lounasravintolana. Piipahda käymään!

Herkkutassu

Herkkutassu tarjoaa ruoat, välineet ja tarvikkeet lemmikinomistajalle.

Hesburger Kortela ABC

Hesburger Kortelan ABC:llä on kätevästi 8-tien varrella sijaitseva pikaruokaravintola.

Hesburger Kuninkaanhaka

Hesburger on suomalainen pikaruokaravintolaketju, jolla on useita toimipisteitä Porissa.

Hesburger Laitila

Hesburger Laitila on 8-tien varressa sijaitseva ruokaravintola Laitilan Tuvalla.

Hesburger Prisma Rauma

Hesburger Prisma on Rauman suurimman ruokakaupan yhteydessä sijaitseva ravintola, jonne on helppo piipahtaa ostosreissun yhteydessä.

Hesburger Puuvilla

Hesburger-ravintolassa saa herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera

Hesburger Tiilimäki

Hesburger on suomalainen pikaruokaravintola, jonka yksi toimipiste on Porissa sijaitseva Tiilimäen Hesburger.

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Pumpulipoiju on Raumalla hierontapalveluja tarjoava yritys.

Hiushuone Passion

Hiushuone Passion on Porin Itsenäisyydenkadulla parturi- ja kampaamopalveluita tarjoava kauneudenhoitoalan yritys.

Hiushuone Sella

Hiushuone Sella on Porissa sijaitseva parturi-kampaamo.

Hiusstudio For You

Hiusstudio For You on parturi-kampaamo Porin keskustassa.

Hiusstudio Luxe

Hiusstudio Luxe on monipuolinen parturi-kampaamo- ja kosmetologipalveluja tarjoava yritys Porissa.

Hiustalo Pori & Rauma

Hiustalo on monipuolinen kampaamopalveluja tarjoava kampaamo Rauman Citymarketissa ja Porin Citymarket Mikkolassa.

Hockey Base Pori

Hockey Base on kotimainen jääkiekkokauppa.

Hoidon Iloa

Hoidon Iloa tarjoaa monipuolisia hoitopalveluita kaikenikäisille aina hieronnasta enkelihoitoon.

Hoitola Etelätuuli

Hoitola Etelätuuli on kauneudenhoitoialan palveluja tarjoava yritys, Porin keskustassa.

Hoitola Jenni

Hoitola Jenni on monipuolisesti hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Raumalla ja Eurajoella.

Hoitola Kauneuspiste

Hoitola Kauneuspiste on vuonna 2002 avattu kauneudenhoitoliike, joka arvostaa erityisesti korkealaatuisia tuotteita ja hoitomenetelmiä.

Hoitola TainaMarianne

Luontaishoitaja ja hieroja Taina Riihioja on yksi Hyvinvointicenterissä toimivista yrittäjistä. Lisäksi hän toimii Ulvilassa, Hoitola TainaMariannessa.

Hoitolinja 2000

Hoitolinja 2000 on Porin Itäpuistossa sijaitseva kauneudenhoitoalan yritys

Hoitotarvike Karpalopiste

Karpalopiste Oy on laadukkaiden hoitotarvikkeiden myymälä Porissa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia hoitotarvikkeita ja apuvälineitä terveyden ylläpitämiseen ja sairauksien hoitoon. Valikoimastamme löydät mm. tuotteet virtsankarkailuun ja jalkojen hyvinvoinnin edistämiseen.

Hostel River

Hostel River on ystävällisen palvelun majatalo Porin Karjarannassa, kävelymatkan päässä Jazz-kadusta.

Hotelli-Ravintola Lumiainen

Hotelli-Ravintola Lumiainen on Kankaanpään keskustassa sijaitseva moderni hotelli-ravintola.

Hovi Sales

Hovi Sales on monipuolinen ravintola-alan, pitopalvelujen sekä majoituspalvelujen ammattilainen Raumalla.

Huippufiilis

Huippufiilis on erilaisia luentoja, koulutuksia ja valmennuksia tarjoava yritys Porissa.

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on suomalaista suosiva vaatetus- ja sisustustavarapuoti Huittisissa.

Hyllymeri

Hyllymeri on itsepalvelukirppis Porin keskustassa.

HYPOXI Pori

Reeras Oy tarjoaa HYPOXIa ja Firstbeat Hyvinvointianalyyseja Porissa ja Raumalla.

HYPOXI Rauma

Reeras Oy tarjoaa HYPOXIa ja Firstbeat Hyvinvointianalyyseja Raumalla ja Porissa.

Hyvän Olon Hoitola

Hyvän Olon Hoitola on Ulvilassa sijaitseva monipuolinen hoitola, jonka palveluja ovat muun muassa UMG-Wellness/Spa-hoidot ja jalkahoidot.

InDeco

InDeco on Porissa sijatseva sisustusliike.

Indiska Puuvilla

Indiska on muodin, asusteiden ja sisustustuotteiden erikoisliike.

INFO Kirjakauppa Pori

Porin Kirjakaupasta kaikki kirjat ja toimistotarvikkeet yli 15 miljoonan tuotteen valikoimasta

Intersport Puuvilla

Intersport on urheiluliike Porin Puuvillassa.

Irti Maasta Pori

Irti Maasta on kauppakeskus Isokarhussa sijaitseva sisäkiipeilyrata kaikenikäisille.

iTapsa

iTapsa on monipuolinen älylaitteiden korjaus- ja huoltopalveluja tarjoava yritys.

J C Design

J C Design on Porilainen kultasepänliike, jonka laajasta valikoimasta löydät tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Liikkeessä myydään myös kelloja ja kummilahjoja. Palveluvalikoimaan kuuluu myös korusuunnittelu ja korutohtori.

Jack & Jones

Jack & Jones on Tanskalainen farkkumerkki, jonka laajoista valikoimista löytyy runsaasti trendikkäitä vaatteita 18-35 -vuotiaille miehille. Jack & Jonesin ydintuote ovat farkut – hyvännäköistä denimiä kansainvälisellä asenteella.

Jarin Kuvakauppa

Jarin Kuvakauppa tarjoaa valokuvauspalveluita vankalla yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Jauhopojat

Jauhopojat on leipomo Porissa Sirkustorilla.

JB-Rengas Oy/RengasCenter Pori

JB-Rengas on porilainen rengasasiantuntija, josta löytyy laaja valikoima renkaita ja vanteita.

AD-Autohuolto Kairakatu / JL-Trade Oy

AD-Autohuolto Kairakatu tarjoaa vuokralle muun muassa pakettiautoja sekä saunalautan, jonka lisäksi tarjolla on rengashotellipalveluja sekä renkaanvaihtoja autoihin.

Jesper Junior

Jesper Junior on suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju.

Jimmy's

Jimmy's on ravintolamaailma Iso Karhun kattohuoneistossa.

Jungle Juice Bar Puuvilla

Jungle Juice Bar on Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari, jonka laajasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

K-Citymarket Mikkola

K-Citymarketin laajaan valikoimaan kuuluvat elintarvikkeet, pukeutuminen, vapaa-ajan, urheilun ja kodin tuotteet.

K-Citymarket Puuvilla

Porin Puuvillassa sijaitseva K-Citymarket Puuvilla tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman elintarvikkeita sekä vapaa-ajan, kodin ja pukeutumisen tuotteita.

K-Market Hyveläntie

K-Market Hyveläntie on porilainen lähikauppa.

K-Market Itätuuli

K-Market Itätuuli palvelee sinua Sampolassa.

K-Market Koivistonpuistikko

K-Market Koivistonpuistikko on Porin Koivulassa sijaitseva lähikauppa.

K-Market Monnankatu

K-Market Monnankatu on Raumalla sijaitseva ruokakauppa Paroalhon kaupunginosassa.

K-Market Murtosenmutka, Pormestarinluoto ja Ulvila

K-Market on moderni lähiruokakauppa.

K-Market Uotila

K-Market Uotila on ruokakauppa Uotilan kaupunginosassa Raumalla.

K-Rauta Satakunnankatu

K-Rauta on monipuolinen kodin ja rakentamisen erikoisliike.

K-Supermarket Arena

K-Supermarket Arena on Raumalla jäähallin läheisyydessä sijaitseva K-Supermarket.

K-Supermarket Lautturi

K-Supermarket Lautturi on Huittisissa sijaitseva päivittäistaravakauppa, jonka yhteydessä palvelee myös Kotipizza.

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi tarjoaa maittavaa lounasta ja kahvilapalveluita asiantuntijakeskus BePopissa, Porissa.

Kalafornia, Porin Golfkerho ry

Kalafornia on golfkenttä ja ulkoilualue Porissa.

Kamppailu urheilukeskus

Porin Kamppailu-urheilukeskus tarjoaa monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia kamppailulajeista kiinnostuneille. Erikoisuutena tiloissa järjestetään myös Bar&Fight -ottelutapahtumia.

Kampuksen Sivuapteekki

Kampuksen Sivuapteekki on Porin SAMK-Kampuksen ja K-Supermarket Kampuksen tiloissa sijaitseva Puuvillan Apteekin sivuapteekki.

Kankaanpään kaupunginmuseo

Kankaanpään kaupunginmuseo on entiseen koulurakennukseen tehty museo.

Kankaanpään Keskusapteekki

Kankaanpään Keskusapteekki on Kankaanpään Citymarketin tiloissa palveleva apteekki.

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén on valokuvauspalveluja tarjoava yritys Kankaanpäässä.

Karaokebar Jolene

Karaokebar Jolene on Porin keskustassa sijaitseva karaokebaari kaikille karaoken ystäville.

Karhukatsastus

Karhukatsastus on kotimainen ja yksityinen autokatsastusasema, joka palvelee Porissa kahdessa toimipisteessä. (Herralahti ja Länsi-Pori)

Karoliina Paavilainen

Fysioterapeutti ja Bailamama®-ohjaaja Karoliina Paavilainen toimii Hyvinvointicenterissä.

Katsastuskontti

Kauppakeskus Puuvillassa sijaitsevassa Katsastuskontissa katsastat autosi shoppailun ohessa.

Kauneushoitola Vanessa

Kauneushoitola Vanessa raumalainen kauneudenhoitopalveluja tarjoava yritys.

Kauneushuone Valotar

Kauneushuone Valotar on kauneuspalveluja tarjoava yritys Porin keskustan ytimessä.

Kauneuskeskus Kolibri

Kauneuskeskuksessa tarjotaan hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluita ammattitaidolla. Laajasta palveluvalikoimasta löydät taatusti juuri sinulle sopivan hoidon.

Kauneussalonki Ladybird

Kauneussalonki Ladybird on monipuolinen kauneudenhoitoalan liike torin laidalla Raumalla.

Kauppahuone Riveri Pori

Kauppahuone Riveri on suomalainen vaateketju, joka tarjoaa merkkivaatteita nuorekkaille naisille ja miehille.

Kauppahuone Riveri Rauma

Kauppahuone Riveri on suomalainen vaateketju, joka tarjoaa merkkivaatteita nuorekkaille naisille ja miehille.

Kaupunkijuna Poritar

Kaupunkijuna Poritar on kesäisin Porissa vierailevia ja paikallisia kuljettava juna, jonka kyydissä Porin nähtävyydet tulevat tutuiksi.

Kaupunkikahvila Brunssi

Kaupunkikahvila Brunssi tarjoaa maukasta lounasta ja herkullisia tilaustuotteita Porissa. Brunssi tarjoaa myös vuokratilat juhliin ja kokouksiin sekä catering-palveluja.

Kenkäpori

Kenkäpori on Porissa Teljäntorilla palveleva kenkäkauppa.

Kesport Huittinen

Kesport Huittinen on kauppakeskus Hullussamiehessä Huittisissa sijaitseva urheilun ja vapaa-ajan erikoisliike.

Kesäyön marssi

Kesäyön marssi on Porissa 26.-27.5. järjestettävä hyvän mielen kävelytapahtuma, jolla innostetaan ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan fyysisestä kunnostaan.

Kiropraktikko Pasi Varjo

Kiropraktikko Pasi Varjo on Raumalla kiropraktiikkapalveluja tarjoava luotettava kiropraktikko.

Kivat Kehykset

Kivat Kehykset on kehystämö Porissa. Kehystämöstä saat asiantuntevaa palvelua ja neuvoja kehyksen valitsemiseen.

Klik Asuntovuokraus

Klik Asuntovuokraus on vuokravälitysliike Porissa.

Klubi Lautturi

Klubi Lautturi on monipuolinen juhla- ja kokoustila Ulvilan keskustassa.

Kokkikaksikko

Kokkikaksikko on Ulvilassa sijaitseva lounas- ja tilausravintola.

Kone-Kauppi

Kone-Kauppi on autohuolto- ja varaosaliike Raumalla.

Kontion Konditoria

Kontion Konditoria on perheyritys, joka kuuluu myös "Hyvä Konditoria" -ketjuun. Konditorian tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista perinteistä käsityötaitoa kunnioittaen.

Kookenkä

Kookengässä on laaja valikoima laadukkaita merkkikenkiä naisille, miehille, nuorisolle ja lapsille.

Kodin Terra Pori

Kodin Terra on rauta- ja puutarhakauppa Porin Tikkulassa.

Kopio Rasteri

Kopio Rasteri tarjoaa asiakkailleen tulosteet kopiot, monisteet sekä lähettipalvelut nopeasti, korkealaatuisesti, virheettömästi ja nopeasti toimitettuna Porista!

Korona Bar

Korona Bar on Porin torin laidalla sijaitseva kotoisa baari.

Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski

Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski tarjoaa kosmetologi- ja maskeerauspalveluja Raumalla.

Koti-Vakka

Koti-Vakka on muodin, sisustamisen ja lahjatavaroiden erikoisliike Raumalla.

Kotipizza Puuvilla

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on tällä hetkellä lähes 270 ravintolaa

Kotipizza Wanha Rauma

Kotipizza Wanha Rauma on pizzaravintola Raumalla.

Kouluelektroniikka

Kouluelektroniikka on elektroniikan tuontiin, vientiin ja suunnitteluun erikoistunut yritys Raumalla.

Koulutettu Hieroja Matti Mattila

Koulutettu Hieroja Matti Mattila tarjoaa klassista hierontaa Lastaamolla.

KP Auto Oy

KP Auto Oy on Porissa toimiva henkilö- ja pakettiautoihin sekä raskaaseen kalustoon keskittynyt huoltokorjaamo.

KSTUDIO

KSTUDIO on parturi-kampaamo ja kauneudenhoitoalan liike Raumalla.

Kukka-Ulvila

Kukka-Ulvila on monipuolinen kukkakauppa Ulvilan keskustassa.

Kukkakauppa Valla Fiini

Valla Fiini on raumalainen kukkakauppa ja kukkasidonnan erikoisliike

Kukkapuoti Johanna

Kodikas kukka- ja lahjatavarapuoti täydellä sydämellä mukana kaikissa elämäsi tilaisuuksissa.

Kukka-Shop Rosa

Kukka-Shop Rosa on Vanhassa Raumassa sijaitseva täyden palvelun kukkakauppa

Kuljetus Tien Päällä

Kuljetus Tien Päällä hoitaa kuljetuksia ja muuttoja Seinäjoella sekä kaikkialla Suomessa, että ulkomaillakin.

Kultaseppä Laiho

Kultaseppä Laiho on Raumalla sijaitseva monipuolinen kultasepänliike, josta voit esimerkiksi tilata itsellesi yksilöidyt sormukset tai Rauman pitsikorut.

Kulttuurikuppila Brummi

Kulttuurikuppila Brummi on livekeikkojen ja esitysten kehto Raumalla.

Kuma Sushi

Kuma Sushi on aasialainen ravintola Porin Kauppakeskus Puuvillassa.

Kuntohoitaja Jukka Reunanen

Jukka Reunanen on koulutettu kuntohoitaja, joka työskentelee Annan Fysioterapiassa osoitteessa Annankatu 18.

Kunto-Rauma

Kunto-Rauma on matalan kynnykset kuntosali, jossa laitteet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat erinoimaisesti aloittelijoille, senioreille ja kokeneemmille käyttäjille.

Käyttöauto Pori

Käyttöauto Pori myy uusia ja vaihtoautoja Porissa. Merkkivalikoimaan kuuluu Audi, Seat ja Volkswagen.

Ladie's Club

Ladie's Club on naisten kuntosali Porissa.

Lanka- ja käsityöliike Lavikko

Lavikko on Porissa sijaitseva lanka-ja käsityöliike. Liike on perustettu liki 100 vuotta sitten, ja se on yksi vanhimmista liikkeistä Porissa. Liikkeen tarjontaan kuuluu suosituimpia käsityötarvikkeita sekä laaja valikoima lankoja. Liike sijaitsee Teljäntorin kauppakeskuksessa Antinkadulla.

Lapin hoitola Lämmin tupa

Lapin hoitola Lämmin tupa on kauneussalonki Raumalla Lapissa.

Lastaamo

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka. Lastaamo tarjoaa starttikursseja, personal trainer-palvelua ja ryhmäliikuntatunteja.

Life Mikkola

Life on pohjoismaiden suurin sekä monipuolisin hyvän olon ja terveyden erikoisliike.

Life Pori

Toimintamme perustana on mahdollisimman luonnollisen terveyden ja hyvinvoinnin tavoittelu. Liikkeissämme toimivat Life-asiantuntijat ovat hyvin koulutettuja, ja valmiita auttamaan sinua hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.

Life Rauma

Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvän olon erikoisliike, jonka liikkeitä löytyy Suomesta noin 90. Raumalla Life-myymälä sijaitsee keskustan ytimessä, Savilankadulla.

Liikenneasema Talliketo

Tallikedon Liikenneasema on Rauman keskustassa sijaitseva täyden palvelun huoltoasema ja kahvila, jonka yhteydestä löytyy myös ruokakauppa.

Liikuntakeskus Troppi

Liikuntakeskus Troppi on monipuolinen pallopeleihin erikoistunut liikuntakeskus Raumalla.

Liisan Kauneusmaa

Liisan kauneusmaa on kauneushoitola Raumalla.

Linden Brewery

Linden Brewery on pienpanimo Raumalla.

Lindex Puuvilla

Lindex on muotiketju, jonka yksi toimipisteistä sijaitsee Kauppakeskus Puuvillassa.

Lounasravintola Gomee

Lounasravintola Gomee palvelee asiakkaita Pori Energian tiloissa ma-pe klo 7.-14.30

Lounasravintola Simppeli

Lounasravintola Simppeli on ravintola Porin Kauppahallissa.

Lounasruokala Ailav

Ailav on Porin keskustan tuntumatta sijaitseva lounasravintola. Lounaaseen kuuluu leipä, ruokajuoma, salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi.

Lujakumi, Pori

Lujakumi on Porissa kahdessa toimipisteessä sijaitseva autonrenkaiden ja rengaspalvelujen asiantuntija.

Lujakumi, Rauma

Lujakumi on monipuoinen rengasasiantuntija Raumalla, Porissa ja Turussa.

Lukkotalo

Lukkotalo on porilainen lukko- ja turvallisuusalan osaaja, joka tarjoaa luotettavaa palvelua vankalla ammattitaidolla.

Lännen Omavoima

Lännen Omavoima on sähkönmyyntiyhtiö, jonka toimipisteet sijaitsevat Raumalla ja Laitilassa.

Manner-Laukku

Manner-Laukku on Porissa Teljäntorilla sijaitseva laukkujen ja nahkatuotteiden erikoisliike.

Mantin Maailma

Mantin Maailma on käsitöiden erikoisliike Vanhassa Raumassa, josta löytyy runsaasti erilaisia käsityö- ja askartelutarvikkeita sekä vaatteita ja asusteita.

Maximus

Maximus on toiminnallinen harjoittelukeskus Porissa. Maximus tarjoaa nykyaikaiset puitteet monipuoliseen harjoitteluun.

Maya Hair & Beauty

Maya Hair & Beauty on Puuvillan pääkonttorissa sijaitseva parturi-kampaamo ja kauneushoitola.

Miia Ruokolainen

Kuppari ja hieroja Miia Ruokolainen on yksi Hyvinvointicenterin yrittäjistä.

Mikropasi

Mikropasi on tietotekniikan erikoisliike, joka tarjoaa nopean, helpon ja luotettavan vaihtoehdon laadukkaiden atk- tuotteiden hankkimiseen jo vuodesta 1986.

MiMin Kierrätysaitta

MiMin Kierrätysaitta on kirpputori Raumalla.

Minnan Citykukka

Minnan Citykukka on Rauman Citymarketissa palveleva monipuolinen kukkakauppa.

Moto-Rauma

Moto-Rauma on moottoripyörien ja veneilyn erikoisliike Raumalla.

MotorMarket

MotorMarket on porilainen autoiluun tarvittavien varaosien, tarvikkeiden ja työkalujen erikoisliike.

Musan Salama

Musan Salama on porilainen jalkapalloseura, jonka kotikenttä sijaitsee Musan kaupunginosassa.

Muotitavaratalo Ratsula

Ainutlaatuinen muotitavaratalo keskellä Poria. Ratsulassa on poikkeuksellisen laaja valikoima vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita naisille, miehille ja lapsille.

MV-Vuokraus

MV-Vuokraus on autovuokrauspalveluja tarjoava yritys Ulvilassa.

Nana's Dream Cakes

Nana's Dream Cakes on kahvila Puuvillan kauppakeskuksessa.

Naprax

Naprax on naprapaattihoitoja tarjoava yritys Porissa.

Neste K Karjalankatu

Neste K Karjalankatu on täyden palvelun huoltoasema Raumalla.

Neste Kiikola

Neste Kiikola on palveleva huoltoasema Raumalla, jonka laajasta palveluvalikoimasta löytyy autojen huollot, kahvio-myymälä sekä ScanBurger-ravintola.

Neste Kankaanpää

Neste Kankaanpäässä voit tankata autosi, ostaa moottoriajoneuvotuotteita sekä nauttia herkullista pikaruokaa. Neste Kankaanpään kyljessä on myös kukkapiste sekä Euromaster-rengaskauppa.

Neste Oil Rauma

Neste Oil Rauma palvelee sinua Raumalla Citymarketin vieressä.

Neste Pori Tiilimäki

Neste Pori Tiilimäki on Porissa sijaitseva huoltoasema, jossa auton tankkaamisen ja pesun lisäksi pystyy nauttimaan muun muassa maittavasta lounaasta, kotipizzasta, grillituotteista tai vaikka hampurilaisaterioista.

Nextory

Nextoryn avulla voit nauttia kirjoista missä vain, milloin vain!

NPS-Rengas

NPS-Rengas on rengaspalveluja tarjoava yritys Porissa.

Nyblin Studiot

Nyblin Studiot on porilainen valokuvaamo, jossa voit otattaa niin viralliset passikuvat kuin valmistujaiskuvatkin.

Offroad Safari

Offroad Safari on maastoautoilusafareja järjestävä yritys Eurajoella.

Ohjaamo Satakunta

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille suunnattu maksuton apu ja tuki erilaisiin tilanteisiin elämässä, kuten opintoihin, työllistymiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Old Copper's

Old Copper's on seurustelu- ja olutravintola Raumalla.

OP Länsi-Suomi

OP Länsi-Suomi on kotimainen ja paikallinen pankki, joka on aktiivisesti mukana opiskelijoiden arjessa osallistumalla tapahtumiin ja tekemällä yhteistyötä erilaisten opiskelijajärjestöjen kanssa.

Osuuskauppa Keula

Osuuskauppa Keula on yli 30 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys.

Otan Apteekki

Otan Apteekki on Raumalla sijaitseva täyden palvelun apteekki.

Otsolan Kansalaisopisto

Otsolan Kansalaisopisto on paikka, jossa jokaiselle luodaan mahdollisuus omaehtoiseen opiskeluun, osallistumiseen ja kansalaisvalmiuksien kehittämiseen.

OVV Asuntopalvelut

OVV Asuntopalvelut tarjoaa vuokra-asuntoja niin opiskelijoille, työttömille kuin työssäkäyvillekin sekä luotettavaa palvelua vuokranantajille.

Paat Pub

Paat Pub on Luvialla/Eurajoella sijaitseva kesäpubi,

Pahis.fi

Pahis.fi on verkkokauppa, josta löydät niin vaatteet, kosmetiikkatuotteet kuin juhlatarvikkeetkin.

PakuPori Oy

PakuPori tarjoaa pakettiautovuokrausta Porissa.

Palvelu Oy Mäkiset

Palvelu Oy Mäkiset on raumalainen kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluja tarjoava yritys.

Pancho Villa

Pancho Villa on tex-mex tyylinen ruokaravintolaketju, jonka tiivistunnelmaiset ravintolat tunnetaan reilusti maustetusta ruoasta ja runsaista annoksista.

Panimoravintola Beer Hunter's

Panimoravintola Beer Hunter's sopii loistavasti kasuaaliin illanviettoon tai juhlintaan ennen yökerhoon siirtymistä.

Parturi-kampaamo Fiadora

Fiadora on parturi-kampaamo Porissa.

Parturi-kampaamo Fiini

Parturi-kampaamo Fiini on kampaamo Porissa.

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Bella

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Bella on Raumalla sijaitseva monipuolinen kauneudenhoitoalan yritys.

Parturi-kampaamo Lulu

Parturi-kampaamo Lulu on Raumalainen parturi-kampaamo.

Parturi-Kampaamo Minna Kanerva

Parturi-Kampaamo Minna Kanerva on Ulvilassa sijaitseva parturi-kampaamo.

Parturi-kampaamo Prisma Pori

Mikkolan Prisman parturi-kampaamo tarjoaa parturi-kampaamopalveluja koko perheelle.

Parturi-kampaamo RaumHair

Parturi-kampaamo RaumHair on Raumalla sijaitseva koko perheen parturi-kampaamo.

Pesäkarhut

Pesäkarhut on porilainen pesäpallon erikoisseura, jonka naisjoukkue pelaa Superpesiksessä.

Petras Cafe

Petras Cafe on vahvasti paikallinen kahvila, konditoria sekä lounas- ja tilausravintola. Meillä voit poiketa kävelykadun vilskeestä tai viivähtää terassilla torin kupeessa. Lounas joka arkipäivä klo 11–14. Valmistamme myös tilauksesta ruoat salaateista pääruokiin.

Petteri Rosenbom's Burgerhouse

Petteri Rosenbom's Burgerhouse on hampurilaisravintola Porin keskustassa.

Picnic Pori

Olemme perheyritys, jonka parissa toimii nelisenkymmentä Picniciä ympäri Suomen. Perusajatuksemme on ollut aina sama: tuoretta hyvää paikan päällä tehtynä hyvällä porukalla niin, että kelpaa tulla uudestaankin.

Pihlajamaan Musiikki Pori

Pihlajamaan Musiikki on täyden palvelun musiikkiliike Porissa Kävelykadulla

Pihlajamaan Musiikki Rauma

Pihlajamaan Musiikki on täyden palvelun musiikkiliike Raumalla Kalatorilla

Pikku Matami

Ravintol Pikku Matami on Raumalla sijaitseva perinteinen pubi, jossa voit pelata lautapelejä, biljardia tai dartsia.

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti on liike Kuninkaankatu 7:n sisäpihalla, joka tarjoaa suutarinpalveluja, ekologisia lahjatavaroita sekä käsitöitä.

Pikku x

Pikku x on Yrjönkadulla sijaitseva ravintola, joka avattiin syksyllä 2016 kahden keittäjän yhteisvoimin.

Pison Art

PiSon Art on Porin kauppatorin vieressä sijaitseva monipuolinen taidekehystämö. Yrityksessämme yhdistyvät nuorekkuus ja ammattitaito vanhoja arvoja kunnioittaen. Monipuolisuus on yrityksemme yksi vahvuuksista, sillä osaamiseemme kuuluvat kaikki mahdolliset kehystystyöt ja sloganimme onkin: ”Kehystämme melkein mitä vain.”

Piukat Paikat

Piukat Paikat on Porin keskustassa sijaitseva kuntosali naisille. Kuntosalin lisäksi palveluihin kuuluvat muun muassa pace-kiertoharjoittelu, pilates, zumba ja useat muut jumpat. Tarjontaan kuuluuluvat myös solarium, personal trainer -palvelut sekä erilaiset laihdutus- ja kehonmuokkausryhmät.

Pizza Buffa Prisma Mikkola

Pizza Buffa on buffet-tyylinen noutopöytä Porissa Mikkolan Prismassa.

PizzaBuffa Rauma

PizzaBuffa Rauma on helppo ja nopea koko perheen ravintola Rauman Prismassa.

Pizzeria Riviera

Pizzeria Riviera on italialaishenkinen pizzeria Raumalla.

Plus Katsastus Rauma

Plus Katsastus Rauma on raumalainen katsastuskonttori.

Pop-Peli

Pop-Peli on Vanhassa Raumassa sijaitseva elokuva-, musiikki- ja pelikauppa.

Pori Energia

Pori Energia on energiayhtiö, joka tarjoaa mm. edullista sähköä ja kaukolämpöä, sekä sähköverkko-, tuulivoimala- ja sähköurakointipalveluja,.

Pori Joogafestivaali

Pori Joogafestivaali Porin Yliopistokeskuksella 15.9.2018

Porin Hammaspiste

Porin Hammaspiste on yksityinen hammaslääkäri Porissa.

Porin Kaupunki

Porin kaupungin myöntävät opiskelijaedut

Porin Keskusapteekki

Porin Keskusapteekki on palvellut asiakkaita Kauppatorin laidalla jo yli 70 vuotta.

Porin Leipä

Porin Leipä Oy on Satakunnan johtava leipomoyritys.

Porin Linjat Oy

Porin Linjat Oy on Porin kaupungin kokonaan omistama osakeyhtiö, joka toteuttaa valtaosan Porin paikallisliikenteestä.

Porin Murre

Porin Murre on lemmikkieläinliike Porissa.

Porin Pelipiste

Porin Pelipiste on Porin keskustassa sijaitseva pieni ja kotoisa pelikauppa. Liike sijaitsee Kivat kehykset -kehystyspalvelun ja askarteluliike Vitriinin välissä Yrjönkadulla. Avaa ovi, kävele portaat ylös ja saavut paikkaan, josta löydät korkeat valkoiset hyllyt täynnä pelejä!

Porin Ravit

Porin Ravit on

Porin Saunalautta

Porin Saunalautta on Etelärannassa sijaitseva rentoutumisen keidas.

Porin taidemuseo / Pori Art Museum

Porin taidemuseo on nykytaiteen museo Kokemäenjoen rannalla.

Porin Tennishalli

Porin Tennishalli tarjoaa tennis- ja sulkapallovuoroja, kuntosalipalveluita ja hierontaa Porissa. Urheilukeskuksessa on myös kahvila ja välinekauppa.

Porin uusi autokoulu

Porin uusi autokoulu tarjoaa erinomaista opetusta, koulutuspaketteja ja paljon muuta.

Porin YH-Asunnot

Porin YH-Asunnot on yksi Porin suurimmista vuokra-asuntojen omistajista ja isännöintifirmoista. Yritys on myös osa Porin kaupunkikonsernia.

Porin Ässät

Porin Ässät on Satakunnan punamusta jääkiekkoseura, jonka kotihalli sijaitsee Porissa Isomäki Areenalla.

Poroholman Rantatalo

Poroholman Rantatalo on Raumalla Otanlahdessa sijaitseva kahvila-ravintola.

Presso Prisma Mikkola

Presso on Mikkolan Prismassa sijaitseva kahvila.

Presso Äyhö

Presso Äyhö on S-Market Äyhön yhteydessä sijaitseva ravintola Äyhönjärventien päässä.

Prisma Länsi-Pori

Prisma Länsi-Pori on 8-tien varrella sijaitseva hypermarket.

Prisma Mikkola

Prisma Mikkola on Porin Itäkeskuksessa sijaitseva elintarvikkeiden ja päivittäistavaroiden tavaratalo.

Promenadiapteekki

Promenadiapteekki (ent. Porin Ykkösapteekki) sijaitsee katutasolla Sokoksessa. Toejoen sivuapteekki sijaitsee Hyveläntiellä, lähellä kauppakeskus Puuvillaa.

Pub Winston

Pub Winston on vuodesta 1983 asti toiminut sporttibaari Porin torin laidalla. Tiloista löytyy esiintymislava, kaksi screeniä sekä televisiota, joista voit seurata paikallisen jääkiekkojoukkueen pelejä tai jalkapalloa.

Puistikon Saluuna

Puistikon Saluuna on viihtyisä ravintola Porissa. Paikan päällä voit muun muassa Porin Ässien pelejä sekä nauttia wingseistä ja raikkaista juomista.

Puiston Kaffetupa

Puiston Kaffetupa on maaliskuussa 2017 Poriin aukaistu kahvila, josta saat luomukahvia sekä itse valmistettuja munkkeja, kakkuja, piirakoita ja vohveleita. Kaffetupa on myös lapsiystävällinen leikkipaikkoineen!

Puro Flow

Puro Flow tarjoaa joogaopetusta Porissa.

Puuvillan Kukka

Puuvillan Kukka on Puuvillan kauppakeskuksessa sijaitseva kukkakauppa.

Pyörä-Nurmi

Pyörä-Nurmi on urheiluvälineliike Raumalla.

R-Kioski Rauman Tori

R-Kioski on kauppiasvetoinen kioskiketju Suomessa.

Rakastajat-teatteri

Rakastajat-teatteri on Porissa sijaitseva teatteritoimintaa, tilanvuokrausta ja ravintolatoimintaa pitävä vuonna 1991 perustettu ammattiteatteriryhmä.

Rakkaudesta Hierontaan

Rakkaudesta Hierontaan on hyvinvointialan yritys, josta voit saada apua muun muassa unettomuuteen, migreeniin ja kivunlievitykseen.

Ramotattoo

Ramotattoo tarjoaa tatuointeja vuosien ammattitaidolla Vanhassa Raumassa.

Ratsastus Granifiq

Ratsastus Granifiq on ratsastuskoulu Luvialla, joka tarjoaa ratsastustunteja alkeisryhmistä este- ja kouluvalmennuksiin.

Rattis

Rattis on Porilainen baari, joka on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1969.

Raum Rome Paris

Raum Rome Paris on tuotemerkki ja myymälä verkossa sekä Vanhassa Raumassa.

Rauma Golf

Rauma Golf tarjoaa 2,5 kilometrin päässä Rauman keskustasta mahdollisuuden golfin pelaamiseen.

Rauma Rock

Rauma Rock on vuonna 2018 11-vuotissyntymäpäiviään viettävä musiikkitapahtuma Raumalla.

Rauman Akku

Rauman Akku on teknisen alan erikoisliike Raumalla.

Rauman Askarteluohjaus

Rauman Askarteluohjaus on monipuolinen askartelutarvikkeiden erikoisliike Raumalla.

Rauman Fysikaalinen Hoitola

Rauman Fysikaalinen Hoitola on yksityisiä fysioterapiahoitoja tarjoava yritys.

Rauman Fysioteam

Rauman Fysioteam on monipuolinen fysioterapian, hieronnan ja kuntopalveluiden tarjoaja.

Rauman Teatteri

Rauman Teatteri on vuonna 1940 perustettu raumalainen teatteri, joka sijaitsee keskeisellä sijainnilla kanalin varrella.

Rauman Kenkähuolto

Rauman Kenkähuolto on suutarinpalveluja tarjoava yritys Raumalla Citymarketin tiloissa.

Rauman Keskus-Apteekki

Rauman Keskus-Apteekki on palveleva apteekki Valtakadulla Raumalla.

Rauman Laatuhuolto

Rauman Laatuhuolto tarjoaa huippulaadukkaat henkilöautojen huolto- ja korjaustyöt.

Rauman Lukko

Rauman Lukko on satakuntalainen sinikeltainen jääkiekkoseura, jonka kotihalli sijaitsee Raumalla, Kivikylä Areenalla.

Rauman SalBa

Rauman Salba on raumalainen salibandyjoukkue.

Rauman Tukkanuotta

Rauman Tukkanuotta on vuodesta 1983 Rauman keskustassa palvellut koko perheen parturi-kampaamo.

Rauman Varaosahalli

Rauman Varaosahalli on autovaraosiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut vähittäis- ja tukkuliike Raumalla.

Raumanmeren Juhannus - RMJ

RMJ Otanlahden Rantapuistossa 20.-22.6.2019!

Ravintola Andalucia

Ravintola Andalucia on tunnelmallinen ravintola Porin Pohjoispuistossa.

Ravintola Buena Vista

Ravintola Buena Vista on Raumalla kanalin varrella sijaitseva tunnelmallinen ravintola.

Ravintola Damla

Ravintola Damla on pikaruokaravintola Raumalla.

Ravintola Galle

Steak&Whisky House Galle on tunnelmallinen ravintola Porissa.

Ravintola Kallio

Ravintola Kallio on raumalainen yökerho Kalliokadulla.

Ravintola Laitilan Tupa

Laitilan Tupa on 8-tien varressa sijaitseva ravintola.

Ravintola Lento

Ravintola Lento on Porin lentoasemalla sijaitseva ravintola.

Ravintola Maku

Ravintola Maku on lounasravintola Porin Karjarannassa.

Ravintola Merimesta

Ravintola Merimesta on upeissa merimaisemissa sijaitseva ravintola Reposaaressa.

Ravintola Mr. Jones

Ravintola Mr. Jones on Raumalla sijaitseva tunnelmallinen pihviravintola.

Ravintola Pioni Paviljonki

Ravintola Pioni Paviljonki on kiinalainen ravintola Porissa.

Ravintola Pripoli

Ravintola Pripoli on Tiedepuiston Winnovan vieressä sijaitseva ravintola.

Ravintola Päre

Ravintola Päre (ent. Ruokki) on Porissa Antinkadulla sijaitseva ravintola, jonka arvoja ovat luonnonmukaisuus, lähituotanto, ekologisuus, monipuolisuus ja terveellisyys.

Ravintola Raatihuoneen Kellari

Ravintola Raatihuoneen Kellari on tunnelmallinen ravintola Porin keskustassa.

Ravintola Savila

Ravintola Savila on idyllinen ravintola Vanhan Rauman Savilanpuiston laidalla. Tutustu laajaan lounasvalikoimaan!

Ravintola Skene SAMK-KAMPUS PORI

Ravintola Skene on Porin SAMK Kampuksella sijaitseva ravintola, joka palvelee nälkäisiä asiakkaitaan maanantaista lauantaihin.

Ravintola Sofia

Ravintola Sofia on erityisesti ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoiden keskuudessa suosittu lounasravintola Porissa. Sofiassa on Kelan ateriatuki, jonka saa näyttämällä voimassa olevan opiskelijakortin.

Ravintola Sydvest

Ravintola Sydvest on Vanhassa Raumassa sijaitseva ravintola.

Ravintola Tempo

Ravintola Tempo on rento ja tunnelmallinen ravintola Porissa Yrjönkadulla.

Ravintola Tifosi

Ravintola Tifosi on Rauman keskustassa sijaitseva täyden palvelun olohuone ja penkkiurheilijan mekka.

Ravintola Wanha WPK

Wanha WPK on ravintola ja juhlatila Huittisissa.

Ravintola Wen Jing

Wen Jing on aasialainen ravintola Rauman torin laidalla.

Rax

Rax Buffet on Porin keskustassa toimiva helppo ja jokaisen kukkarolle sopiva perheravintola. Buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle ruokailijalle; tarjolla on aina yli 50 herkutteluvaihtoehtoa.

RengasCenter Kankaanpää

RengasCenter Kankaanpää on osa suomalaista RengasCenter-rengasliikeketjua.

Rengasmarket Rauma

Rengasmarket on rengasliike Raumalla.

Reposfääri

Reposfääri, kokomaailman monitaiteellinen kulttuuritapahtuma Reposaaren Satamapuistossa. Tapahtuma on ilmainen, mutta hyvä.

Rinta-Joupin Autoliike

Koko kansan autokaupassa 2 500 ajoneuvoa - tervetuloa autokaupoille!

Rita's Place

Rita's Place on Vähäraumalla sijaitseva pizzeria/ravintola, jonka laajalta listalta löytyy jokaiselle herkkusuulle syötävää.

RoihuRengas

RoihuRengas on Satakunnan alueella liikkuva rengaspalveluja tarjoava yritys

Roll

Roll on pitopalvelua, noutoruokaa ja kotiinkuljetuspalveluja tarjoava ravintola Porin Itäkeskuksessa.

Rosso

Rosso on italialaishenkinen koko perheen ravintola Porin torin laidalla. Rossossa jokainen perheenjäsen viihtyy ja monipuoliselta löytyy jokaiselle syöjälle maittava ateria.

Sakura Sushi & China Wok

Sakura Sushi & China Wok on Porin keskustassa, Isokarhussa, sushia tarjoava ravintola.

Salon Ihanainen

Salon Ihanainen on monipuolinen parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalan yritys Raumalla.

Sanna Työlahti

Hieroja Sanna Työlahti on valmistunut vuonna 2015 ja toimii Hyvinvointicenterissä klassisena hierojana.

Sarpi Pohjoiskauppatori

Sarpi Pohjoiskauppatori palvelee sinua Porin ytimessä, torin laidalla.

SataCom

SataCom on IT-alan asiantuntija Porissa ja Raumalla.

Satafix

Satafix on täyden palvelun autofixaamo Porissa.

Savisiipi

Savisiipi valmistaa ja myy saviesineitä. Putiikissa järjestetään myös lastenkutsuja, Omin käsin -päiviä sekä keramiikkakursseja.

Scandic Pori

Scandic Hotels on pohjoismainen hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia kuudessa eri maassa.

Scandic Rauma

Scandic Hotels Oy on 1960-luvulla Ruotsissa perustettu hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia kuudessa eri maassa. Rauman toimipiste sijaitsee keskustan ja Vanhan Rauman kupeessa, upeassa kanaalimaisemassa. Hotellin uudistetut huoneet, uima-allas ja tilava maksuton pysäköintialue toivottavat Raumalla vierailevat tervetulleiksi.

Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee on osana Yyteri Beach Lomakeskusta oleva seikkailupuisto, josta löytyy aktiviteetteja koko perheelle.

Seminaarinkadun R-Kioski

Seminaarinkadun R-Kioski on Rauman keskustan tuntumassa sijaitseva R-Kioski.

Shape On You

Shape On You on porilaisen personal trainerin ja kuntoilualan asiantuntijan, Juha-Matti Aaltolan omistama yritys.

Siipiravintola Ten Wings

Siipiravintola Ten Wings on täyden palvelun aito Hot Wings -ravintola. Ravintolassa A-oikeudet.

Silmäoptikot Palmu

Silmäoptikot Palmu on raumalainen yksityinen optisen alan yritys.

Sinisaaren Autogrilli

Sinisaaren Autogrilli on palvellut asiakkaita yli kaksikymmentä vuotta Häpläntiellä, Raumalla.

Sisu Pesu

Sisu Pesu on erikoistunut autojen ulkopesuun sekä sisäpuhdistukseen.

Sisustus Deconella

Sisustus Deconella on sisustusalan erikoisliike Puinnintiellä, Porin Herralahdessa

Sisustus Idea

Sisustus Idean valikoimasta löytyy muun muassa tekstiilejä sekä kylpyhuoneen, keittiön lasten ja vapaa-ajan tuotteita.

Sisustus Sagan

Sisustus Sagan on sisustamisen erikoisliike Ulvilassa.

Sisustusputiikki Rouhee

Sisustusputiikki Rouhee on Ulvilassa sijaitseva sisustusliike.

Skydive Pori

Skydive Pori tarjoaa lentämisen tunnetta sekä huikeita tandemhyppyjä turvallisesti ja ohjatusti.

SM-Huolto

SM-Huolto huoltaa 20 vuoden kokemuksella televisiot, puhelimet, tietokoneet ja muut digilaitteet.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.

Space Bowling & Billiards Pori

Space Bowling & Billiards on Porin Yrjönkadulla sijaitseva huikea viihdekeidas, joka tarjoaa ajanvietettä biljardin, keilauksen, dartsin sekä pöytäcurlingin parissa.

Spice Ice by CandyTown

Spice Ice jäätelöbaari yhdistettynä makeasti monipuoliseen CandyTowniin,

Sport-Asu

Sport-Asu on urheilu- ja vapaa-ajan asuja ja jalkineita myyvä liike Raumalla.

Steakhouse Rosenbom

Steakhouse Rosenbom on tunnelmallinen pihviravintola Porissa.

Street Bar

Street Bar on loistava paikka livemusiikin kuuntelemiseen, bingon pelaamiseen tai kahvikupillisen nauttimiseen!

Studio Kuvakapu, passikuvat ja valokuvat Porissa

Valokuvat ja passikuvat Porissa. Studio Kuvakapu tarjoaa valokuvauspalveluita passikuvista dokumentaariseen kuvaukseen.

Studio Raum

Studio Raum on valokuvaukseen erikoistunut liike Raumalla.

Subway

Subway on patonkimaisia subeja, salaatteja ja lisukkeita tarjoava pikaruokaravintola, jonka ravintoloita on Porissa viisi ja Raumalla yksi.

Subway Antinkatu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Catering

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 eri maassa. Suomeen saapui ensimmäinen Subway-ravintola vuonna 2000. Porissa Subway-ravintolat sijaitsevat Puuvillan kauppakeskuksessa, Citymarket Mikkolassa, Yrjönkadulla, Antinkadulla, Koivulassa sekä kauppakeskus Isokarhussa ja Raumalla Citymarketissa.

Subway Citymarket Rauma

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Isokarhu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Koivula

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Mikkola

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Puuvilla

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Yrjönkatu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Sun Hyvinvointi - Koulutettu Hieroja Minna Jokinen

Sun Hyvinvointi - Koulutettu Hieroja Minna Jokinen palvelee sinua hyvinvointiin ja terveyteen liittyen Raumalla.

Suklainen Herkkupuoti

Suklainen Herkkupuoti on houkutteleva karkkikauppa Porin Käviksellä.

Suomisen Pyörä

Suomisen Pyörä tarjoaa pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla polkupyöräilyyn liittyviä palveluja Vanhan Rauman ytimessä.

Suutari Rintala

Suutari Rintala on Porin IsoKarhun katutasossa sijaitseva, yli 10 vuotta palvellut suutariliike, jolla on lähes 20 vuoden kokemus alalta.

Suvitien Merijakamo/Löylymestari

Suvitien Merijakamo on Raumalla merenrannassa sijaitseva kahvila, jonka vieressä sijaitseva Löylymestari tarjoaa erinomaiset puitteet saunailloille.

Syvärauman Pub

Syvärauman Pub eli "Syvis" on vuonna 1968 Raumalle avattu pubi, joka palvelee asiakkaitaan keskipäivästä iltamyöhään.

Säästöpankki

Säästöpankki on pankkipalveluihin keskittynyt pankkiryhmä.

Säästöpankki Puuvilla

Säästöpankki Puuvilla on pankkipalveluihin keskittynyt Eurajoen Säästöpankin toimipiste Kauppakeskus Puuvillassa.

Tanssikoulu Happy Dance

Tanssikoulu Happy Dance on Kati ja Joonas Kainulaisen paritanssi- ja soololattareihin sekä lasten tanssiopetukseen keskittyvä tanssikoulu.

Tanssikoulu Tankka

Tanssikoulu Tankka on Porissa sijaitseva tanssikoulu.

Tanssitaivas ry

Tanssitaivas ry on porilainen, vuonna 2007 perustettu tanssiseura.

Telia

Huippuluokan tabletit ja puhelimet sekä aikaansa edellä olevat liittymät ja laajakaistat.

The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille.

Tilausravintola Satakunta

Tilausravintola Satakunta palvelee Original Sokos Hotel Vaakuna Porin aamiaisvieraita ja toimii muulloin tilausravintolana

Timanttiset Puuvilla

Laadustaan tunnettu timanttiset ketjuun kuuluva kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan jo toisessa sukupolvessa

Tinos Hair Design Pori

Tinos Hair Design on parturi-kampaamoyritys, jolla on toimipisteitä Porissa kauppakeskus Puuvillassa ja Pick n Payssa.

Tinos Hair Design Rauma

Tinos Hair Design on parturi-kampaamo Porissa, Laitilassa ja Raumalla.

Tokio Sushi

Tokio Sushi on sushiravintola Rauman keskustassa.

Top-Sport / Luhta Sport

Top-Sport on urheiluvaateliike Puuvillan kauppakeskuksessa.

Torero Grill Y Tapas

Torero on ravintola Porin kävelykadulla.

Toripuoti

Toripuoti on lounas-kahvila, juhlapaikka sekä lähiruoka- ja käsityömyymälä Huittisissa.

Training for Warriors - TFW Rauma

Training For Warriors (TFW) valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Lähde mukaan kokeilemaan TFW-harjoittelua Raumalla.

Training House

Training House on täyden palvelun kattava kuntosalikeskus Raumalla.

Training Studio Aqua

Training Studio Aqua on liikunta- ja hyvinvointikeskus Porissa, jonka palveluihin kuuluvat vesiliikuntatunnit, kuntosali, fysiopalvelut sekä personal trainer -palvelut.

Turo's Heavy Kebab

Turo's Heavy Kebab on porilainen suosittu pikaruokaravintola, joka sijaitsee kauppatorin reunalla.

Turo's Street Kitchen

Turo's Street Kitchen on Puuvillassa Ultran yhteydessä sijaitseva ravintola, joka palvelee asiakkaitaan aina aamusta iltaan tarjoten sekä lounasta että laajan a'la carte listan.

Työvaatetalo

Työvaatetalo on työvaatteiden erikoisliike Raumalla.

Ultra Action Park

Ultra Action Park on Porin Puuvillassa sijaitseva koko perheen sisäaktiviteettipuisto monilla ennennäkemättömillä aktiviteeteilla!

Ulvilan Autohuolto

Ulvilan Autohuolto on täyden palvelun autohuolto Ulvilassa.

Ulvilan Autopiste

Ulvilan Autopiste on monimerkkikorjaamo, jonka erikoisosaamiseen sisältyvät Peugeot ja Citroen. Ulvilan Autopisteen yrittäjät on valittu jopa Satakunnan vuoden nuoriksi yrittäjiksi!

Ulvilan Jauhopojat

Ulvilan Jauhopojat on lounaskahvila Ulvilassa.

Urheiluhieroja Harri Kivelä

Urheiluhieroja Harri Kivelä toimii Porin Taekwondosalin yhteydessä urheiluhierojana jo viidettä vuotta.

V. Valo ja Kumpp.

V. Valo ja Kumpp. on kenkäkauppa, josta löydät kenkiä jokaiseen tarpeeseen. Valikoimassa on miesten, naisten ja lasten kenkiä aina kävelykengistä kumisaappaisiin.

Valtarengas Oy

Valtarengas on vuodesta 1935 palvellut pitkän linjan rengasliike, jossa on asiakastunteva henkilökunta ja laaja valikoima palveluita ja tuotteita.

Vanha Kierrätyskeskus

Vanha Kierrätyskeskus on vain muutaman viikon avoinna oleva pop-up ravintola Porissa.

Varamiespalvelu Rauma

Varamiespalvelu on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys.

Varaosaliike Ilmari Mäkinen Oy

Varaosaliike Ilmari Mäkinen Oy on paikallinen Fixus-kauppias Porissa.

Varaosaliike J. Sarin Oy

Varaosaliike J. Sarin Oy on monipuolinen auton varaosien myyjä Raumalla.

Veho Pori

Veho on autoliikeketju, jolla on liikkeitä useissa kaupungeissa ympäri maan.

Vero Moda

Vero Moda tarjoaa trendikkäitä ja kohtuuhintaisia vaatteita naisille, jotka haluavat pitää tyylistään huolta ja näyttää hyvältä.

Vianor Kankaanpää

Vianor on rengas- ja autohuoltoliikeketju.

Vianor Pori

Vianor Pori on Porissa toimiva rengas- ja autohuoltoliike, joka kuuluu koko laajaan Vianor-ketjuun.

Vihreä Teatteri

Vihreä Teatteri on koko perheen kesäteatteri, joka esittää näytelmiä laidasta laitaan.

ViisRaitaa

ViisRaitaa on popcorneja ja hattaroita tapahtumissa ja Ässien peleissä tarjoava yritys.

VILA Puuvilla

VILA on vaatekauppa, jonka tuotteet on suunnitelty erityisesti naisellisille ja tyylistä kiinnostuneille naisille.

Villilä Korporaatio

Villilä Korporaatio 2009 vuodesta toiminut satakuntalainen video- ja mainostuotanto yhtiö. Kuvaamme maalla, merellä ja ilmassa.

Vuokrapori LVV

Vuokrapori LVV laillistettu vuokravälitysliike tarjoaa monipuolisia kaupallisia kiinteistöalan palveluita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erikoistunut asuntojen, toimistojen, liiketilojen, kauppakeskusten liiketilojen, teollisuustilojen ja varasto – ja logistiikkakiinteistöjen vuokraustoimeksiantoihin, sekä toimitilojen myyntitoimeksiantoihin. Vuonna 2001 toimintansa aloittanut Vuokrapori sijaitsee Porin keskustassa.

VäriPori

VäriPorista löydät omaan sisustustyyliisi sopivat pintamateriaalit lattiasta kattoon!

Värirauma

Värirauma on Raumalla sijaitseva sisustamisen, remontoinnin ja rakentamisen erikoisliike.

Wanha Suvituuli

Wanha Suvituuli on lounaskahvila Rauman keskustassa.

Wanhan Rauman Kaffebar

Wanhan Rauman Kaffebar on tunnelmallinen kahvila Vanhan Rauman idyllisellä puutaloalueella.

Wanhan Rauman putiikki Taruliina

Wanhan Rauman putiikki Taruliina on Vanhassa Raumassa sijaitseva liike, jonka valikoimista löytyy runsaasti kotimaisia ja ekologisia käyttö-, lahja- ja sisustustuotteita.

WashKing

WashKing on autopesula Porissa. Toimipisteitä on kaksi, toinen Itäkeskuksessa ja toinen Tikkulassa.

Water Hockey

Water Hockey on Porin Yyterissä 30.6. järjestettävä järvisählyn MM-mittelö.

Westlook

Westlook on raumalainen merkkivaatteiden erikoisliike.

Wolt

Wolt on ravintolaruokaa välittävä kotimainen teknologiayhtiö.

Yrjönkatu 10

Yrjönkatu 10 on Porin kauppatorin laidalla sijaitseva baari ja ravintola.

Yyteri Golf

Yyterin golfkenttä on upeissa metsämaisemissa ja rantadyyneissä sijaitseva monipuolinen golfkenttä oheispalveluineen.

Äijänsuon Areenapalvelut

Äijänsuon Areenapalvelut hoitaa Kivikylän areenalla ravintola-, kokous-, juhla-, messu- ja tapahtumapalveluita. Myös astiavuokraus.

MPR

MPR on Porista lähtöisin oleva hippiräppi bändi jonka musiikki on pullollaan pehmeitä arvoja, lauluja itsensä hyväksymisestä sellaisenaan, rauhasta, rakkaudesta, kiitollisuudesta ja positiivisesta elämän katsomuksesta.

Magnesia Festival

Magnesia Festival järjestetään elokuussa 2019 jo neljättä kertaa. Tapahtuma on kolmen päivän elämys joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, herkullista ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Suomenlinnassa 2.-4.8.2019 järjestettävän Magnesian tavoitteena on tuottaa iloa, yhteisöllisyyttä sekä nauttia elämästä - yhdessä.

Salon Smile

Salon Smile on koko perheen parturi-kampaamo Porissa.

Kui Pori Voi?

Kui Pori Voi? on pinttyneitä rajoja rikkova hyvinvointifestivaali 20.9.2020 Porissa Isomäki Areenalla.

Save and Joy Secondhand

Save and Joy on second hand -liike Porissa Antinkadulla.

Blush

Blush on kauneushoitola Porissa.

Loistekeskus ja Loistetalo

Loistekeskus on työhyvinvoinnin asiantuntijakeskus Porissa.

GOGO Express Pori

GOGO Express on kotimainen kuntosaliketju.

Puuvillan Apteekki

Puuvillan Apteekki on kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva apteekki.

Salon Amelie

Salon Amelie on parturi-kampaamo Porissa.

Pakene.fi

Pakene.fi on pakohuonepeli Turussa.

Ristorante Momento Puuvilla

Ristorante Momento on kauppakeskus Puuvillan 2. kerroksessa sijaitseva ravintola.

AjoÄssä

AjoÄssä on autokoulu Porissa.

Kauneussilta

Kauneussilta on kauneushoitola Porissa.

Ruosniemi Brewery

Ruosniemi Brewery on pienpanimo Ruosniemessä.

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila

Autopeltikorjaamo Tapio Mattila on täyden palvelun autipeltikorjaamo Porissa.

Ravintola Tähtikellari

Ravintola Tähtikellari on aikuisten tanssiravintola Porissa.

Yak & Yeti

Yak & Yeti on nepalilainen ravintola Porissa.


Apteekit +

Särkeekö päätä, tuliko haava, vai tarvitsetko muita apteekin tuotteita?
Katso opiskelijaetuja myöntävät apteekit.

Näytä kartalla

Kampuksen Sivuapteekki

Kampuksen Sivuapteekki on Porin SAMK-Kampuksen ja K-Supermarket Kampuksen tiloissa sijaitseva Puuvillan Apteekin sivuapteekki.

Kankaanpään Keskusapteekki

Kankaanpään Keskusapteekki on Kankaanpään Citymarketin tiloissa palveleva apteekki.

Otan Apteekki

Otan Apteekki on Raumalla sijaitseva täyden palvelun apteekki.

Porin Keskusapteekki

Porin Keskusapteekki on palvellut asiakkaita Kauppatorin laidalla jo yli 70 vuotta.

Promenadiapteekki

Promenadiapteekki (ent. Porin Ykkösapteekki) sijaitsee katutasolla Sokoksessa. Toejoen sivuapteekki sijaitsee Hyveläntiellä, lähellä kauppakeskus Puuvillaa.

Rauman Keskus-Apteekki

Rauman Keskus-Apteekki on palveleva apteekki Valtakadulla Raumalla.

Puuvillan Apteekki

Puuvillan Apteekki on kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva apteekki.


Askartelu-, lanka- ja käsityöliikkeet +

Haluatko toteuttaa luovuuttasi näpertämällä tölkkien klipsujen kanssa tai neulomalla villasukat?

Liikkeistämme löydät paljon materiaaleja erilaisten käsitöiden ja askartelujen suunnitteluun ja toteutukseen.

Näytä kartalla

Kudontamaailma

Kudontamaailma on Porissa sijaitseva käsityökauppa. Kudontamaailma tekee tuotteita tilauksesta ja myy kudontamateriaaleja. Halutessasi voit myös kutoa paikan päällä mattoja kangaspuilla.

Lanka- ja käsityöliike Lavikko

Lavikko on Porissa sijaitseva lanka-ja käsityöliike. Liike on perustettu liki 100 vuotta sitten, ja se on yksi vanhimmista liikkeistä Porissa. Liikkeen tarjontaan kuuluu suosituimpia käsityötarvikkeita sekä laaja valikoima lankoja. Liike sijaitsee Teljäntorin kauppakeskuksessa Antinkadulla.

Mantin Maailma

Mantin Maailma on käsitöiden erikoisliike Vanhassa Raumassa, josta löytyy runsaasti erilaisia käsityö- ja askartelutarvikkeita sekä vaatteita ja asusteita.

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti on liike Kuninkaankatu 7:n sisäpihalla, joka tarjoaa suutarinpalveluja, ekologisia lahjatavaroita sekä käsitöitä.

Rauman Askarteluohjaus

Rauman Askarteluohjaus on monipuolinen askartelutarvikkeiden erikoisliike Raumalla.

Savisiipi

Savisiipi valmistaa ja myy saviesineitä. Putiikissa järjestetään myös lastenkutsuja, Omin käsin -päiviä sekä keramiikkakursseja.


Autokatsastus +

Näytä kartalla

AD Auto- ja Konehuolto J. Palo

AD Auto- ja Konehuolto J. Palo on Huittisten Vampulassa sijaitseva auto- ja konehuoltamo.

Autopalvelu Metsämäki

Autopalvelu Metsämäki on Huittisissa sijaitseva AD auto- ja konekorjaamo, joka tarjoaa myös hinaus- ja katsastuspalveluja.

Auto Oy Vesa-Matti

Auto Oy Vesa-Matti on Ford-autojen jälleenmyyjä sekä autokorjaamo Porissa.

Delta Auto

Delta Auto Pori -autoliike myy Mazda ja Kia-autoja. Meiltä lyötyy myös laaja valikoima vaihtoautoja.

Karhukatsastus

Karhukatsastus on kotimainen ja yksityinen autokatsastusasema, joka palvelee Porissa kahdessa toimipisteessä. (Herralahti ja Länsi-Pori)

Katsastuskontti

Kauppakeskus Puuvillassa sijaitsevassa Katsastuskontissa katsastat autosi shoppailun ohessa.

Plus Katsastus Rauma

Plus Katsastus Rauma on raumalainen katsastuskonttori.

Ulvilan Autopiste

Ulvilan Autopiste on monimerkkikorjaamo, jonka erikoisosaamiseen sisältyvät Peugeot ja Citroen. Ulvilan Autopisteen yrittäjät on valittu jopa Satakunnan vuoden nuoriksi yrittäjiksi!

Vianor Pori

Vianor Pori on Porissa toimiva rengas- ja autohuoltoliike, joka kuuluu koko laajaan Vianor-ketjuun.


Autoliikkeet- ja vuokraamot +

Uutta autoa hankkimassa? Haitpa autoa sitten vakituiseen käyttöön tai vain viikonloppua varten, tsekkaa täältä monipuolisimmat liikkeet ja vuokraamot!

Näytä kartalla

Auto Oy Vesa-Matti

Auto Oy Vesa-Matti on Ford-autojen jälleenmyyjä sekä autokorjaamo Porissa.

Autovuokraamo Porin Citycar

Autovuokraamo Porin Citycar on autovuokraamo Porissa.

Autotalo Pelttari

Autotalo Pelttari on Porissa sijaitseva monipuolinen uusien ja käytettyjen autojen autokauppa.

Delta Auto

Delta Auto Pori -autoliike myy Mazda ja Kia-autoja. Meiltä lyötyy myös laaja valikoima vaihtoautoja.

Käyttöauto Pori

Käyttöauto Pori myy uusia ja vaihtoautoja Porissa. Merkkivalikoimaan kuuluu Audi, Seat ja Volkswagen.

MotorMarket

MotorMarket on porilainen autoiluun tarvittavien varaosien, tarvikkeiden ja työkalujen erikoisliike.

MV-Vuokraus

MV-Vuokraus on autovuokrauspalveluja tarjoava yritys Ulvilassa.

Neste Kiikola

Neste Kiikola on palveleva huoltoasema Raumalla, jonka laajasta palveluvalikoimasta löytyy autojen huollot, kahvio-myymälä sekä ScanBurger-ravintola.

PakuPori Oy

PakuPori tarjoaa pakettiautovuokrausta Porissa.

Rauman Laatuhuolto

Rauman Laatuhuolto tarjoaa huippulaadukkaat henkilöautojen huolto- ja korjaustyöt.

Rinta-Joupin Autoliike

Koko kansan autokaupassa 2 500 ajoneuvoa - tervetuloa autokaupoille!

Ulvilan Autohuolto

Ulvilan Autohuolto on täyden palvelun autohuolto Ulvilassa.

Ulvilan Autopiste

Ulvilan Autopiste on monimerkkikorjaamo, jonka erikoisosaamiseen sisältyvät Peugeot ja Citroen. Ulvilan Autopisteen yrittäjät on valittu jopa Satakunnan vuoden nuoriksi yrittäjiksi!

Veho Pori

Veho on autoliikeketju, jolla on liikkeitä useissa kaupungeissa ympäri maan.

Vianor Pori

Vianor Pori on Porissa toimiva rengas- ja autohuoltoliike, joka kuuluu koko laajaan Vianor-ketjuun.


Autopesulat +

Kaipaako kaarasi puhdistusta? Tule meille ja ajelet jatkossa häikäisevän kiiltävällä autollasi.

Näytä kartalla

Autopesu T. Mäkelä

Autopesu T. Mäkelä Porissa sijaitseva autopesula.

Autopesula J. Pajunen

Autopesula J. Pajunen on Rauman keskustassa sijaitseva autopesula.

Detailing Pori

Detailing tarjoaa detailing-palveluja Porissa sekä toimii täyden palvelun autopesulana.

Neste Kiikola

Neste Kiikola on palveleva huoltoasema Raumalla, jonka laajasta palveluvalikoimasta löytyy autojen huollot, kahvio-myymälä sekä ScanBurger-ravintola.

Neste Pori Tiilimäki

Neste Pori Tiilimäki on Porissa sijaitseva huoltoasema, jossa auton tankkaamisen ja pesun lisäksi pystyy nauttimaan muun muassa maittavasta lounaasta, kotipizzasta, grillituotteista tai vaikka hampurilaisaterioista.

Satafix

Satafix on täyden palvelun autofixaamo Porissa.

Sisu Pesu

Sisu Pesu on erikoistunut autojen ulkopesuun sekä sisäpuhdistukseen.

Vianor Pori

Vianor Pori on Porissa toimiva rengas- ja autohuoltoliike, joka kuuluu koko laajaan Vianor-ketjuun.

WashKing

WashKing on autopesula Porissa. Toimipisteitä on kaksi, toinen Itäkeskuksessa ja toinen Tikkulassa.


Baarit/pubit +

Janottaako? Käykö aikasi pitkäksi yksin kotona? Tsekkaa parhaat kuppilat ja tiedät, missä viikonloput ja pikkulauantait voi viettää kotisohvan sijaan.

Näytä kartalla

Cafe Anton

Cafe Anton on elävä ja viihtyisä ravintola ja baari Porin torin laidalla, tietty ilmaisella sisäänpääsyllä.

Pub Keidas

Pub Keidas on viihtyisä ja rento karaoke- sekä sportbaari Porin Vähäraumassa. Tule nauttimaan kuppi kahvia, lukemaan päivän lehdet ja kokeilemaan onneasi vaikka tietovisan pokerin, dartsin ja bingon parissa.

Bar & Coffee Havana

Bar & Coffee Havana on kuubalaistyylinen baarikahvila, joka sijaitsee promenadikeskuksessa Porin keskustassa.

Ravintola Kirjakauppa

Ravintola kirjakauppa on aivan Porin keskustassa sijaitseva viihtyisä lounasravintola, joka muuttuu aina iltaisin tunnelmalliseksi seurustelupaikaksi.

Amarillo Pori

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Amarillo Rauma

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Baarikaappi

Baarikaappi on rock-klubi Porissa.

Bar Hehku

Bar Hehku on Rauman torin laidalla sijaitseva baari.

Bar Jussikka

Bar Jussikka on perinteikäs baari Porin ydinkeskustassa torin laidalla.

Bikini Bar

Bikini Bar on Porin Yyterissä sijaitseva rantabaari.

Heidi's Bier Bar

Heidi's Bier Bar tarjoaa aitoa after ski -tunnelmaa Porin keskustassa! Heidi's Bier barissa pääset itävaltalaiseen after ski -baarin tunnelmaan, ja voit nauttia illasta tanssimalla pöydillä ja nauttimalla suosittuja juomia.

Hovi Sales

Hovi Sales on monipuolinen ravintola-alan, pitopalvelujen sekä majoituspalvelujen ammattilainen Raumalla.

Jimmy's

Jimmy's on ravintolamaailma Iso Karhun kattohuoneistossa.

Karaokebar Jolene

Karaokebar Jolene on Porin keskustassa sijaitseva karaokebaari kaikille karaoken ystäville.

Kulttuurikuppila Brummi

Kulttuurikuppila Brummi on livekeikkojen ja esitysten kehto Raumalla.

Old Copper's

Old Copper's on seurustelu- ja olutravintola Raumalla.

Paat Pub

Paat Pub on Luvialla/Eurajoella sijaitseva kesäpubi,

Panimoravintola Beer Hunter's

Panimoravintola Beer Hunter's sopii loistavasti kasuaaliin illanviettoon tai juhlintaan ennen yökerhoon siirtymistä.

Pikku Matami

Ravintol Pikku Matami on Raumalla sijaitseva perinteinen pubi, jossa voit pelata lautapelejä, biljardia tai dartsia.

Pub Winston

Pub Winston on vuodesta 1983 asti toiminut sporttibaari Porin torin laidalla. Tiloista löytyy esiintymislava, kaksi screeniä sekä televisiota, joista voit seurata paikallisen jääkiekkojoukkueen pelejä tai jalkapalloa.

Puistikon Saluuna

Puistikon Saluuna on viihtyisä ravintola Porissa. Paikan päällä voit muun muassa Porin Ässien pelejä sekä nauttia wingseistä ja raikkaista juomista.

Rattis

Rattis on Porilainen baari, joka on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1969.

Ravintola Kallio

Ravintola Kallio on raumalainen yökerho Kalliokadulla.

Ravintola Mr. Jones

Ravintola Mr. Jones on Raumalla sijaitseva tunnelmallinen pihviravintola.

Ravintola Tempo

Ravintola Tempo on rento ja tunnelmallinen ravintola Porissa Yrjönkadulla.

Ravintola Tifosi

Ravintola Tifosi on Rauman keskustassa sijaitseva täyden palvelun olohuone ja penkkiurheilijan mekka.

Street Bar

Street Bar on loistava paikka livemusiikin kuuntelemiseen, bingon pelaamiseen tai kahvikupillisen nauttimiseen!

Syvärauman Pub

Syvärauman Pub eli "Syvis" on vuonna 1968 Raumalle avattu pubi, joka palvelee asiakkaitaan keskipäivästä iltamyöhään.

Yrjönkatu 10

Yrjönkatu 10 on Porin kauppatorin laidalla sijaitseva baari ja ravintola.

Ravintola Tähtikellari

Ravintola Tähtikellari on aikuisten tanssiravintola Porissa.


Catering- ja pitopalvelut +

Älä enää murehdi kesäjuhlien ruokailuista ja henkilökunnasta. Ulkoista nämä palvelut ja keskity ainoastaan juhlista nauttimiseen!

Näytä kartalla

Ahlströmin Ruukit

Ahlströmin Ruukit sisältää ruukkialueen Noormarkussa sekä Kauttuan Ruukinpuiston.

Bucco

Bucco on italialainen ravintola skandinaavisella twistillä.

HellaHuone BePop

Hellahuone BePop tarjoaa monipuolista lounasta asiantuntijakeskus BePopissa arkisin klo 10.00-15.00.

HellaHuone Käyttöauto

HellaHuone Käyttöauto toimii arkisin sekä kahvilana että lounasravintolana. Piipahda käymään!

Hovi Sales

Hovi Sales on monipuolinen ravintola-alan, pitopalvelujen sekä majoituspalvelujen ammattilainen Raumalla.

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi tarjoaa maittavaa lounasta ja kahvilapalveluita asiantuntijakeskus BePopissa, Porissa.

Kokkikaksikko

Kokkikaksikko on Ulvilassa sijaitseva lounas- ja tilausravintola.

Lounasravintola Gomee

Lounasravintola Gomee palvelee asiakkaita Pori Energian tiloissa ma-pe klo 7.-14.30

Ravintola Maku

Ravintola Maku on lounasravintola Porin Karjarannassa.

Ravintola Savila

Ravintola Savila on idyllinen ravintola Vanhan Rauman Savilanpuiston laidalla. Tutustu laajaan lounasvalikoimaan!

Ravintola Sofia

Ravintola Sofia on erityisesti ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoiden keskuudessa suosittu lounasravintola Porissa. Sofiassa on Kelan ateriatuki, jonka saa näyttämällä voimassa olevan opiskelijakortin.

Roll

Roll on pitopalvelua, noutoruokaa ja kotiinkuljetuspalveluja tarjoava ravintola Porin Itäkeskuksessa.

Tilausravintola Satakunta

Tilausravintola Satakunta palvelee Original Sokos Hotel Vaakuna Porin aamiaisvieraita ja toimii muulloin tilausravintolana

Äijänsuon Areenapalvelut

Äijänsuon Areenapalvelut hoitaa Kivikylän areenalla ravintola-, kokous-, juhla-, messu- ja tapahtumapalveluita. Myös astiavuokraus.


Citymarketit +

Turhauttaako useassa kaupassa ravaaminen muutaman ostoksen vuoksi? Meillä sinun on helppo yhdistää ruokaostoksesi sekä vapaa-ajan hankinnat, saman katon alta!

Näytä kartalla

K-Citymarket Mikkola

K-Citymarketin laajaan valikoimaan kuuluvat elintarvikkeet, pukeutuminen, vapaa-ajan, urheilun ja kodin tuotteet.

K-Citymarket Puuvilla

Porin Puuvillassa sijaitseva K-Citymarket Puuvilla tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman elintarvikkeita sekä vapaa-ajan, kodin ja pukeutumisen tuotteita.


Discot ja yökerhot +

Vipattaako tanssijalkasi? Tule meille tsekkaamaan kaupungin menevä yöelämä ja dance like nobody’s watching!

Näytä kartalla

Bar Hehku

Bar Hehku on Rauman torin laidalla sijaitseva baari.

Domino

Domino Nightclub on Raumalla sijaitseva yökerho.

Korona Bar

Korona Bar on Porin torin laidalla sijaitseva kotoisa baari.

Ravintola Kallio

Ravintola Kallio on raumalainen yökerho Kalliokadulla.


Elektroniikan varaosat ja huolto +

Jumittaako tietokone tai halkesiko iPhonen näyttö? Meiltä saat kätevästi ja helposti huollot ja varaosat elektroniikan pelastamiseksi.

Näytä kartalla

Clas Ohlson

Clas Ohlson on monipuolinen arkea helpottava liike Puuvillan kauppakeskuksessa.

Euronics Rauma

Euronics on kotimainen kodintekniikkakauppa jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset.

Fonum

Fonum on matkapuhelin ja tabletti-pikahuolto.

Gigantti Pori

Gigantti on Suomen johtava kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä.

iTapsa

iTapsa on monipuolinen älylaitteiden korjaus- ja huoltopalveluja tarjoava yritys.

Kouluelektroniikka

Kouluelektroniikka on elektroniikan tuontiin, vientiin ja suunnitteluun erikoistunut yritys Raumalla.

Mikropasi

Mikropasi on tietotekniikan erikoisliike, joka tarjoaa nopean, helpon ja luotettavan vaihtoehdon laadukkaiden atk- tuotteiden hankkimiseen jo vuodesta 1986.

SataCom

SataCom on IT-alan asiantuntija Porissa ja Raumalla.

SM-Huolto

SM-Huolto huoltaa 20 vuoden kokemuksella televisiot, puhelimet, tietokoneet ja muut digilaitteet.

Telia

Huippuluokan tabletit ja puhelimet sekä aikaansa edellä olevat liittymät ja laajakaistat.


Elokuvateatterit +

Miten olisi kunnon leffaelämys opiskelijahintaan?

Kunnon leffailta hakkaa aina netin suoratoistopalvelut mennen tullen! 

Näytä kartalla

Finnkino Oy

Finnkino Promenadi on Finnkino Oy-elokuvateatteriketjuun kuuluva, aivan Porin keskustassa, kävelykadulla sijaitseva elokuvakeskus.


Eläimet +

Kaipaako karvaturrisi lääkärikäyntiä, uutta sapuskaa tai hoitopaikkaa lomasi ajaksi? Täältä löydät erilaisia palveluja lemmikillesi.

Näytä kartalla

Porin Eläinlääkäripalvelu

Lemmikkieläimen hyvinvointi heijastuu välittömästi myös omistajansa hyvinvointiin. Joka päivä teemme valintoja parantaaksemme eläimiemme arvokasta elämää. Monenkarvaisista lemmikeistä huolehtii valoisalla vastaanotollamme motivoitunut joukko alan ammattilaisia.

Ratsastusvaruste Nurmi

Ratsastusvaruste Nurmi on monipuolisesti palveleva hevostarvikemyymälä Porissa. Liike on palvellut alan harrastajia ja ratsastajia jo vuodesta 1976. Eri tuoteryhmistä löytyy monipuolinen ja korkealaatuinen merkkivalikoima.

Tassucat

Tassucat on Porissa sijaitseva viihtyisä eläintarvikeliike, jonka valikoima koostuu tarkoin valikoiduista ekologisista, design- ja käsintehdyistä tuotteista.

Haupark

HauPark on koirien oma hyvinvointikeskus Porissa. HauPark tarjoaa koirallesi hemmottelua ja hyvinvointia.

Herkkutassu

Herkkutassu tarjoaa ruoat, välineet ja tarvikkeet lemmikinomistajalle.

Porin Murre

Porin Murre on lemmikkieläinliike Porissa.

Ratsastus Granifiq

Ratsastus Granifiq on ratsastuskoulu Luvialla, joka tarjoaa ratsastustunteja alkeisryhmistä este- ja kouluvalmennuksiin.


Eläinkaupat +

Jos kaipaat karvaturrillesi uutta kaulapantaa tai tallille vedenpitävät ratsastussaappaat, tule meille tekemään löytöjä opiskelijahinnoin!

Näytä kartalla

Ratsastusvaruste Nurmi

Ratsastusvaruste Nurmi on monipuolisesti palveleva hevostarvikemyymälä Porissa. Liike on palvellut alan harrastajia ja ratsastajia jo vuodesta 1976. Eri tuoteryhmistä löytyy monipuolinen ja korkealaatuinen merkkivalikoima.

Tassucat

Tassucat on Porissa sijaitseva viihtyisä eläintarvikeliike, jonka valikoima koostuu tarkoin valikoiduista ekologisista, design- ja käsintehdyistä tuotteista.

Haupark

HauPark on koirien oma hyvinvointikeskus Porissa. HauPark tarjoaa koirallesi hemmottelua ja hyvinvointia.

Herkkutassu

Herkkutassu tarjoaa ruoat, välineet ja tarvikkeet lemmikinomistajalle.

Porin Murre

Porin Murre on lemmikkieläinliike Porissa.


Eläinlääkärit +

Älä jää yksin lemmikkisi vaivan kanssa. Tutustu meihin ja hoida perheenjäsenesi kuntoon pikimiten.

Näytä kartalla

Porin Eläinlääkäripalvelu

Lemmikkieläimen hyvinvointi heijastuu välittömästi myös omistajansa hyvinvointiin. Joka päivä teemme valintoja parantaaksemme eläimiemme arvokasta elämää. Monenkarvaisista lemmikeistä huolehtii valoisalla vastaanotollamme motivoitunut joukko alan ammattilaisia.


Fysioterapia +

Fysioterapiasta saat apua moneen eri vaivaan turvallisesti ja ammattilaisen avustuksella.

Näytä kartalla

Puls Fysio

Puls Fysio on fysioterapia- ja hierontapalveluja tuottava yritys Porin Askonkylässä, joka toimii liikuntakeskus Energy Puls Wellness Centerin tiloissa. Rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä Puls Fysio tarjoaa asiakaslähtöisiä ja laadukkaita fysioterapiapalveluja.

Hyvinvointicenter

Hyvinvointicenter on Porin keskustassa sijaitseva monipuolinen liikunta- ja hoitopalveluja tarjoava hyvinvointikeskus.

100syke

100syke on hyvinvoinnin asiantuntija Porissa.

Friitalan Fysioterapia

Friitalan Fysioterapia on Ulvilassa sijaitseva fysikaalinen hoitolaitos.

Fysioterapeutti Katja Sulonen

Fysioterapeutti, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti sekä ravintovalmentaja Katja Sulonen.

Karoliina Paavilainen

Fysioterapeutti ja Bailamama®-ohjaaja Karoliina Paavilainen toimii Hyvinvointicenterissä.

Kuntohoitaja Jukka Reunanen

Jukka Reunanen on koulutettu kuntohoitaja, joka työskentelee Annan Fysioterapiassa osoitteessa Annankatu 18.

Kunto-Rauma

Kunto-Rauma on matalan kynnykset kuntosali, jossa laitteet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat erinoimaisesti aloittelijoille, senioreille ja kokeneemmille käyttäjille.

Rauman Fysikaalinen Hoitola

Rauman Fysikaalinen Hoitola on yksityisiä fysioterapiahoitoja tarjoava yritys.

Rauman Fysioteam

Rauman Fysioteam on monipuolinen fysioterapian, hieronnan ja kuntopalveluiden tarjoaja.


Golf +

Näytä kartalla

Golf Jurta

Golf Jurta on golfvälineiden erikoisliike sekä harjoittelukeskus Porin Tiiliruukissa.


Grillit +

Älä tyydy pelkkään makaroniin ja jauhelihaan. Tule nauttimaan kunnon ateria suoraan grillistä!

Näytä kartalla

Grilli-Pori

Grilli-Pori on Porin keskustassa sijaitseva grilli, joka on palvellut Porilaisia ja matkailijoita jo vuodesta 1987. Jo 10 vuotta sitten paikalliset neuvoivat Porissa matkailevia henkilöitä tilaamaan hampurilaisen grilliltä.

Cotton Grill

Cotton Grill on Porissa Puuvillan välittömässä läheisyydessä sijaitseva perinteikäs grillikioski, jossa herkutellaan mahtavilla burgereilla, kebabannoksilla, makkaraperunoilla tai esimerkiksi tuhdeilla piirakoilla.

Sinisaaren Autogrilli

Sinisaaren Autogrilli on palvellut asiakkaita yli kaksikymmentä vuotta Häpläntiellä, Raumalla.


Hesburgerit +

Kaipaatko pikaista purilaista? Hesburger on ratkaisu ongelmaasi.

Näytä kartalla

Hesburger Kortela ABC

Hesburger Kortelan ABC:llä on kätevästi 8-tien varrella sijaitseva pikaruokaravintola.

Hesburger Kuninkaanhaka

Hesburger on suomalainen pikaruokaravintolaketju, jolla on useita toimipisteitä Porissa.

Hesburger Laitila

Hesburger Laitila on 8-tien varressa sijaitseva ruokaravintola Laitilan Tuvalla.

Hesburger Prisma Rauma

Hesburger Prisma on Rauman suurimman ruokakaupan yhteydessä sijaitseva ravintola, jonne on helppo piipahtaa ostosreissun yhteydessä.

Hesburger Tiilimäki

Hesburger on suomalainen pikaruokaravintola, jonka yksi toimipiste on Porissa sijaitseva Tiilimäen Hesburger.

Ravintola Laitilan Tupa

Laitilan Tupa on 8-tien varressa sijaitseva ravintola.


Hierontapalvelut +

Opiskelijat tietävät, miten helposti niska ja selkä jumiutuvat koneella kouluhommia tehdessä. Tutustu hierontapalveluihimme ja hoida kroppa kerralla kuntoon!

Näytä kartalla

Puls Fysio

Puls Fysio on fysioterapia- ja hierontapalveluja tuottava yritys Porin Askonkylässä, joka toimii liikuntakeskus Energy Puls Wellness Centerin tiloissa. Rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä Puls Fysio tarjoaa asiakaslähtöisiä ja laadukkaita fysioterapiapalveluja.

Hoitola Arohieku

Arohieku on Porin keskustassa toimiva hoitola, jossa pääset nauttimaan hyvää oloa edistävistä palveluista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hoitolaan on helppo poiketa myös keskellä kiireellisen arjen.

Hyvinvointicenter

Hyvinvointicenter on Porin keskustassa sijaitseva monipuolinen liikunta- ja hoitopalveluja tarjoava hyvinvointikeskus.

100syke

100syke on hyvinvoinnin asiantuntija Porissa.

Beauty Cave

Beauty Cave on parturi-kampaamo ja kauneushoitola Porissa.

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Pumpulipoiju on Raumalla hierontapalveluja tarjoava yritys.

Hoidon Iloa

Hoidon Iloa tarjoaa monipuolisia hoitopalveluita kaikenikäisille aina hieronnasta enkelihoitoon.

Hoitola Jenni

Hoitola Jenni on monipuolisesti hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Raumalla ja Eurajoella.

Hoitola TainaMarianne

Luontaishoitaja ja hieroja Taina Riihioja on yksi Hyvinvointicenterissä toimivista yrittäjistä. Lisäksi hän toimii Ulvilassa, Hoitola TainaMariannessa.

Hyvän Olon Hoitola

Hyvän Olon Hoitola on Ulvilassa sijaitseva monipuolinen hoitola, jonka palveluja ovat muun muassa UMG-Wellness/Spa-hoidot ja jalkahoidot.

Kauneushuone Valotar

Kauneushuone Valotar on kauneuspalveluja tarjoava yritys Porin keskustan ytimessä.

Koulutettu Hieroja Matti Mattila

Koulutettu Hieroja Matti Mattila tarjoaa klassista hierontaa Lastaamolla.

Kuntohoitaja Jukka Reunanen

Jukka Reunanen on koulutettu kuntohoitaja, joka työskentelee Annan Fysioterapiassa osoitteessa Annankatu 18.

Kuntoutus Viljami Lehtonen

Suomalainen perinnehoitaja Viljami Lehtonen tarjoaa luontaisen hyvinvoinnin palveluita laadusta tinkimättä vain kivenheiton päässä Porin keskustasta.

Kunto-Rauma

Kunto-Rauma on matalan kynnykset kuntosali, jossa laitteet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat erinoimaisesti aloittelijoille, senioreille ja kokeneemmille käyttäjille.

Lapin hoitola Lämmin tupa

Lapin hoitola Lämmin tupa on kauneussalonki Raumalla Lapissa.

Miia Ruokolainen

Kuppari ja hieroja Miia Ruokolainen on yksi Hyvinvointicenterin yrittäjistä.

Porin Tennishalli

Porin Tennishalli tarjoaa tennis- ja sulkapallovuoroja, kuntosalipalveluita ja hierontaa Porissa. Urheilukeskuksessa on myös kahvila ja välinekauppa.

Rakkaudesta Hierontaan

Rakkaudesta Hierontaan on hyvinvointialan yritys, josta voit saada apua muun muassa unettomuuteen, migreeniin ja kivunlievitykseen.

Rauman Fysikaalinen Hoitola

Rauman Fysikaalinen Hoitola on yksityisiä fysioterapiahoitoja tarjoava yritys.

Rauman Fysioteam

Rauman Fysioteam on monipuolinen fysioterapian, hieronnan ja kuntopalveluiden tarjoaja.

Sanna Työlahti

Hieroja Sanna Työlahti on valmistunut vuonna 2015 ja toimii Hyvinvointicenterissä klassisena hierojana.

Sun Hyvinvointi - Koulutettu Hieroja Minna Jokinen

Sun Hyvinvointi - Koulutettu Hieroja Minna Jokinen palvelee sinua hyvinvointiin ja terveyteen liittyen Raumalla.

Training Studio Aqua

Training Studio Aqua on liikunta- ja hyvinvointikeskus Porissa, jonka palveluihin kuuluvat vesiliikuntatunnit, kuntosali, fysiopalvelut sekä personal trainer -palvelut.

Urheiluhieroja Harri Kivelä

Urheiluhieroja Harri Kivelä toimii Porin Taekwondosalin yhteydessä urheiluhierojana jo viidettä vuotta.


Hotellit ja majoituspalvelut +

Olisiko sinulla tarvetta yöpymispaikalle? Varaa meiltä huone ja vietä mukava yö meillä!

Näytä kartalla

Hotelli & Ravintola Amado

Amado on keskellä Poria sijaitseva viihtyisä hotelli ja ravintola. Hyvän ruuan ja juoman sekä tyylikkään hotellimajoituksen lisäksi Amado tarjoaa myös laadukkaat kokoustilat ja saunatilat.

Kuntosumppu

Kuntosumppu tarjoaa Raumalla käyttöösi viihtyisän hotellin ja liikuntakeskuksen lukuisine oheispalveluineen. Kuntosumppu sijaitsee sopivalla paikalla sekä työ- että vapaa-ajan matkustajalle, sillä Rauman keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa vain noin 1,5 km.

Hostel River

Hostel River on ystävällisen palvelun majatalo Porin Karjarannassa, kävelymatkan päässä Jazz-kadusta.

Hotelli-Ravintola Lumiainen

Hotelli-Ravintola Lumiainen on Kankaanpään keskustassa sijaitseva moderni hotelli-ravintola.

Hovi Sales

Hovi Sales on monipuolinen ravintola-alan, pitopalvelujen sekä majoituspalvelujen ammattilainen Raumalla.

Scandic Pori

Scandic Hotels on pohjoismainen hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia kuudessa eri maassa.

Scandic Rauma

Scandic Hotels Oy on 1960-luvulla Ruotsissa perustettu hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia kuudessa eri maassa. Rauman toimipiste sijaitsee keskustan ja Vanhan Rauman kupeessa, upeassa kanaalimaisemassa. Hotellin uudistetut huoneet, uima-allas ja tilava maksuton pysäköintialue toivottavat Raumalla vierailevat tervetulleiksi.


Huvipuistot +

Alkaako arki puuduttaa? Tule pitämään hauska ja rentouttava päivä huvipuistossa.

Näytä kartalla

Climbing Club Pori

Climbing Club Pori tarjoaa kiipeilyharrastuksia sisällä ja ulkona Porissa.

Irti Maasta Pori

Irti Maasta on kauppakeskus Isokarhussa sijaitseva sisäkiipeilyrata kaikenikäisille.

Offroad Safari

Offroad Safari on maastoautoilusafareja järjestävä yritys Eurajoella.

Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee on osana Yyteri Beach Lomakeskusta oleva seikkailupuisto, josta löytyy aktiviteetteja koko perheelle.

Ultra Action Park

Ultra Action Park on Porin Puuvillassa sijaitseva koko perheen sisäaktiviteettipuisto monilla ennennäkemättömillä aktiviteeteilla!


Juhlatilat, saunatilat +

Haluatko kaveriporukan juhliin vähän hienommat tilat? Tilaa meiltä tilat ja pidä bileet jotka eivät unohdu heti!

Näytä kartalla

Cafe Anton

Cafe Anton on elävä ja viihtyisä ravintola ja baari Porin torin laidalla, tietty ilmaisella sisäänpääsyllä.

Hotelli & Ravintola Amado

Amado on keskellä Poria sijaitseva viihtyisä hotelli ja ravintola. Hyvän ruuan ja juoman sekä tyylikkään hotellimajoituksen lisäksi Amado tarjoaa myös laadukkaat kokoustilat ja saunatilat.

100syke

100syke on hyvinvoinnin asiantuntija Porissa.

7th Floor

7th Floor on juhlatila, jossa voit pitää kokouksia, viettää juhlia tai saunailtaa.

Ahlströmin Ruukit

Ahlströmin Ruukit sisältää ruukkialueen Noormarkussa sekä Kauttuan Ruukinpuiston.

Bowling 4 You Pori

Bowling 4 You tarjoaa paljon mukavaa puuhaa kaikenikäisille. Jos keilailu alkaa väsyttää, Bowling4you tarjoaa pubin puolella dartsia ja biljardia. Jos tavallisesta keilauksesta ei saa enää tarpeeksi irti, voi kokeilla myös hohtokeilaulua.

HellaHuone BePop

Hellahuone BePop tarjoaa monipuolista lounasta asiantuntijakeskus BePopissa arkisin klo 10.00-15.00.

HellaHuone Käyttöauto

HellaHuone Käyttöauto toimii arkisin sekä kahvilana että lounasravintolana. Piipahda käymään!

Hostel River

Hostel River on ystävällisen palvelun majatalo Porin Karjarannassa, kävelymatkan päässä Jazz-kadusta.

Hotelli-Ravintola Lumiainen

Hotelli-Ravintola Lumiainen on Kankaanpään keskustassa sijaitseva moderni hotelli-ravintola.

AD-Autohuolto Kairakatu / JL-Trade Oy

AD-Autohuolto Kairakatu tarjoaa vuokralle muun muassa pakettiautoja sekä saunalautan, jonka lisäksi tarjolla on rengashotellipalveluja sekä renkaanvaihtoja autoihin.

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi tarjoaa maittavaa lounasta ja kahvilapalveluita asiantuntijakeskus BePopissa, Porissa.

Klubi Lautturi

Klubi Lautturi on monipuolinen juhla- ja kokoustila Ulvilan keskustassa.

Pub Winston

Pub Winston on vuodesta 1983 asti toiminut sporttibaari Porin torin laidalla. Tiloista löytyy esiintymislava, kaksi screeniä sekä televisiota, joista voit seurata paikallisen jääkiekkojoukkueen pelejä tai jalkapalloa.

Ravintola Sofia

Ravintola Sofia on erityisesti ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoiden keskuudessa suosittu lounasravintola Porissa. Sofiassa on Kelan ateriatuki, jonka saa näyttämällä voimassa olevan opiskelijakortin.

Ravintola Wanha WPK

Wanha WPK on ravintola ja juhlatila Huittisissa.

Rita's Place

Rita's Place on Vähäraumalla sijaitseva pizzeria/ravintola, jonka laajalta listalta löytyy jokaiselle herkkusuulle syötävää.

Steakhouse Rosenbom

Steakhouse Rosenbom on tunnelmallinen pihviravintola Porissa.

Suvitien Merijakamo/Löylymestari

Suvitien Merijakamo on Raumalla merenrannassa sijaitseva kahvila, jonka vieressä sijaitseva Löylymestari tarjoaa erinomaiset puitteet saunailloille.

Toripuoti

Toripuoti on lounas-kahvila, juhlapaikka sekä lähiruoka- ja käsityömyymälä Huittisissa.


Julkinen liikenne +

Liikkuminen paikasta toiseen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tutustu julkisiin liikennevälineisiimme ja säästä energiasi vaikkapa kunnon kuntosalitreeniin.

Näytä kartalla

Porin Kaupunki

Porin kaupungin myöntävät opiskelijaedut

Porin Linjat Oy

Porin Linjat Oy on Porin kaupungin kokonaan omistama osakeyhtiö, joka toteuttaa valtaosan Porin paikallisliikenteestä.


K-Marketit +

Täältä löydät Satakunnan alueella opiskelijaetuja myöntävät K-Marketit.

Näytä kartalla

K-Market Hyveläntie

K-Market Hyveläntie on porilainen lähikauppa.

K-Market Itätuuli

K-Market Itätuuli palvelee sinua Sampolassa.

K-Market Koivistonpuistikko

K-Market Koivistonpuistikko on Porin Koivulassa sijaitseva lähikauppa.

K-Market Monnankatu

K-Market Monnankatu on Raumalla sijaitseva ruokakauppa Paroalhon kaupunginosassa.

K-Market Murtosenmutka, Pormestarinluoto ja Ulvila

K-Market on moderni lähiruokakauppa.

K-Market Uotila

K-Market Uotila on ruokakauppa Uotilan kaupunginosassa Raumalla.


K-Supermarketit +

Meiltä saat vaivatta ja helposti ruoat sekä muut päivittäistavarat hankittua yhdellä käynnillä. Plussakorttia vilauttamalla saat käyttöösi parhaat tarjoukset!

Näytä kartalla

K-Supermarket Antinkatu

K-Supermarket Antinkatu on Porin keskustassa sijaitseva raikas ja hyvin palveleva lähikauppa. K-Supermarket on koko Suomen laajuudella toimiva päivittäistavaraketju. Antinkadun liikkeestä löydät muun muassa valmisruokia, ruoka-aineksia, nikotiinituotteita, alkoholia ja makeisia.

K-Supermarket Kampus

Kampus sijaitsee aivan Satakunnan ammattikorkeakoulun vieressä, ja koululta on sinne helppo kulkuyhteys. City:n hyvä ja kaiken kattava valikoima sekä ystävällinen asiakaspalvelu saavat sinut käymään uudestaankin.

K-Supermarket Arena

K-Supermarket Arena on Raumalla jäähallin läheisyydessä sijaitseva K-Supermarket.

K-Supermarket Lautturi

K-Supermarket Lautturi on Huittisissa sijaitseva päivittäistaravakauppa, jonka yhteydessä palvelee myös Kotipizza.


Kahvilat +

Väsyttääkö, tarvitko pikku piristettä? Unohda energiajuomat, hanki vanhaa kunnon kahvia näistä kahviloista!

Näytä kartalla

Cafe Anton

Cafe Anton on elävä ja viihtyisä ravintola ja baari Porin torin laidalla, tietty ilmaisella sisäänpääsyllä.

Bar & Coffee Havana

Bar & Coffee Havana on kuubalaistyylinen baarikahvila, joka sijaitsee promenadikeskuksessa Porin keskustassa.

Mäkilän Leipomo

Mäkilän Leipomo on jo 50 vuotta toiminnassa ollut leipomo Porissa. Mäkilän leipomossa on monenlaista osaamista; kakut, leivonnaiset, leivät, kausituotteet ja kahvileivät ovat kaikki tilattavissa leipomosta. Tarjonnasta löydät myös herkulliset välipalatuotteet!

Cafe Solo pop-up Kauppahalli

Cafe Solo on jo vuodesta 2005 toiminut kahvilapaahtimo, jossa ensimmäisten joukossa Suomessa yhdistyivät pienpaahtimo sekä kahvila. Omassa paahtimossa paahdetut ja jauhetut kahvit tarjoavat makumaailmoja jokaisen mieleen!

Lounaskahvila Kookos

Lounaskahvila Kookos on persoonallinen ja tunnelmallinen pikkukahvila Porin keskustassa Isolinnankadulla. Kahvilan leivonnaiset tehdään omassa keittiössä, erityisruokavaliot huomioiden.

ABC Huittinen

ABC Huittinen palvelee vilkkaan Helsingintien kupeessa.

ABC Kortela

ABC Kortela on Raumalla 8-tien varrella sijaitseva 24h ABC.

Arnolds

Arnoldsin aitoja herkkuja saa ainoastaan omista kahviloistamme. Tuotteemme valmistetaan päivittäin omilla testatuilla resepteillä, parhaista raaka-aineista ja ilman lisäaineita.

Aschan

Aschan Coffee & Deli tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja aamiaisia, välipaloja ja lounaita, suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä kahveja, mehuja, smoothieita ja muita juomia.

Bikini Bar

Bikini Bar on Porin Yyterissä sijaitseva rantabaari.

Cafe Elba

Café Elba on Porin keskustassa, kauppatorin laidalla sijaitseva tunnelmallinen ja viihtyisä viinibistro ja kahvila

Cafe Passion

Cafe Passion on Raumalla keskuspuiston yhteydessä sijaitseva kahvila.

Cafe Sali

Cafe Sali on idyllinen kahvila Vanhassa Raumassa. Samassa yhteydessä on myös Sali Lounge, joka tarjoaa mm. lounasta.

Cafe Solo Puuvilla

Cafe Solo kahvila-paahtimo toimii alkuperäisissä tiloissaan Puuvilla-kauppakeskuksen sisäpihalla. Tunnelmallisessa puuvillamiljöössä sekoittuvat keskenään kahvila, kahvin paahtaminen sekä tietenkin huumaava kahvi tuoksu.

Café Steiner

Cafe Steiner tarjoaa erittäin runsaan salaattibuffetin ja voit itse koota haluamasi näköisen aterian.

Cafe Teljäntori

Cafe Teljäntori on Porissa sijaitseva kahvila, jossa valmistetaan ja myydään itsetehtyjä tuotteita.

Caffé Locale

Caffé Locale on Porin keskustassa sijaitseva kahvila.

Coffee House

Coffee house on tunnelmallinen kahvila, jossa arvostetaan laatua ja eettisyyttä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jotain sekä herkkusuille että suolaisen ystäville.

Espresso House Puuvilla

Espresso House Puuvilla on Porin kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva kahvila.

Jauhopojat

Jauhopojat on leipomo Porissa Sirkustorilla.

Jungle Juice Bar Puuvilla

Jungle Juice Bar on Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari, jonka laajasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi tarjoaa maittavaa lounasta ja kahvilapalveluita asiantuntijakeskus BePopissa, Porissa.

Kaupunkikahvila Brunssi

Kaupunkikahvila Brunssi tarjoaa maukasta lounasta ja herkullisia tilaustuotteita Porissa. Brunssi tarjoaa myös vuokratilat juhliin ja kokouksiin sekä catering-palveluja.

Kontion Konditoria

Kontion Konditoria on perheyritys, joka kuuluu myös "Hyvä Konditoria" -ketjuun. Konditorian tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista perinteistä käsityötaitoa kunnioittaen.

Liikenneasema Talliketo

Tallikedon Liikenneasema on Rauman keskustassa sijaitseva täyden palvelun huoltoasema ja kahvila, jonka yhteydestä löytyy myös ruokakauppa.

Lounasruokala Ailav

Ailav on Porin keskustan tuntumatta sijaitseva lounasravintola. Lounaaseen kuuluu leipä, ruokajuoma, salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi.

Nana's Dream Cakes

Nana's Dream Cakes on kahvila Puuvillan kauppakeskuksessa.

Neste Oil Rauma

Neste Oil Rauma palvelee sinua Raumalla Citymarketin vieressä.

Petras Cafe

Petras Cafe on vahvasti paikallinen kahvila, konditoria sekä lounas- ja tilausravintola. Meillä voit poiketa kävelykadun vilskeestä tai viivähtää terassilla torin kupeessa. Lounas joka arkipäivä klo 11–14. Valmistamme myös tilauksesta ruoat salaateista pääruokiin.

Picnic Pori

Olemme perheyritys, jonka parissa toimii nelisenkymmentä Picniciä ympäri Suomen. Perusajatuksemme on ollut aina sama: tuoretta hyvää paikan päällä tehtynä hyvällä porukalla niin, että kelpaa tulla uudestaankin.

Poroholman Rantatalo

Poroholman Rantatalo on Raumalla Otanlahdessa sijaitseva kahvila-ravintola.

Presso Prisma Mikkola

Presso on Mikkolan Prismassa sijaitseva kahvila.

Presso Äyhö

Presso Äyhö on S-Market Äyhön yhteydessä sijaitseva ravintola Äyhönjärventien päässä.

Puiston Kaffetupa

Puiston Kaffetupa on maaliskuussa 2017 Poriin aukaistu kahvila, josta saat luomukahvia sekä itse valmistettuja munkkeja, kakkuja, piirakoita ja vohveleita. Kaffetupa on myös lapsiystävällinen leikkipaikkoineen!

Ravintola Laitilan Tupa

Laitilan Tupa on 8-tien varressa sijaitseva ravintola.

Ravintola Päre

Ravintola Päre (ent. Ruokki) on Porissa Antinkadulla sijaitseva ravintola, jonka arvoja ovat luonnonmukaisuus, lähituotanto, ekologisuus, monipuolisuus ja terveellisyys.

Ravintola Skene SAMK-KAMPUS PORI

Ravintola Skene on Porin SAMK Kampuksella sijaitseva ravintola, joka palvelee nälkäisiä asiakkaitaan maanantaista lauantaihin.

Ravintola Sofia

Ravintola Sofia on erityisesti ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoiden keskuudessa suosittu lounasravintola Porissa. Sofiassa on Kelan ateriatuki, jonka saa näyttämällä voimassa olevan opiskelijakortin.

Roll

Roll on pitopalvelua, noutoruokaa ja kotiinkuljetuspalveluja tarjoava ravintola Porin Itäkeskuksessa.

Sarpi Pohjoiskauppatori

Sarpi Pohjoiskauppatori palvelee sinua Porin ytimessä, torin laidalla.

Suvitien Merijakamo/Löylymestari

Suvitien Merijakamo on Raumalla merenrannassa sijaitseva kahvila, jonka vieressä sijaitseva Löylymestari tarjoaa erinomaiset puitteet saunailloille.

Toripuoti

Toripuoti on lounas-kahvila, juhlapaikka sekä lähiruoka- ja käsityömyymälä Huittisissa.

Ulvilan Jauhopojat

Ulvilan Jauhopojat on lounaskahvila Ulvilassa.

Wanhan Rauman Kaffebar

Wanhan Rauman Kaffebar on tunnelmallinen kahvila Vanhan Rauman idyllisellä puutaloalueella.


Kansalaisopistot +

Kaipaatko vapaa-aikaasi lisää tekemistä ja uuden harrastuksen? Tutustu kansalaisopistojen kurssivalikoimiin ja aloita uusi harrastus nyt.

Näytä kartalla

Otsolan Kansalaisopisto

Otsolan Kansalaisopisto on paikka, jossa jokaiselle luodaan mahdollisuus omaehtoiseen opiskeluun, osallistumiseen ja kansalaisvalmiuksien kehittämiseen.


Kauneudenhoito ja hemmottelu +

Haluatko hemmotella itseäsi? Tule meille niin tunnet itsesi kuin uudeksi ihmiseksi!

Näytä kartalla

Kauneushoitola Diora

Kauneushoitola Diora tarjoaa kauneudenhoitopalveluja Porin Ruosniemessä, 4km päässä Porin torilta. Palveluihin kuuluu mm. kasvo- ja jalkahoidot, erilaiset hieronnat, sokeroinnit, kestovärjäykset ja ripsienpidennykset.

Kauneushuone Toivo

Kauneushuone Toivo on Porin keskustassa sijaitseva kauneushoitola, jossa yhdistyvät ekologisuus, luonnonkosmetiikka, kestävä kehitys sekä ympäristöystävällisyys.

Kauneuskeskus Minna-Mari

Kauneuskeskus Minna-Mari on Porin ydinkeskustassa kävelykadulla sijaitseva idyllinen ja viihtyisä luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys.

Hoitola Arohieku

Arohieku on Porin keskustassa toimiva hoitola, jossa pääset nauttimaan hyvää oloa edistävistä palveluista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hoitolaan on helppo poiketa myös keskellä kiireellisen arjen.

Salon Almiss/Alminoja

Salon Almiss tekee asiakkailleen ammattitaidolla kampamopalveluita ja meikkauksia.

WellGo Beauty Salon

WellGo Beauty Salon tarjoaa kauneudenhoidon palveluja laidasta laitaan,

Liikekulman Kauneushoitola Mirka Ahola

Liikekulman Kauneushoitola Mirka Ahola on Porin ydinkeskustassa Yrjönkadulla sijaitseva kauneudenhoitoliike. Kauneushoitolasta saat sekä peruskauneudenhoitoja että erikoisempiakin palveluita.

Hyvinvointicenter

Hyvinvointicenter on Porin keskustassa sijaitseva monipuolinen liikunta- ja hoitopalveluja tarjoava hyvinvointikeskus.

Beauty Cave

Beauty Cave on parturi-kampaamo ja kauneushoitola Porissa.

BeautyCenter BeautyBox

BeautyCenter BeautyBox on Porissa sijaitseva kauneushoitola.

Glitter Puuvilla

Glitter Puuvilla tarjoaa kaikenikäisille naisille laajan valikoiman laadukkaita muotikoruja ja asusteita sekä henkilökohtaista palvelua.

Hair and beauty studio

Hair and beauty studio on parturi-kampaamoliike Raumalla.

Hairlekiini

Hairlekiini parturi-kampaamot- ykkösvalinta hiustesi hyvinvointiin

Hair Statement

Hair Statement on Porissa sijaitseva parturi-kampaamo.

Hiusstudio For You

Hiusstudio For You on parturi-kampaamo Porin keskustassa.

Hiusstudio Luxe

Hiusstudio Luxe on monipuolinen parturi-kampaamo- ja kosmetologipalveluja tarjoava yritys Porissa.

Hoitola Etelätuuli

Hoitola Etelätuuli on kauneudenhoitoialan palveluja tarjoava yritys, Porin keskustassa.

Hoitola Jenni

Hoitola Jenni on monipuolisesti hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Raumalla ja Eurajoella.

Hoitola Kauneuspiste

Hoitola Kauneuspiste on vuonna 2002 avattu kauneudenhoitoliike, joka arvostaa erityisesti korkealaatuisia tuotteita ja hoitomenetelmiä.

Hoitolinja 2000

Hoitolinja 2000 on Porin Itäpuistossa sijaitseva kauneudenhoitoalan yritys

Kauneushoitola Vanessa

Kauneushoitola Vanessa raumalainen kauneudenhoitopalveluja tarjoava yritys.

Kauneushuone Valotar

Kauneushuone Valotar on kauneuspalveluja tarjoava yritys Porin keskustan ytimessä.

Kauneuskeskus Kolibri

Kauneuskeskuksessa tarjotaan hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluita ammattitaidolla. Laajasta palveluvalikoimasta löydät taatusti juuri sinulle sopivan hoidon.

Kauneussalonki Ladybird

Kauneussalonki Ladybird on monipuolinen kauneudenhoitoalan liike torin laidalla Raumalla.

Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski

Kosmetologi-Maskeeraaja Miia Gorski tarjoaa kosmetologi- ja maskeerauspalveluja Raumalla.

Lapin hoitola Lämmin tupa

Lapin hoitola Lämmin tupa on kauneussalonki Raumalla Lapissa.

Liisan Kauneusmaa

Liisan kauneusmaa on kauneushoitola Raumalla.

Maya Hair & Beauty

Maya Hair & Beauty on Puuvillan pääkonttorissa sijaitseva parturi-kampaamo ja kauneushoitola.

Parturi-kampaamo Fiadora

Fiadora on parturi-kampaamo Porissa.

Parturi-kampaamo Fiini

Parturi-kampaamo Fiini on kampaamo Porissa.

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Bella

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Bella on Raumalla sijaitseva monipuolinen kauneudenhoitoalan yritys.

Parturi-kampaamo RaumHair

Parturi-kampaamo RaumHair on Raumalla sijaitseva koko perheen parturi-kampaamo.

Rauman Tukkanuotta

Rauman Tukkanuotta on vuodesta 1983 Rauman keskustassa palvellut koko perheen parturi-kampaamo.

Salon Ihanainen

Salon Ihanainen on monipuolinen parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalan yritys Raumalla.

The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille.

Salon Smile

Salon Smile on koko perheen parturi-kampaamo Porissa.

Blush

Blush on kauneushoitola Porissa.

Kauneussilta

Kauneussilta on kauneushoitola Porissa.


Keilahallit +

Onko tekemisen puutetta? Ei ole enää, kun tulet keilahalliin.

Näytä kartalla

Bowling 4 You Rauma

Bowling 4 You palvelee Rauman keskustassa ammattitaidolla ja iloisella fiiliksellä!

Bowling 4 You Pori

Bowling 4 You tarjoaa paljon mukavaa puuhaa kaikenikäisille. Jos keilailu alkaa väsyttää, Bowling4you tarjoaa pubin puolella dartsia ja biljardia. Jos tavallisesta keilauksesta ei saa enää tarpeeksi irti, voi kokeilla myös hohtokeilaulua.

Space Bowling & Billiards Pori

Space Bowling & Billiards on Porin Yrjönkadulla sijaitseva huikea viihdekeidas, joka tarjoaa ajanvietettä biljardin, keilauksen, dartsin sekä pöytäcurlingin parissa.


Keittiö-, sisustus- ja lahjatavaraliikkeet +

Kaverin tupareihin menossa? Hae meiltä tarpeelliset ja kauniit tuparilahjat alennetuin hinnoin.

Näytä kartalla

Kajava Lahja Ja Käsityöt

Lahja ja Käsityö Kajava on Vanhan Rauman sydämessä sijaitseva liike, jossa on myyty käsitöitä, lahjatavaraa ja tekstiilejä jo lähes 90 vuotta. Kajava pyrkii yhdistämään menneen ajan perinteet nykyajan henkeen.

Ruokapuoti Lumo

Ruokapuoti Lumo on Rauman terveysruokakauppa, joka haluaa tarjota aitoja ruokaraaka-aineita ja valmiita tuotteita. Ruokapuoti Lumossa arvostetaan erityisesti ruoan makua, puhtautta ja ravinteikkuutta.

Katoko Design

KATOKO on Porin keskustan kupeessa sijaitseva idyllinen design liike, joka myy tuotteita aina vaatteista sisustukseen. Meidän valikoimamme koostuu useista suomalaisten merkkien tuotteista, kuten Saana ja Olli.

Antti Airio

Antti Airio myy valikoituja leivonta-, keittiö-, sisustus- ja lastentavaroita Porin torin laidalla sijaitsevassa liikkeessä.

Avelino

Avelino on sisustusliike Porissa.

Clas Ohlson

Clas Ohlson on monipuolinen arkea helpottava liike Puuvillan kauppakeskuksessa.

Finlayson

Finlayson on Suomen myydyin ja rakastetuin kodintekstiilivalmistaja.

Gigantti Pori

Gigantti on Suomen johtava kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä.

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on suomalaista suosiva vaatetus- ja sisustustavarapuoti Huittisissa.

InDeco

InDeco on Porissa sijatseva sisustusliike.

Indiska Puuvilla

Indiska on muodin, asusteiden ja sisustustuotteiden erikoisliike.

Koti-Vakka

Koti-Vakka on muodin, sisustamisen ja lahjatavaroiden erikoisliike Raumalla.

Kukkapuoti Johanna

Kodikas kukka- ja lahjatavarapuoti täydellä sydämellä mukana kaikissa elämäsi tilaisuuksissa.

Mantin Maailma

Mantin Maailma on käsitöiden erikoisliike Vanhassa Raumassa, josta löytyy runsaasti erilaisia käsityö- ja askartelutarvikkeita sekä vaatteita ja asusteita.

Pahis.fi

Pahis.fi on verkkokauppa, josta löydät niin vaatteet, kosmetiikkatuotteet kuin juhlatarvikkeetkin.

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti on liike Kuninkaankatu 7:n sisäpihalla, joka tarjoaa suutarinpalveluja, ekologisia lahjatavaroita sekä käsitöitä.

Raum Rome Paris

Raum Rome Paris on tuotemerkki ja myymälä verkossa sekä Vanhassa Raumassa.

Sisustus Deconella

Sisustus Deconella on sisustusalan erikoisliike Puinnintiellä, Porin Herralahdessa

Sisustus Idea

Sisustus Idean valikoimasta löytyy muun muassa tekstiilejä sekä kylpyhuoneen, keittiön lasten ja vapaa-ajan tuotteita.

Sisustus Sagan

Sisustus Sagan on sisustamisen erikoisliike Ulvilassa.

Sisustusputiikki Rouhee

Sisustusputiikki Rouhee on Ulvilassa sijaitseva sisustusliike.

Toripuoti

Toripuoti on lounas-kahvila, juhlapaikka sekä lähiruoka- ja käsityömyymälä Huittisissa.

Wanhan Rauman putiikki Taruliina

Wanhan Rauman putiikki Taruliina on Vanhassa Raumassa sijaitseva liike, jonka valikoimista löytyy runsaasti kotimaisia ja ekologisia käyttö-, lahja- ja sisustustuotteita.


Kellosepät ja -liikkeet +

Jätättääkö kellosi? Älä anna kellosi johtaa sinua harhaan, hanki uusi tai vaihda patterit vanhasta meillä!

Näytä kartalla

Kelloseppä M. Sandberg

Kelloseppä M. Sandberg on Porissa toimiva kellosepänliike, joka huoltaa ja korjaa kaikki kellot sekä myös myy kelloja, koruja ja hopeatuotteita.

J C Design

J C Design on Porilainen kultasepänliike, jonka laajasta valikoimasta löydät tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Liikkeessä myydään myös kelloja ja kummilahjoja. Palveluvalikoimaan kuuluu myös korusuunnittelu ja korutohtori.

Timanttiset Puuvilla

Laadustaan tunnettu timanttiset ketjuun kuuluva kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan jo toisessa sukupolvessa


Kenkäkaupat +

Oletko kyllästynyt kuluneisiin jalkineisiisi? Tule korjauttamaan ne, tai hanki vallan uudet jalkineet

Näytä kartalla

Carlings

Carlings on norjalainen farkkuketju ja lifestyle-konsepti. Carlingsilla työskentelee intohimoisia ihmisiä, joiden pääfokus on asiakaspalvelussa ja tuotetietoudessa.

Ecco Shop Puuvilla

ECCO on menestyksellisesti valmistanut ainutlaatuisia jalkineita noudattaen ”kengän täytyy seurata jalkaa” filosofiaansa ja tarjonnut mukavia kävelyhetkiä jo yli viiden vuosikymmenen ajan.

Halonen

Halonen on trendikäs ja uusiutuva, suomalainen yritys.

Jack & Jones

Jack & Jones on Tanskalainen farkkumerkki, jonka laajoista valikoimista löytyy runsaasti trendikkäitä vaatteita 18-35 -vuotiaille miehille. Jack & Jonesin ydintuote ovat farkut – hyvännäköistä denimiä kansainvälisellä asenteella.

Kenkäpori

Kenkäpori on Porissa Teljäntorilla palveleva kenkäkauppa.

Kookenkä

Kookengässä on laaja valikoima laadukkaita merkkikenkiä naisille, miehille, nuorisolle ja lapsille.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.

Työvaatetalo

Työvaatetalo on työvaatteiden erikoisliike Raumalla.

V. Valo ja Kumpp.

V. Valo ja Kumpp. on kenkäkauppa, josta löydät kenkiä jokaiseen tarpeeseen. Valikoimassa on miesten, naisten ja lasten kenkiä aina kävelykengistä kumisaappaisiin.

Westlook

Westlook on raumalainen merkkivaatteiden erikoisliike.


Kirjakaupat +

Haluatko vaihtelua koulukirjoihin ja aineistoihin? Hae meiltä mielekästä vapaa-ajan luettavaa ja kalenteri pitämään viikkorytmisi kunnossa.

Näytä kartalla

INFO Kirjakauppa Pori

Porin Kirjakaupasta kaikki kirjat ja toimistotarvikkeet yli 15 miljoonan tuotteen valikoimasta


Kiropraktikot +

Kolottaako kroppaasi tai väsyykö niskasi? Kiropraktikolla voit saada apua kolottaviin jäseniisi ammattilaisen avustuksella.

Näytä kartalla

Perhekiropraktikko Harri Mäki-Pesola

Perhekiropraktikko Harri Mäki-Pesolan vastaanotto sijaitsee Porin keskustassa, aivan kauppatorin laidalla. Kiropraktiikka sopii kaikenikäisille. Se auttaa sinua ylläpitämään terveyttäsi sekä pystyy parantamaan monenlaisia terveydellisiä ongelmia, kuten esimerkiksi selkä- ja niskakipuja, ja auttaa mm. stressiin.

Kiropraktikko Pasi Varjo

Kiropraktikko Pasi Varjo on Raumalla kiropraktiikkapalveluja tarjoava luotettava kiropraktikko.


Kirpputorit +

Jos sana kierrättäminen ja lausahdus ”toisen roska on toisen aarre” istuvat sinuun kuin nenä päähän, tule meille tekemään löytöjä ja tuunaa kämppäsi tai vaatekaappisi uuteen uskoon!

Näytä kartalla

Hyllymeri

Hyllymeri on itsepalvelukirppis Porin keskustassa.

MiMin Kierrätysaitta

MiMin Kierrätysaitta on kirpputori Raumalla.

Save and Joy Secondhand

Save and Joy on second hand -liike Porissa Antinkadulla.


Kopio- ja painopalvelut +

Olit sitten yksityisasiakas tai yrityksen asialla, painopalvelut löydät täältä. Nykyaikaisesti digimuodossa tai perinteisesti printtinä.

Näytä kartalla

Kopio Rasteri

Kopio Rasteri tarjoaa asiakkailleen tulosteet kopiot, monisteet sekä lähettipalvelut nopeasti, korkealaatuisesti, virheettömästi ja nopeasti toimitettuna Porista!


Kukkakaupat +

Näytä kartalla

Kukka-Ulvila

Kukka-Ulvila on monipuolinen kukkakauppa Ulvilan keskustassa.

Kukkakauppa Valla Fiini

Valla Fiini on raumalainen kukkakauppa ja kukkasidonnan erikoisliike

Kukkapuoti Johanna

Kodikas kukka- ja lahjatavarapuoti täydellä sydämellä mukana kaikissa elämäsi tilaisuuksissa.

Kukka-Shop Rosa

Kukka-Shop Rosa on Vanhassa Raumassa sijaitseva täyden palvelun kukkakauppa

Minnan Citykukka

Minnan Citykukka on Rauman Citymarketissa palveleva monipuolinen kukkakauppa.

Puuvillan Kukka

Puuvillan Kukka on Puuvillan kauppakeskuksessa sijaitseva kukkakauppa.


Kulttuuri +

Nyt on aika täyttää itsensä kulttuurilla. Meillä on täällä mistä valita.

Näytä kartalla

Pori Sinfonietta

Pori Sinfonietta on Porin kaupunginorkesteri. Orkesteri toimii monipuolisesti kotikaupungissaan ja tekee vierailukonsertteja ympäröivään maakuntaan sekä eri puolille Suomea.

Porispere

Porispere Festival on Porin Kirjurinluodossa vuosittain pidettävä rockfestivaali. Päälavana festivaaleilla toimii Pori-Jazz festareistakin tuttu Lokkilava. Toisen lavan virkaa suorittaa Tuulivoimala-lava ja kolmantena lavana toimii Club Moo-lava. Festivaali ajoittuu yleensä elokuun alkuun.

Kaupunkijuna Poritar

Kaupunkijuna Poritar on kesäisin Porissa vierailevia ja paikallisia kuljettava juna, jonka kyydissä Porin nähtävyydet tulevat tutuiksi.

Rakastajat-teatteri

Rakastajat-teatteri on Porissa sijaitseva teatteritoimintaa, tilanvuokrausta ja ravintolatoimintaa pitävä vuonna 1991 perustettu ammattiteatteriryhmä.

Reposfääri

Reposfääri, kokomaailman monitaiteellinen kulttuuritapahtuma Reposaaren Satamapuistossa. Tapahtuma on ilmainen, mutta hyvä.


Kuntosalit ja ryhmäliikunta +

Älä juurru sohvannurkkaan vaan lähde liikkumaan! Meiltä löydät laajan valikoiman kuntosaleja ja ryhmäliikuntatunteja!

Näytä kartalla

Ilkka Santahuhta Coaching

Ilkka Santahuhta Coaching tarjoaa Porin keskustassa Antinkadulla huippulaadukkaita Personal Training -palveluja yksityisille ja yrityksille.

Energy Puls Wellness Center

Energy Puls Wellness Center on Porin Herranlahdessa sijaitseva monipuolinen kuntosali, jossa tarjotaan ammattimaiset puitteet kuntosaliharrastukseen. Kuntokeskus sopii niin aloitteleville harrastajille kuin myös ammattilaisillekkin.

Feel Dance

Feel Dance nimen takana työskentelee T:mi Titta Malmila. Hän on valmistunut itämaisen tanssin opettajaksi syksyllä 2013 ja harjoitellut montaa muutakin tyylilajia vuosien varrella.

Porin KuntoPro

Porin Vanhakoivistolla Kuntokeskuksen yhteydessä sijaitseva Porin KuntoPro tarjoaa ryhmäliikuntapalveluita kaiken kuntoisille aikuisille. Ensimmäinen käynti on aina veloitukseton tutustumiskäynti.

Kuntosumppu

Kuntosumppu tarjoaa Raumalla käyttöösi viihtyisän hotellin ja liikuntakeskuksen lukuisine oheispalveluineen. Kuntosumppu sijaitsee sopivalla paikalla sekä työ- että vapaa-ajan matkustajalle, sillä Rauman keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa vain noin 1,5 km.

Wellness Friski

Wellness Friski tarjoaa liikunta- ja fysioterapiapalveluja Raumalla. Vuosien kokemus ja osaava henkilöstö takaa monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut.

WellGo Training Center

WellGo Training Center on monipuolinen ja siisti kuntosali muutaman kilometrin päässä Porin keskustasta.

Porin Kuntotorni

Porin Kuntotorni Oy on Porissa urheilutoimintaa järjestävä kuntoilukeskus.

Kuntomax

KuntoMax on kuntokeskus Raumalla. KuntoMaxin kattava laitevalikoima mahdollistaa monipuolisen harjoittelun. Asiakkaat saavat käyttöönsä henkilökohtaisen kulkukortin, jolla voi käydä treenaamassa aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Porin Kuntokeskus

Porin kuntokeskus on Porin Vanhallakoivistolla sijaitseva monipuolinen kuntosali, jonka tarjontaan kuuluu myös solarium ja ryhmäliikuntatunteja. 1000m² alueelta löytyy laaja valikoima kuntosalilaitteita sekä kymmeniä irtopainoja.

100syke

100syke on hyvinvoinnin asiantuntija Porissa.

Astangajooga Pori

Astangajooga Pori on astangajoogakoulutusta Porissa sekä muualla Satakunnassa tarjoava yritys. Astangajooga on dynaamista ja sopii sekä aloittelijalle että vuosia joogaa harrastaneelle.

Climbing Club Pori

Climbing Club Pori tarjoaa kiipeilyharrastuksia sisällä ja ulkona Porissa.

Kamppailu urheilukeskus

Porin Kamppailu-urheilukeskus tarjoaa monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia kamppailulajeista kiinnostuneille. Erikoisuutena tiloissa järjestetään myös Bar&Fight -ottelutapahtumia.

Kesäyön marssi

Kesäyön marssi on Porissa 26.-27.5. järjestettävä hyvän mielen kävelytapahtuma, jolla innostetaan ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan fyysisestä kunnostaan.

Kunto-Rauma

Kunto-Rauma on matalan kynnykset kuntosali, jossa laitteet ovat helppokäyttöisiä ja sopivat erinoimaisesti aloittelijoille, senioreille ja kokeneemmille käyttäjille.

Ladie's Club

Ladie's Club on naisten kuntosali Porissa.

Lastaamo

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka. Lastaamo tarjoaa starttikursseja, personal trainer-palvelua ja ryhmäliikuntatunteja.

Liikuntakeskus Troppi

Liikuntakeskus Troppi on monipuolinen pallopeleihin erikoistunut liikuntakeskus Raumalla.

Maximus

Maximus on toiminnallinen harjoittelukeskus Porissa. Maximus tarjoaa nykyaikaiset puitteet monipuoliseen harjoitteluun.

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti on liike Kuninkaankatu 7:n sisäpihalla, joka tarjoaa suutarinpalveluja, ekologisia lahjatavaroita sekä käsitöitä.

Piukat Paikat

Piukat Paikat on Porin keskustassa sijaitseva kuntosali naisille. Kuntosalin lisäksi palveluihin kuuluvat muun muassa pace-kiertoharjoittelu, pilates, zumba ja useat muut jumpat. Tarjontaan kuuluuluvat myös solarium, personal trainer -palvelut sekä erilaiset laihdutus- ja kehonmuokkausryhmät.

Pori Joogafestivaali

Pori Joogafestivaali Porin Yliopistokeskuksella 15.9.2018

Porin Tennishalli

Porin Tennishalli tarjoaa tennis- ja sulkapallovuoroja, kuntosalipalveluita ja hierontaa Porissa. Urheilukeskuksessa on myös kahvila ja välinekauppa.

Puro Flow

Puro Flow tarjoaa joogaopetusta Porissa.

Rauman Fysioteam

Rauman Fysioteam on monipuolinen fysioterapian, hieronnan ja kuntopalveluiden tarjoaja.

Rauman SalBa

Rauman Salba on raumalainen salibandyjoukkue.

Tanssikoulu Happy Dance

Tanssikoulu Happy Dance on Kati ja Joonas Kainulaisen paritanssi- ja soololattareihin sekä lasten tanssiopetukseen keskittyvä tanssikoulu.

Tanssikoulu Tankka

Tanssikoulu Tankka on Porissa sijaitseva tanssikoulu.

Training for Warriors - TFW Rauma

Training For Warriors (TFW) valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Lähde mukaan kokeilemaan TFW-harjoittelua Raumalla.

Training House

Training House on täyden palvelun kattava kuntosalikeskus Raumalla.

Ultra Action Park

Ultra Action Park on Porin Puuvillassa sijaitseva koko perheen sisäaktiviteettipuisto monilla ennennäkemättömillä aktiviteeteilla!

GOGO Express Pori

GOGO Express on kotimainen kuntosaliketju.


Laukkuliikkeet +

Kaipaatko uutta ilmettä asuusi? Meiltä hankit kätevästi uudet reput ja laukut arkeen ja juhlaan!

Näytä kartalla

BeBag

BeBag on kotimainen liike, joka on myynyt laukkuja jo vuodesta 1989. BeBag tarjoaa myös korjauspalvelua lentomatkan aikana vaurioituneille matkalaukuille.

Manner-Laukku

Manner-Laukku on Porissa Teljäntorilla sijaitseva laukkujen ja nahkatuotteiden erikoisliike.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.


Lastenvaatteet +

Kuluiko pikku-Sirkkapetterin haalareista taas polvet puhki? Ei huolta, meiltä löydät laadukkaat ja kestävät lastenvaatteet edullisin hinnoin.

Näytä kartalla

Halonen

Halonen on trendikäs ja uusiutuva, suomalainen yritys.

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on suomalaista suosiva vaatetus- ja sisustustavarapuoti Huittisissa.

Jesper Junior

Jesper Junior on suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju.

Raum Rome Paris

Raum Rome Paris on tuotemerkki ja myymälä verkossa sekä Vanhassa Raumassa.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.


Leipomot +

Jos pullahammasta alkaa kolottaa ja jälkiruokavatsassa on vielä tilaa, poikkea meille hakemaan maistuvat leipomotuotteet mukaan tai nautiskele tuotteita paikan päällä.

Näytä kartalla

Mäkilän Leipomo

Mäkilän Leipomo on jo 50 vuotta toiminnassa ollut leipomo Porissa. Mäkilän leipomossa on monenlaista osaamista; kakut, leivonnaiset, leivät, kausituotteet ja kahvileivät ovat kaikki tilattavissa leipomosta. Tarjonnasta löydät myös herkulliset välipalatuotteet!

Jauhopojat

Jauhopojat on leipomo Porissa Sirkustorilla.

Kontion Konditoria

Kontion Konditoria on perheyritys, joka kuuluu myös "Hyvä Konditoria" -ketjuun. Konditorian tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista perinteistä käsityötaitoa kunnioittaen.

Porin Leipä

Porin Leipä Oy on Satakunnan johtava leipomoyritys.


Luontaistuotteet, palvelut ja hoidot +

Suositko luontaisia vaihtoehtoja teollisen elämän keskellä? Poikkea meille ja nauti luonnollisista hoidoistamme, palveluistamme ja tuotteistamme.

Näytä kartalla

Kauneushuone Toivo

Kauneushuone Toivo on Porin keskustassa sijaitseva kauneushoitola, jossa yhdistyvät ekologisuus, luonnonkosmetiikka, kestävä kehitys sekä ympäristöystävällisyys.

Hoitola Arohieku

Arohieku on Porin keskustassa toimiva hoitola, jossa pääset nauttimaan hyvää oloa edistävistä palveluista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hoitolaan on helppo poiketa myös keskellä kiireellisen arjen.

Ruokapuoti Lumo

Ruokapuoti Lumo on Rauman terveysruokakauppa, joka haluaa tarjota aitoja ruokaraaka-aineita ja valmiita tuotteita. Ruokapuoti Lumossa arvostetaan erityisesti ruoan makua, puhtautta ja ravinteikkuutta.

Hyvinvointicenter

Hyvinvointicenter on Porin keskustassa sijaitseva monipuolinen liikunta- ja hoitopalveluja tarjoava hyvinvointikeskus.

AITO hyvän olon kauppa Pori - Ryytiaitta

AITO-kauppa Pori - Ryytiaitta on terveyskauppa, jonka toimipisteet ovat Porissa ja Raumalla.

AITO hyvän olon kauppa Rauma - Ryytiaitta

AITO-kauppa Rauma - Ryytiaitta on terveyskauppa, jonka toimipisteet ovat Porissa ja Raumalla.

Ekokampaamo Arielin Aurinko

Ekokampaamo Arielin Aurinko

Hoitola Jenni

Hoitola Jenni on monipuolisesti hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Raumalla ja Eurajoella.

Hoitola TainaMarianne

Luontaishoitaja ja hieroja Taina Riihioja on yksi Hyvinvointicenterissä toimivista yrittäjistä. Lisäksi hän toimii Ulvilassa, Hoitola TainaMariannessa.

Kauneushuone Valotar

Kauneushuone Valotar on kauneuspalveluja tarjoava yritys Porin keskustan ytimessä.

Kuntoutus Viljami Lehtonen

Suomalainen perinnehoitaja Viljami Lehtonen tarjoaa luontaisen hyvinvoinnin palveluita laadusta tinkimättä vain kivenheiton päässä Porin keskustasta.

Life Mikkola

Life on pohjoismaiden suurin sekä monipuolisin hyvän olon ja terveyden erikoisliike.

Life Pori

Toimintamme perustana on mahdollisimman luonnollisen terveyden ja hyvinvoinnin tavoittelu. Liikkeissämme toimivat Life-asiantuntijat ovat hyvin koulutettuja, ja valmiita auttamaan sinua hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.

Miia Ruokolainen

Kuppari ja hieroja Miia Ruokolainen on yksi Hyvinvointicenterin yrittäjistä.

Rakkaudesta Hierontaan

Rakkaudesta Hierontaan on hyvinvointialan yritys, josta voit saada apua muun muassa unettomuuteen, migreeniin ja kivunlievitykseen.


Luontaistuotemyymälät +

Jos suosit luonnollisesti valmistettuja vaihtoehtoja niin ruoassa kuin meikeissäkin, tule meille niin katsotaan sinulle sopivimmat tuotteet yhdessä!

Näytä kartalla

Hoitola Arohieku

Arohieku on Porin keskustassa toimiva hoitola, jossa pääset nauttimaan hyvää oloa edistävistä palveluista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hoitolaan on helppo poiketa myös keskellä kiireellisen arjen.

Ruokapuoti Lumo

Ruokapuoti Lumo on Rauman terveysruokakauppa, joka haluaa tarjota aitoja ruokaraaka-aineita ja valmiita tuotteita. Ruokapuoti Lumossa arvostetaan erityisesti ruoan makua, puhtautta ja ravinteikkuutta.

Hyvinvointicenter

Hyvinvointicenter on Porin keskustassa sijaitseva monipuolinen liikunta- ja hoitopalveluja tarjoava hyvinvointikeskus.

AITO hyvän olon kauppa Pori - Ryytiaitta

AITO-kauppa Pori - Ryytiaitta on terveyskauppa, jonka toimipisteet ovat Porissa ja Raumalla.

AITO hyvän olon kauppa Rauma - Ryytiaitta

AITO-kauppa Rauma - Ryytiaitta on terveyskauppa, jonka toimipisteet ovat Porissa ja Raumalla.

Life Mikkola

Life on pohjoismaiden suurin sekä monipuolisin hyvän olon ja terveyden erikoisliike.

Life Pori

Toimintamme perustana on mahdollisimman luonnollisen terveyden ja hyvinvoinnin tavoittelu. Liikkeissämme toimivat Life-asiantuntijat ovat hyvin koulutettuja, ja valmiita auttamaan sinua hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.

Life Rauma

Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvän olon erikoisliike, jonka liikkeitä löytyy Suomesta noin 90. Raumalla Life-myymälä sijaitsee keskustan ytimessä, Savilankadulla.


Miesten vaateliikkeet +

Kaipaako vaatekaappisi uudistusta? Meiltä löydät viimeisimmät miesten vaatetrendit ja ajattomat asusteet arkeen ja juhlaan!

Näytä kartalla

Carlings

Carlings on norjalainen farkkuketju ja lifestyle-konsepti. Carlingsilla työskentelee intohimoisia ihmisiä, joiden pääfokus on asiakaspalvelussa ja tuotetietoudessa.

Halonen

Halonen on trendikäs ja uusiutuva, suomalainen yritys.

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on suomalaista suosiva vaatetus- ja sisustustavarapuoti Huittisissa.

Jack & Jones

Jack & Jones on Tanskalainen farkkumerkki, jonka laajoista valikoimista löytyy runsaasti trendikkäitä vaatteita 18-35 -vuotiaille miehille. Jack & Jonesin ydintuote ovat farkut – hyvännäköistä denimiä kansainvälisellä asenteella.

Muotitavaratalo Ratsula

Ainutlaatuinen muotitavaratalo keskellä Poria. Ratsulassa on poikkeuksellisen laaja valikoima vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita naisille, miehille ja lapsille.

Raum Rome Paris

Raum Rome Paris on tuotemerkki ja myymälä verkossa sekä Vanhassa Raumassa.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.


Museot +

Näytä kartalla

Kankaanpään kaupunginmuseo

Kankaanpään kaupunginmuseo on entiseen koulurakennukseen tehty museo.

Porin Kaupunki

Porin kaupungin myöntävät opiskelijaedut

Porin taidemuseo / Pori Art Museum

Porin taidemuseo on nykytaiteen museo Kokemäenjoen rannalla.


Naisten Vaateliikkeet +

Haluatko elää uusimpien muotitrendien hermolla?

Meiltä löytyy naistenvaatteet joka lähtöön.

Näytä kartalla

Alusasuliike Helmi

Alusasuliike Helmi on Raumalla sijaitseva naistenvaateliike.

Cameo Boutique

Cameo Boutique on naistenvaateliike Raumalla.

Carlings

Carlings on norjalainen farkkuketju ja lifestyle-konsepti. Carlingsilla työskentelee intohimoisia ihmisiä, joiden pääfokus on asiakaspalvelussa ja tuotetietoudessa.

Deva Lingerie

Deva Lingerie on aluspukeutumisen erikoisliike Porissa.

Glitter Puuvilla

Glitter Puuvilla tarjoaa kaikenikäisille naisille laajan valikoiman laadukkaita muotikoruja ja asusteita sekä henkilökohtaista palvelua.

Halonen

Halonen on trendikäs ja uusiutuva, suomalainen yritys.

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on suomalaista suosiva vaatetus- ja sisustustavarapuoti Huittisissa.

Indiska Puuvilla

Indiska on muodin, asusteiden ja sisustustuotteiden erikoisliike.

Lindex Puuvilla

Lindex on muotiketju, jonka yksi toimipisteistä sijaitsee Kauppakeskus Puuvillassa.

Muotitavaratalo Ratsula

Ainutlaatuinen muotitavaratalo keskellä Poria. Ratsulassa on poikkeuksellisen laaja valikoima vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita naisille, miehille ja lapsille.

Raum Rome Paris

Raum Rome Paris on tuotemerkki ja myymälä verkossa sekä Vanhassa Raumassa.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.

Vero Moda

Vero Moda tarjoaa trendikkäitä ja kohtuuhintaisia vaatteita naisille, jotka haluavat pitää tyylistään huolta ja näyttää hyvältä.


Naprapaatit +

Joutuuko selkäsi ja niskasi raskaalle rasitukselle päivittäin? Ammattitaitoinen naprapaatti auttaa sinua pääsemään kivuistasi eroon.

Näytä kartalla

Naprapaatti Kai Hovi

Naprapaattipalvelu Kai Hovi takaa naprapaattipalvelut ammattitaidolla toteutettuna ja yksilöllisesti suunniteltuna jokaiselle asiakkaalle. Kai Hovi on koulutettu naprapaatti ja hän on Suomen Naprapaattiyhdistyksen jäsen.

Naprax

Naprax on naprapaattihoitoja tarjoava yritys Porissa.


Ohjaamo +

Näytä kartalla

Ohjaamo Satakunta

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille suunnattu maksuton apu ja tuki erilaisiin tilanteisiin elämässä, kuten opintoihin, työllistymiseen ja kaikkeen siltä väliltä.


Optikkoliikkeet +

Näyttääkö maailma utuiselta? Tule tarkistuskäynnille tai hannkkimaan uudet lasit. Optikkoliikkeiden osaava ja ystävällinen henkilökunta auttaa silmiesi tarpeiden kanssa.

Näytä kartalla

Silmäoptikot Palmu

Silmäoptikot Palmu on raumalainen yksityinen optisen alan yritys.


Osuuskauppa Keula +

Täältä löydät kaikki Osuuskauppa Keulan jäsenyritykset.

Näytä kartalla

ABC Kortela

ABC Kortela on Raumalla 8-tien varrella sijaitseva 24h ABC.

Amarillo Rauma

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Hesburger Kortela ABC

Hesburger Kortelan ABC:llä on kätevästi 8-tien varrella sijaitseva pikaruokaravintola.

Hesburger Laitila

Hesburger Laitila on 8-tien varressa sijaitseva ruokaravintola Laitilan Tuvalla.

Hesburger Prisma Rauma

Hesburger Prisma on Rauman suurimman ruokakaupan yhteydessä sijaitseva ravintola, jonne on helppo piipahtaa ostosreissun yhteydessä.

Liikenneasema Talliketo

Tallikedon Liikenneasema on Rauman keskustassa sijaitseva täyden palvelun huoltoasema ja kahvila, jonka yhteydestä löytyy myös ruokakauppa.

Osuuskauppa Keula

Osuuskauppa Keula on yli 30 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys.

PizzaBuffa Rauma

PizzaBuffa Rauma on helppo ja nopea koko perheen ravintola Rauman Prismassa.

Presso Äyhö

Presso Äyhö on S-Market Äyhön yhteydessä sijaitseva ravintola Äyhönjärventien päässä.

Ravintola Laitilan Tupa

Laitilan Tupa on 8-tien varressa sijaitseva ravintola.


Parturit ja kampaamot +

Uusi hiustyyli piristää olemusta kummasti. Ammattitaitoiset kampaajat ja parturit auttavat sinua uuden tyylin luomisessa.

Näytä kartalla

Salon Almiss/Alminoja

Salon Almiss tekee asiakkailleen ammattitaidolla kampamopalveluita ja meikkauksia.

M Room Rauma

M Room on vuonna 2008 perustettu parturiliikeketju. M Room on kuuluisa miesten parturipalveluista, joita varten ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Voit kävellä parturiin ja istua odottamaan vuoroasi näppärästi silloin, kun sinulle sopii.

M Room Pori

M Room on vuonna 2008 perustettu parturiliikeketju. M Room on kuuluisa miesten parturipalveluista, joita varten ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Voit kävellä parturiin ja istua odottamaan vuoroasi näppärästi silloin, kun sinulle sopii.

SIS&BRO hairdesign

Sis&Bro Hairdesign on viihtyisä kampaamo, joka sijaitsee Porin keskustassa Isolinnankadulla.

Beauty Cave

Beauty Cave on parturi-kampaamo ja kauneushoitola Porissa.

Ekokampaamo Arielin Aurinko

Ekokampaamo Arielin Aurinko

Fanletti

Fanletti on parturi-kampaamo ja hiustuotemyymälä Porissa.

Hair and beauty studio

Hair and beauty studio on parturi-kampaamoliike Raumalla.

Hair Statement

Hair Statement on Porissa sijaitseva parturi-kampaamo.

Hiushuone Passion

Hiushuone Passion on Porin Itsenäisyydenkadulla parturi- ja kampaamopalveluita tarjoava kauneudenhoitoalan yritys.

Hiushuone Sella

Hiushuone Sella on Porissa sijaitseva parturi-kampaamo.

Hiusstudio For You

Hiusstudio For You on parturi-kampaamo Porin keskustassa.

Hiusstudio Luxe

Hiusstudio Luxe on monipuolinen parturi-kampaamo- ja kosmetologipalveluja tarjoava yritys Porissa.

Hiustalo Pori & Rauma

Hiustalo on monipuolinen kampaamopalveluja tarjoava kampaamo Rauman Citymarketissa ja Porin Citymarket Mikkolassa.

KSTUDIO

KSTUDIO on parturi-kampaamo ja kauneudenhoitoalan liike Raumalla.

Maya Hair & Beauty

Maya Hair & Beauty on Puuvillan pääkonttorissa sijaitseva parturi-kampaamo ja kauneushoitola.

Parturi-kampaamo Fiini

Parturi-kampaamo Fiini on kampaamo Porissa.

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Bella

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Bella on Raumalla sijaitseva monipuolinen kauneudenhoitoalan yritys.

Parturi-kampaamo Lulu

Parturi-kampaamo Lulu on Raumalainen parturi-kampaamo.

Parturi-Kampaamo Minna Kanerva

Parturi-Kampaamo Minna Kanerva on Ulvilassa sijaitseva parturi-kampaamo.

Parturi-kampaamo Prisma Pori

Mikkolan Prisman parturi-kampaamo tarjoaa parturi-kampaamopalveluja koko perheelle.

Parturi-kampaamo RaumHair

Parturi-kampaamo RaumHair on Raumalla sijaitseva koko perheen parturi-kampaamo.

Rauman Tukkanuotta

Rauman Tukkanuotta on vuodesta 1983 Rauman keskustassa palvellut koko perheen parturi-kampaamo.

Salon Ihanainen

Salon Ihanainen on monipuolinen parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalan yritys Raumalla.

Tinos Hair Design Pori

Tinos Hair Design on parturi-kampaamoyritys, jolla on toimipisteitä Porissa kauppakeskus Puuvillassa ja Pick n Payssa.

Tinos Hair Design Rauma

Tinos Hair Design on parturi-kampaamo Porissa, Laitilassa ja Raumalla.

Salon Smile

Salon Smile on koko perheen parturi-kampaamo Porissa.

Salon Amelie

Salon Amelie on parturi-kampaamo Porissa.


Passikuvat +

Täältä löydät passikuvapalveluja tarjoavat valokuvaamot.

Näytä kartalla

Foto Tammelin

Foto Tammelin on Vanhassa Raumassa sijaitseva valokuvausliike.

Jarin Kuvakauppa

Jarin Kuvakauppa tarjoaa valokuvauspalveluita vankalla yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén on valokuvauspalveluja tarjoava yritys Kankaanpäässä.

Nyblin Studiot

Nyblin Studiot on porilainen valokuvaamo, jossa voit otattaa niin viralliset passikuvat kuin valmistujaiskuvatkin.

Studio Kuvakapu, passikuvat ja valokuvat Porissa

Valokuvat ja passikuvat Porissa. Studio Kuvakapu tarjoaa valokuvauspalveluita passikuvista dokumentaariseen kuvaukseen.

Studio Raum

Studio Raum on valokuvaukseen erikoistunut liike Raumalla.


Penkkiurheilu +

Tule mukaan kannustamaan kotijoukkueesi voittoon!

Näytä kartalla

FC Jazz

FC Jazz on porilainen jalkapalloseura.

Musan Salama

Musan Salama on porilainen jalkapalloseura, jonka kotikenttä sijaitsee Musan kaupunginosassa.

Pesäkarhut

Pesäkarhut on porilainen pesäpallon erikoisseura, jonka naisjoukkue pelaa Superpesiksessä.

Porin Ravit

Porin Ravit on

Porin Ässät

Porin Ässät on Satakunnan punamusta jääkiekkoseura, jonka kotihalli sijaitsee Porissa Isomäki Areenalla.

Rauman Lukko

Rauman Lukko on satakuntalainen sinikeltainen jääkiekkoseura, jonka kotihalli sijaitsee Raumalla, Kivikylä Areenalla.

Rauman SalBa

Rauman Salba on raumalainen salibandyjoukkue.

Äijänsuon Areenapalvelut

Äijänsuon Areenapalvelut hoitaa Kivikylän areenalla ravintola-, kokous-, juhla-, messu- ja tapahtumapalveluita. Myös astiavuokraus.


Pizzeriat +

Iskikö pizzanälkä? Meiltä löydät kaupungin parhaat pizzat ja kebabit isompaankin nälkään.

Näytä kartalla

Torget

Torget on Porissa sijaitseva ravintola.

Pressan Pizza

Pressan pizza on Porissa keskustan tuntumassa sijaitseva pizzeria, jossa voit herkutella maukkaiden pizzojen lisäksi kebab-, pulled pork- ja kana-annoksilla. Voit pysähtyä herkuttelemaan meille presidentinpuistokadulle tai noutaa annoksesi kotiin.

ETI Kebab & Pizzeria

ETI Kebab & Pizzeria on ravintola Rauman keskustassa.

Kotipizza Wanha Rauma

Kotipizza Wanha Rauma on pizzaravintola Raumalla.

Pizza Buffa Prisma Mikkola

Pizza Buffa on buffet-tyylinen noutopöytä Porissa Mikkolan Prismassa.

Pizzeria Riviera

Pizzeria Riviera on italialaishenkinen pizzeria Raumalla.

Ravintola Damla

Ravintola Damla on pikaruokaravintola Raumalla.

Rita's Place

Rita's Place on Vähäraumalla sijaitseva pizzeria/ravintola, jonka laajalta listalta löytyy jokaiselle herkkusuulle syötävää.

Turo's Heavy Kebab

Turo's Heavy Kebab on porilainen suosittu pikaruokaravintola, joka sijaitsee kauppatorin reunalla.

Turo's Street Kitchen

Turo's Street Kitchen on Puuvillassa Ultran yhteydessä sijaitseva ravintola, joka palvelee asiakkaitaan aina aamusta iltaan tarjoten sekä lounasta että laajan a'la carte listan.


Polkupyöräliikkeet +

Katkesiko pyörästäsi ketju kesken matkan? Kaipaatko kulkuusi lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Meillä voit huollattaa pyöräsi tai vaihtaa sen kokonaan uuteen.

Näytä kartalla

100A-Sport

100A-Sport on polkupyöriin ja polkupyörätarvikkeisiin erikoistunut liike Porissa.

Eurajoen Pyöräpalvelu

Eurajoen Pyöräpalvelu on monipuolinen fillareiden huolto- ja korjauspalveluja tarjoava yritys Eurajoella.

Pyörä-Nurmi

Pyörä-Nurmi on urheiluvälineliike Raumalla.

Suomisen Pyörä

Suomisen Pyörä tarjoaa pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla polkupyöräilyyn liittyviä palveluja Vanhan Rauman ytimessä.


Prismat +

Täältä löydät Satakunnan alueen Prismojen opiskelija-alennukset.

Näytä kartalla

Prisma Länsi-Pori

Prisma Länsi-Pori on 8-tien varrella sijaitseva hypermarket.

Prisma Mikkola

Prisma Mikkola on Porin Itäkeskuksessa sijaitseva elintarvikkeiden ja päivittäistavaroiden tavaratalo.


R-Kioskit +

Täältä löydät opiskelijaetuja tarjoavat R-Kioskit Satakunnassa.

Näytä kartalla

R-Kioski Rauman Tori

R-Kioski on kauppiasvetoinen kioskiketju Suomessa.

Seminaarinkadun R-Kioski

Seminaarinkadun R-Kioski on Rauman keskustan tuntumassa sijaitseva R-Kioski.


Ravintolat +

Kaipaatko vaihtelua ruokavalioosi ja haluat nautiskella tunnelmallisesta ravintolatunnelmasta? Tule nauttimaan maukas ateria ravintolaamme.

Näytä kartalla

Cafe Anton

Cafe Anton on elävä ja viihtyisä ravintola ja baari Porin torin laidalla, tietty ilmaisella sisäänpääsyllä.

Grilli-Pori

Grilli-Pori on Porin keskustassa sijaitseva grilli, joka on palvellut Porilaisia ja matkailijoita jo vuodesta 1987. Jo 10 vuotta sitten paikalliset neuvoivat Porissa matkailevia henkilöitä tilaamaan hampurilaisen grilliltä.

Hotelli & Ravintola Amado

Amado on keskellä Poria sijaitseva viihtyisä hotelli ja ravintola. Hyvän ruuan ja juoman sekä tyylikkään hotellimajoituksen lisäksi Amado tarjoaa myös laadukkaat kokoustilat ja saunatilat.

Martina

Martina on oikotie vaivattomaan arkeen. Unohda tiskit sekä kokkaaminen, ja tule nauttimaan ravintolamme herkullisista ruuista sekä laajasta juomavalikoimasta aivan Porin keskustassa!

Ravintola Kirjakauppa

Ravintola kirjakauppa on aivan Porin keskustassa sijaitseva viihtyisä lounasravintola, joka muuttuu aina iltaisin tunnelmalliseksi seurustelupaikaksi.

Torget

Torget on Porissa sijaitseva ravintola.

Pressan Pizza

Pressan pizza on Porissa keskustan tuntumassa sijaitseva pizzeria, jossa voit herkutella maukkaiden pizzojen lisäksi kebab-, pulled pork- ja kana-annoksilla. Voit pysähtyä herkuttelemaan meille presidentinpuistokadulle tai noutaa annoksesi kotiin.

Cafe Solo pop-up Kauppahalli

Cafe Solo on jo vuodesta 2005 toiminut kahvilapaahtimo, jossa ensimmäisten joukossa Suomessa yhdistyivät pienpaahtimo sekä kahvila. Omassa paahtimossa paahdetut ja jauhetut kahvit tarjoavat makumaailmoja jokaisen mieleen!

Cotton Grill

Cotton Grill on Porissa Puuvillan välittömässä läheisyydessä sijaitseva perinteikäs grillikioski, jossa herkutellaan mahtavilla burgereilla, kebabannoksilla, makkaraperunoilla tai esimerkiksi tuhdeilla piirakoilla.

Lounaskahvila Kookos

Lounaskahvila Kookos on persoonallinen ja tunnelmallinen pikkukahvila Porin keskustassa Isolinnankadulla. Kahvilan leivonnaiset tehdään omassa keittiössä, erityisruokavaliot huomioiden.

ABC Huittinen

ABC Huittinen palvelee vilkkaan Helsingintien kupeessa.

ABC Kiikoinen

ABC Kiikoinen palvelee Pori-Tampere-tien risteyksessä.

ABC Kortela

ABC Kortela on Raumalla 8-tien varrella sijaitseva 24h ABC.

Amarillo Pori

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Amarillo Rauma

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Aschan

Aschan Coffee & Deli tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja aamiaisia, välipaloja ja lounaita, suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä kahveja, mehuja, smoothieita ja muita juomia.

Barco

Ravintolalaiva Barco on auki kesäkuukausina Porin Etelärannassa. Tule nauttimaan hyvästä seurasta, viileästä juomasta ja maistuvasta ruoasta!

Blind Burger

Blind Burger tarjoaa tuoreista ja terveellisistä raaka-aineista valmistettuja korkealaatuisia ja raikkaita hampurilaisia.

BORG Kitchen & Bar

BORG Kitchen & Bar on porilainen ravintola, joka tarjoaa luksusta arkeen ja juhlaan.

Bucco

Bucco on italialainen ravintola skandinaavisella twistillä.

Cafe Elba

Café Elba on Porin keskustassa, kauppatorin laidalla sijaitseva tunnelmallinen ja viihtyisä viinibistro ja kahvila

Cafe Passion

Cafe Passion on Raumalla keskuspuiston yhteydessä sijaitseva kahvila.

Cafe Sali

Cafe Sali on idyllinen kahvila Vanhassa Raumassa. Samassa yhteydessä on myös Sali Lounge, joka tarjoaa mm. lounasta.

Cafe Solo Puuvilla

Cafe Solo kahvila-paahtimo toimii alkuperäisissä tiloissaan Puuvilla-kauppakeskuksen sisäpihalla. Tunnelmallisessa puuvillamiljöössä sekoittuvat keskenään kahvila, kahvin paahtaminen sekä tietenkin huumaava kahvi tuoksu.

Cafe Teljäntori

Cafe Teljäntori on Porissa sijaitseva kahvila, jossa valmistetaan ja myydään itsetehtyjä tuotteita.

Caffé Locale

Caffé Locale on Porin keskustassa sijaitseva kahvila.

Coffee House

Coffee house on tunnelmallinen kahvila, jossa arvostetaan laatua ja eettisyyttä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jotain sekä herkkusuille että suolaisen ystäville.

ETI Kebab & Pizzeria

ETI Kebab & Pizzeria on ravintola Rauman keskustassa.

Everest Himal

Everest Himal on nepalilainen ravintola Vanhassa Raumassa.

Fafa's

Fafa's on ravintola Porissa.

Gomee Yyteri

Gomee Yyteri on ravintola Yyterissä, joka tarjoilee arkisin maittavan lounaan ja viikonloppuisin brunssin.

HellaHuone BePop

Hellahuone BePop tarjoaa monipuolista lounasta asiantuntijakeskus BePopissa arkisin klo 10.00-15.00.

HellaHuone Käyttöauto

HellaHuone Käyttöauto toimii arkisin sekä kahvilana että lounasravintolana. Piipahda käymään!

Hesburger Kortela ABC

Hesburger Kortelan ABC:llä on kätevästi 8-tien varrella sijaitseva pikaruokaravintola.

Hesburger Kuninkaanhaka

Hesburger on suomalainen pikaruokaravintolaketju, jolla on useita toimipisteitä Porissa.

Hesburger Laitila

Hesburger Laitila on 8-tien varressa sijaitseva ruokaravintola Laitilan Tuvalla.

Hesburger Prisma Rauma

Hesburger Prisma on Rauman suurimman ruokakaupan yhteydessä sijaitseva ravintola, jonne on helppo piipahtaa ostosreissun yhteydessä.

Hesburger Puuvilla

Hesburger-ravintolassa saa herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera

Hesburger Tiilimäki

Hesburger on suomalainen pikaruokaravintola, jonka yksi toimipiste on Porissa sijaitseva Tiilimäen Hesburger.

Hotelli-Ravintola Lumiainen

Hotelli-Ravintola Lumiainen on Kankaanpään keskustassa sijaitseva moderni hotelli-ravintola.

Hovi Sales

Hovi Sales on monipuolinen ravintola-alan, pitopalvelujen sekä majoituspalvelujen ammattilainen Raumalla.

Jimmy's

Jimmy's on ravintolamaailma Iso Karhun kattohuoneistossa.

Jungle Juice Bar Puuvilla

Jungle Juice Bar on Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari, jonka laajasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

K-Supermarket Lautturi

K-Supermarket Lautturi on Huittisissa sijaitseva päivittäistaravakauppa, jonka yhteydessä palvelee myös Kotipizza.

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi

Kahvila-Ravintola BePop Sarpi tarjoaa maittavaa lounasta ja kahvilapalveluita asiantuntijakeskus BePopissa, Porissa.

Kaupunkikahvila Brunssi

Kaupunkikahvila Brunssi tarjoaa maukasta lounasta ja herkullisia tilaustuotteita Porissa. Brunssi tarjoaa myös vuokratilat juhliin ja kokouksiin sekä catering-palveluja.

Kokkikaksikko

Kokkikaksikko on Ulvilassa sijaitseva lounas- ja tilausravintola.

Kotipizza Puuvilla

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on tällä hetkellä lähes 270 ravintolaa

Kotipizza Wanha Rauma

Kotipizza Wanha Rauma on pizzaravintola Raumalla.

Kuma Sushi

Kuma Sushi on aasialainen ravintola Porin Kauppakeskus Puuvillassa.

Lounasravintola Gomee

Lounasravintola Gomee palvelee asiakkaita Pori Energian tiloissa ma-pe klo 7.-14.30

Lounasravintola Simppeli

Lounasravintola Simppeli on ravintola Porin Kauppahallissa.

Lounasruokala Ailav

Ailav on Porin keskustan tuntumatta sijaitseva lounasravintola. Lounaaseen kuuluu leipä, ruokajuoma, salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi.

Neste K Karjalankatu

Neste K Karjalankatu on täyden palvelun huoltoasema Raumalla.

Neste Kiikola

Neste Kiikola on palveleva huoltoasema Raumalla, jonka laajasta palveluvalikoimasta löytyy autojen huollot, kahvio-myymälä sekä ScanBurger-ravintola.

Neste Oil Rauma

Neste Oil Rauma palvelee sinua Raumalla Citymarketin vieressä.

Neste Pori Tiilimäki

Neste Pori Tiilimäki on Porissa sijaitseva huoltoasema, jossa auton tankkaamisen ja pesun lisäksi pystyy nauttimaan muun muassa maittavasta lounaasta, kotipizzasta, grillituotteista tai vaikka hampurilaisaterioista.

Pancho Villa

Pancho Villa on tex-mex tyylinen ruokaravintolaketju, jonka tiivistunnelmaiset ravintolat tunnetaan reilusti maustetusta ruoasta ja runsaista annoksista.

Petras Cafe

Petras Cafe on vahvasti paikallinen kahvila, konditoria sekä lounas- ja tilausravintola. Meillä voit poiketa kävelykadun vilskeestä tai viivähtää terassilla torin kupeessa. Lounas joka arkipäivä klo 11–14. Valmistamme myös tilauksesta ruoat salaateista pääruokiin.

Petteri Rosenbom's Burgerhouse

Petteri Rosenbom's Burgerhouse on hampurilaisravintola Porin keskustassa.

Picnic Pori

Olemme perheyritys, jonka parissa toimii nelisenkymmentä Picniciä ympäri Suomen. Perusajatuksemme on ollut aina sama: tuoretta hyvää paikan päällä tehtynä hyvällä porukalla niin, että kelpaa tulla uudestaankin.

Pikku x

Pikku x on Yrjönkadulla sijaitseva ravintola, joka avattiin syksyllä 2016 kahden keittäjän yhteisvoimin.

Pizza Buffa Prisma Mikkola

Pizza Buffa on buffet-tyylinen noutopöytä Porissa Mikkolan Prismassa.

PizzaBuffa Rauma

PizzaBuffa Rauma on helppo ja nopea koko perheen ravintola Rauman Prismassa.

Pizzeria Riviera

Pizzeria Riviera on italialaishenkinen pizzeria Raumalla.

Poroholman Rantatalo

Poroholman Rantatalo on Raumalla Otanlahdessa sijaitseva kahvila-ravintola.

Presso Äyhö

Presso Äyhö on S-Market Äyhön yhteydessä sijaitseva ravintola Äyhönjärventien päässä.

Pub Winston

Pub Winston on vuodesta 1983 asti toiminut sporttibaari Porin torin laidalla. Tiloista löytyy esiintymislava, kaksi screeniä sekä televisiota, joista voit seurata paikallisen jääkiekkojoukkueen pelejä tai jalkapalloa.

Ravintola Andalucia

Ravintola Andalucia on tunnelmallinen ravintola Porin Pohjoispuistossa.

Ravintola Buena Vista

Ravintola Buena Vista on Raumalla kanalin varrella sijaitseva tunnelmallinen ravintola.

Ravintola Damla

Ravintola Damla on pikaruokaravintola Raumalla.

Ravintola Galle

Steak&Whisky House Galle on tunnelmallinen ravintola Porissa.

Ravintola Laitilan Tupa

Laitilan Tupa on 8-tien varressa sijaitseva ravintola.

Ravintola Lento

Ravintola Lento on Porin lentoasemalla sijaitseva ravintola.

Ravintola Maku

Ravintola Maku on lounasravintola Porin Karjarannassa.

Ravintola Merimesta

Ravintola Merimesta on upeissa merimaisemissa sijaitseva ravintola Reposaaressa.

Ravintola Mr. Jones

Ravintola Mr. Jones on Raumalla sijaitseva tunnelmallinen pihviravintola.

Ravintola Pripoli

Ravintola Pripoli on Tiedepuiston Winnovan vieressä sijaitseva ravintola.

Ravintola Päre

Ravintola Päre (ent. Ruokki) on Porissa Antinkadulla sijaitseva ravintola, jonka arvoja ovat luonnonmukaisuus, lähituotanto, ekologisuus, monipuolisuus ja terveellisyys.

Ravintola Raatihuoneen Kellari

Ravintola Raatihuoneen Kellari on tunnelmallinen ravintola Porin keskustassa.

Ravintola Savila

Ravintola Savila on idyllinen ravintola Vanhan Rauman Savilanpuiston laidalla. Tutustu laajaan lounasvalikoimaan!

Ravintola Skene SAMK-KAMPUS PORI

Ravintola Skene on Porin SAMK Kampuksella sijaitseva ravintola, joka palvelee nälkäisiä asiakkaitaan maanantaista lauantaihin.

Ravintola Sofia

Ravintola Sofia on erityisesti ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoiden keskuudessa suosittu lounasravintola Porissa. Sofiassa on Kelan ateriatuki, jonka saa näyttämällä voimassa olevan opiskelijakortin.

Ravintola Sydvest

Ravintola Sydvest on Vanhassa Raumassa sijaitseva ravintola.

Ravintola Tempo

Ravintola Tempo on rento ja tunnelmallinen ravintola Porissa Yrjönkadulla.

Ravintola Tifosi

Ravintola Tifosi on Rauman keskustassa sijaitseva täyden palvelun olohuone ja penkkiurheilijan mekka.

Ravintola Wanha WPK

Wanha WPK on ravintola ja juhlatila Huittisissa.

Ravintola Wen Jing

Wen Jing on aasialainen ravintola Rauman torin laidalla.

Rax

Rax Buffet on Porin keskustassa toimiva helppo ja jokaisen kukkarolle sopiva perheravintola. Buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle ruokailijalle; tarjolla on aina yli 50 herkutteluvaihtoehtoa.

Rita's Place

Rita's Place on Vähäraumalla sijaitseva pizzeria/ravintola, jonka laajalta listalta löytyy jokaiselle herkkusuulle syötävää.

Roll

Roll on pitopalvelua, noutoruokaa ja kotiinkuljetuspalveluja tarjoava ravintola Porin Itäkeskuksessa.

Rosso

Rosso on italialaishenkinen koko perheen ravintola Porin torin laidalla. Rossossa jokainen perheenjäsen viihtyy ja monipuoliselta löytyy jokaiselle syöjälle maittava ateria.

Sakura Sushi & China Wok

Sakura Sushi & China Wok on Porin keskustassa, Isokarhussa, sushia tarjoava ravintola.

Scandic Pori

Scandic Hotels on pohjoismainen hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia kuudessa eri maassa.

Scandic Rauma

Scandic Hotels Oy on 1960-luvulla Ruotsissa perustettu hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia kuudessa eri maassa. Rauman toimipiste sijaitsee keskustan ja Vanhan Rauman kupeessa, upeassa kanaalimaisemassa. Hotellin uudistetut huoneet, uima-allas ja tilava maksuton pysäköintialue toivottavat Raumalla vierailevat tervetulleiksi.

Siipiravintola Ten Wings

Siipiravintola Ten Wings on täyden palvelun aito Hot Wings -ravintola. Ravintolassa A-oikeudet.

Steakhouse Rosenbom

Steakhouse Rosenbom on tunnelmallinen pihviravintola Porissa.

Subway

Subway on patonkimaisia subeja, salaatteja ja lisukkeita tarjoava pikaruokaravintola, jonka ravintoloita on Porissa viisi ja Raumalla yksi.

Subway Antinkatu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Catering

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 eri maassa. Suomeen saapui ensimmäinen Subway-ravintola vuonna 2000. Porissa Subway-ravintolat sijaitsevat Puuvillan kauppakeskuksessa, Citymarket Mikkolassa, Yrjönkadulla, Antinkadulla, Koivulassa sekä kauppakeskus Isokarhussa ja Raumalla Citymarketissa.

Subway Citymarket Rauma

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Isokarhu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Koivula

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Mikkola

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Puuvilla

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Yrjönkatu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Tilausravintola Satakunta

Tilausravintola Satakunta palvelee Original Sokos Hotel Vaakuna Porin aamiaisvieraita ja toimii muulloin tilausravintolana

Tokio Sushi

Tokio Sushi on sushiravintola Rauman keskustassa.

Torero Grill Y Tapas

Torero on ravintola Porin kävelykadulla.

Toripuoti

Toripuoti on lounas-kahvila, juhlapaikka sekä lähiruoka- ja käsityömyymälä Huittisissa.

Turo's Heavy Kebab

Turo's Heavy Kebab on porilainen suosittu pikaruokaravintola, joka sijaitsee kauppatorin reunalla.

Turo's Street Kitchen

Turo's Street Kitchen on Puuvillassa Ultran yhteydessä sijaitseva ravintola, joka palvelee asiakkaitaan aina aamusta iltaan tarjoten sekä lounasta että laajan a'la carte listan.

Ulvilan Jauhopojat

Ulvilan Jauhopojat on lounaskahvila Ulvilassa.

Vanha Kierrätyskeskus

Vanha Kierrätyskeskus on vain muutaman viikon avoinna oleva pop-up ravintola Porissa.

Wanha Suvituuli

Wanha Suvituuli on lounaskahvila Rauman keskustassa.

Wanhan Rauman Kaffebar

Wanhan Rauman Kaffebar on tunnelmallinen kahvila Vanhan Rauman idyllisellä puutaloalueella.

Yrjönkatu 10

Yrjönkatu 10 on Porin kauppatorin laidalla sijaitseva baari ja ravintola.

Äijänsuon Areenapalvelut

Äijänsuon Areenapalvelut hoitaa Kivikylän areenalla ravintola-, kokous-, juhla-, messu- ja tapahtumapalveluita. Myös astiavuokraus.

Ristorante Momento Puuvilla

Ristorante Momento on kauppakeskus Puuvillan 2. kerroksessa sijaitseva ravintola.

Yak & Yeti

Yak & Yeti on nepalilainen ravintola Porissa.


Rengasliikkeet +

Ongelmia renkaanvaihdossa tai tarkoituksena hankkia kokonaan uudet kesäkumit alle? Meiltä saat laadukkaat merkit jokaiseen autoon.

Näytä kartalla

TH-Kumi

TH-Kumi on Porissa Herralahdessa sijaitseva rengasalan erikoisliike ja perheyritys.

JB-Rengas Oy/RengasCenter Pori

JB-Rengas on porilainen rengasasiantuntija, josta löytyy laaja valikoima renkaita ja vanteita.

AD-Autohuolto Kairakatu / JL-Trade Oy

AD-Autohuolto Kairakatu tarjoaa vuokralle muun muassa pakettiautoja sekä saunalautan, jonka lisäksi tarjolla on rengashotellipalveluja sekä renkaanvaihtoja autoihin.

KP Auto Oy

KP Auto Oy on Porissa toimiva henkilö- ja pakettiautoihin sekä raskaaseen kalustoon keskittynyt huoltokorjaamo.

Lujakumi, Pori

Lujakumi on Porissa kahdessa toimipisteessä sijaitseva autonrenkaiden ja rengaspalvelujen asiantuntija.

Lujakumi, Rauma

Lujakumi on monipuoinen rengasasiantuntija Raumalla, Porissa ja Turussa.

NPS-Rengas

NPS-Rengas on rengaspalveluja tarjoava yritys Porissa.

RengasCenter Kankaanpää

RengasCenter Kankaanpää on osa suomalaista RengasCenter-rengasliikeketjua.

Rengasmarket Rauma

Rengasmarket on rengasliike Raumalla.

RoihuRengas

RoihuRengas on Satakunnan alueella liikkuva rengaspalveluja tarjoava yritys

Ulvilan Autohuolto

Ulvilan Autohuolto on täyden palvelun autohuolto Ulvilassa.

Valtarengas Oy

Valtarengas on vuodesta 1935 palvellut pitkän linjan rengasliike, jossa on asiakastunteva henkilökunta ja laaja valikoima palveluita ja tuotteita.

Varaosaliike J. Sarin Oy

Varaosaliike J. Sarin Oy on monipuolinen auton varaosien myyjä Raumalla.

Vianor Kankaanpää

Vianor on rengas- ja autohuoltoliikeketju.

Vianor Pori

Vianor Pori on Porissa toimiva rengas- ja autohuoltoliike, joka kuuluu koko laajaan Vianor-ketjuun.


Ruokakaupat +

Hiukooko? Tule meille ja täytä jääkaappisi muullakin kuin valolla.

Näytä kartalla

K-Supermarket Antinkatu

K-Supermarket Antinkatu on Porin keskustassa sijaitseva raikas ja hyvin palveleva lähikauppa. K-Supermarket on koko Suomen laajuudella toimiva päivittäistavaraketju. Antinkadun liikkeestä löydät muun muassa valmisruokia, ruoka-aineksia, nikotiinituotteita, alkoholia ja makeisia.

K-Supermarket Kampus

Kampus sijaitsee aivan Satakunnan ammattikorkeakoulun vieressä, ja koululta on sinne helppo kulkuyhteys. City:n hyvä ja kaiken kattava valikoima sekä ystävällinen asiakaspalvelu saavat sinut käymään uudestaankin.

Ruokapuoti Lumo

Ruokapuoti Lumo on Rauman terveysruokakauppa, joka haluaa tarjota aitoja ruokaraaka-aineita ja valmiita tuotteita. Ruokapuoti Lumossa arvostetaan erityisesti ruoan makua, puhtautta ja ravinteikkuutta.

ABC Huittinen

ABC Huittinen palvelee vilkkaan Helsingintien kupeessa.

ABC Kiikoinen

ABC Kiikoinen palvelee Pori-Tampere-tien risteyksessä.

ABC Kortela

ABC Kortela on Raumalla 8-tien varrella sijaitseva 24h ABC.

ABC Tikkula

ABC Tikkula palvelee Porin Tulitikkutehtaan komeissa tiloissa lähellä Porin keskustaa. Olemme auki joka päivä kellon ympäri.

K-Citymarket Mikkola

K-Citymarketin laajaan valikoimaan kuuluvat elintarvikkeet, pukeutuminen, vapaa-ajan, urheilun ja kodin tuotteet.

K-Citymarket Puuvilla

Porin Puuvillassa sijaitseva K-Citymarket Puuvilla tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman elintarvikkeita sekä vapaa-ajan, kodin ja pukeutumisen tuotteita.

K-Market Hyveläntie

K-Market Hyveläntie on porilainen lähikauppa.

K-Market Itätuuli

K-Market Itätuuli palvelee sinua Sampolassa.

K-Market Koivistonpuistikko

K-Market Koivistonpuistikko on Porin Koivulassa sijaitseva lähikauppa.

K-Market Monnankatu

K-Market Monnankatu on Raumalla sijaitseva ruokakauppa Paroalhon kaupunginosassa.

K-Market Uotila

K-Market Uotila on ruokakauppa Uotilan kaupunginosassa Raumalla.

K-Supermarket Arena

K-Supermarket Arena on Raumalla jäähallin läheisyydessä sijaitseva K-Supermarket.

K-Supermarket Lautturi

K-Supermarket Lautturi on Huittisissa sijaitseva päivittäistaravakauppa, jonka yhteydessä palvelee myös Kotipizza.

Neste K Karjalankatu

Neste K Karjalankatu on täyden palvelun huoltoasema Raumalla.

R-Kioski Rauman Tori

R-Kioski on kauppiasvetoinen kioskiketju Suomessa.


Ryhmäaktiviteetit +

Kaipaatko uutta harrastusta ja uusia kavereita? Tule meille harrastamaan eri liikuntalajeja yhdessä muiden kanssa ja tee uusia tuttavuuksia!

Näytä kartalla

Bowling 4 You Rauma

Bowling 4 You palvelee Rauman keskustassa ammattitaidolla ja iloisella fiiliksellä!

Porispere

Porispere Festival on Porin Kirjurinluodossa vuosittain pidettävä rockfestivaali. Päälavana festivaaleilla toimii Pori-Jazz festareistakin tuttu Lokkilava. Toisen lavan virkaa suorittaa Tuulivoimala-lava ja kolmantena lavana toimii Club Moo-lava. Festivaali ajoittuu yleensä elokuun alkuun.

Climbing Club Pori

Climbing Club Pori tarjoaa kiipeilyharrastuksia sisällä ja ulkona Porissa.

Elämyspalvelut Härkälä

Elämyspalvelut Härkälä tarjoaa curlingia Harjavallassa.

FC Jazz

FC Jazz on porilainen jalkapalloseura.

Irti Maasta Pori

Irti Maasta on kauppakeskus Isokarhussa sijaitseva sisäkiipeilyrata kaikenikäisille.

AD-Autohuolto Kairakatu / JL-Trade Oy

AD-Autohuolto Kairakatu tarjoaa vuokralle muun muassa pakettiautoja sekä saunalautan, jonka lisäksi tarjolla on rengashotellipalveluja sekä renkaanvaihtoja autoihin.

Kesäyön marssi

Kesäyön marssi on Porissa 26.-27.5. järjestettävä hyvän mielen kävelytapahtuma, jolla innostetaan ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan fyysisestä kunnostaan.

Liikuntakeskus Troppi

Liikuntakeskus Troppi on monipuolinen pallopeleihin erikoistunut liikuntakeskus Raumalla.

Musan Salama

Musan Salama on porilainen jalkapalloseura, jonka kotikenttä sijaitsee Musan kaupunginosassa.

Offroad Safari

Offroad Safari on maastoautoilusafareja järjestävä yritys Eurajoella.

Pesäkarhut

Pesäkarhut on porilainen pesäpallon erikoisseura, jonka naisjoukkue pelaa Superpesiksessä.

Porin Ässät

Porin Ässät on Satakunnan punamusta jääkiekkoseura, jonka kotihalli sijaitsee Porissa Isomäki Areenalla.

Ratsastus Granifiq

Ratsastus Granifiq on ratsastuskoulu Luvialla, joka tarjoaa ratsastustunteja alkeisryhmistä este- ja kouluvalmennuksiin.

Rauman Lukko

Rauman Lukko on satakuntalainen sinikeltainen jääkiekkoseura, jonka kotihalli sijaitsee Raumalla, Kivikylä Areenalla.

Rauman SalBa

Rauman Salba on raumalainen salibandyjoukkue.

Reposfääri

Reposfääri, kokomaailman monitaiteellinen kulttuuritapahtuma Reposaaren Satamapuistossa. Tapahtuma on ilmainen, mutta hyvä.

Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee on osana Yyteri Beach Lomakeskusta oleva seikkailupuisto, josta löytyy aktiviteetteja koko perheelle.

Skydive Pori

Skydive Pori tarjoaa lentämisen tunnetta sekä huikeita tandemhyppyjä turvallisesti ja ohjatusti.

Space Bowling & Billiards Pori

Space Bowling & Billiards on Porin Yrjönkadulla sijaitseva huikea viihdekeidas, joka tarjoaa ajanvietettä biljardin, keilauksen, dartsin sekä pöytäcurlingin parissa.

Tanssitaivas ry

Tanssitaivas ry on porilainen, vuonna 2007 perustettu tanssiseura.

Training for Warriors - TFW Rauma

Training For Warriors (TFW) valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Lähde mukaan kokeilemaan TFW-harjoittelua Raumalla.

Ultra Action Park

Ultra Action Park on Porin Puuvillassa sijaitseva koko perheen sisäaktiviteettipuisto monilla ennennäkemättömillä aktiviteeteilla!

Water Hockey

Water Hockey on Porin Yyterissä 30.6. järjestettävä järvisählyn MM-mittelö.

Yyteri Golf

Yyterin golfkenttä on upeissa metsämaisemissa ja rantadyyneissä sijaitseva monipuolinen golfkenttä oheispalveluineen.

Pakene.fi

Pakene.fi on pakohuonepeli Turussa.


S-Ryhmän ravintolat +

Tympiikö kotiruoka? Tule ravintolaamme ja nauti uusista makuelämyksistä, samalla kerrytät bonusta ostoksistasi!

Näytä kartalla

ABC Huittinen

ABC Huittinen palvelee vilkkaan Helsingintien kupeessa.

ABC Kiikoinen

ABC Kiikoinen palvelee Pori-Tampere-tien risteyksessä.

ABC Kortela

ABC Kortela on Raumalla 8-tien varrella sijaitseva 24h ABC.

ABC Tikkula

ABC Tikkula palvelee Porin Tulitikkutehtaan komeissa tiloissa lähellä Porin keskustaa. Olemme auki joka päivä kellon ympäri.

Amarillo Pori

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Amarillo Rauma

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Coffee House

Coffee house on tunnelmallinen kahvila, jossa arvostetaan laatua ja eettisyyttä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jotain sekä herkkusuille että suolaisen ystäville.

Fafa's

Fafa's on ravintola Porissa.

Hesburger Kortela ABC

Hesburger Kortelan ABC:llä on kätevästi 8-tien varrella sijaitseva pikaruokaravintola.

Hesburger Laitila

Hesburger Laitila on 8-tien varressa sijaitseva ruokaravintola Laitilan Tuvalla.

Hesburger Prisma Rauma

Hesburger Prisma on Rauman suurimman ruokakaupan yhteydessä sijaitseva ravintola, jonne on helppo piipahtaa ostosreissun yhteydessä.

Liikenneasema Talliketo

Tallikedon Liikenneasema on Rauman keskustassa sijaitseva täyden palvelun huoltoasema ja kahvila, jonka yhteydestä löytyy myös ruokakauppa.

Pizza Buffa Prisma Mikkola

Pizza Buffa on buffet-tyylinen noutopöytä Porissa Mikkolan Prismassa.

PizzaBuffa Rauma

PizzaBuffa Rauma on helppo ja nopea koko perheen ravintola Rauman Prismassa.

Presso Prisma Mikkola

Presso on Mikkolan Prismassa sijaitseva kahvila.

Presso Äyhö

Presso Äyhö on S-Market Äyhön yhteydessä sijaitseva ravintola Äyhönjärventien päässä.

Pub Winston

Pub Winston on vuodesta 1983 asti toiminut sporttibaari Porin torin laidalla. Tiloista löytyy esiintymislava, kaksi screeniä sekä televisiota, joista voit seurata paikallisen jääkiekkojoukkueen pelejä tai jalkapalloa.

Ravintola Laitilan Tupa

Laitilan Tupa on 8-tien varressa sijaitseva ravintola.

Rosso

Rosso on italialaishenkinen koko perheen ravintola Porin torin laidalla. Rossossa jokainen perheenjäsen viihtyy ja monipuoliselta löytyy jokaiselle syöjälle maittava ateria.

Torero Grill Y Tapas

Torero on ravintola Porin kävelykadulla.


Satakunnan Osuuskauppa +

Täältä löydät kaikkien Satakunnan Osuuskaupan toimipisteiden edut.

Näytä kartalla

Satakunnan Osuuskauppa

Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama satakuntalainen yritys.

ABC Huittinen

ABC Huittinen palvelee vilkkaan Helsingintien kupeessa.

ABC Kiikoinen

ABC Kiikoinen palvelee Pori-Tampere-tien risteyksessä.

ABC Tikkula

ABC Tikkula palvelee Porin Tulitikkutehtaan komeissa tiloissa lähellä Porin keskustaa. Olemme auki joka päivä kellon ympäri.

Amarillo Pori

Amarillo on texas-henkinen ravintola. Arkisin tarjoillaan maittava lounas ja ruokalistalta löytyy jokaiselle syöjälle sopiva annos.

Coffee House

Coffee house on tunnelmallinen kahvila, jossa arvostetaan laatua ja eettisyyttä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jotain sekä herkkusuille että suolaisen ystäville.

Fafa's

Fafa's on ravintola Porissa.

Kodin Terra Pori

Kodin Terra on rauta- ja puutarhakauppa Porin Tikkulassa.

Parturi-kampaamo Prisma Pori

Mikkolan Prisman parturi-kampaamo tarjoaa parturi-kampaamopalveluja koko perheelle.

Pizza Buffa Prisma Mikkola

Pizza Buffa on buffet-tyylinen noutopöytä Porissa Mikkolan Prismassa.

Presso Prisma Mikkola

Presso on Mikkolan Prismassa sijaitseva kahvila.

Prisma Länsi-Pori

Prisma Länsi-Pori on 8-tien varrella sijaitseva hypermarket.

Prisma Mikkola

Prisma Mikkola on Porin Itäkeskuksessa sijaitseva elintarvikkeiden ja päivittäistavaroiden tavaratalo.

Pub Winston

Pub Winston on vuodesta 1983 asti toiminut sporttibaari Porin torin laidalla. Tiloista löytyy esiintymislava, kaksi screeniä sekä televisiota, joista voit seurata paikallisen jääkiekkojoukkueen pelejä tai jalkapalloa.

Rosso

Rosso on italialaishenkinen koko perheen ravintola Porin torin laidalla. Rossossa jokainen perheenjäsen viihtyy ja monipuoliselta löytyy jokaiselle syöjälle maittava ateria.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.

Torero Grill Y Tapas

Torero on ravintola Porin kävelykadulla.

WashKing

WashKing on autopesula Porissa. Toimipisteitä on kaksi, toinen Itäkeskuksessa ja toinen Tikkulassa.


Solariumit +

Kaipaatko päivetystä kalpeisiin kasvoihisi tai ottaa varaslähdön etelänlomalle? Solarium on turvallinen tapa antaa iholle luonnollista rusketusta.

Näytä kartalla

Energy Puls Wellness Center

Energy Puls Wellness Center on Porin Herranlahdessa sijaitseva monipuolinen kuntosali, jossa tarjotaan ammattimaiset puitteet kuntosaliharrastukseen. Kuntokeskus sopii niin aloitteleville harrastajille kuin myös ammattilaisillekkin.

Hoitola Arohieku

Arohieku on Porin keskustassa toimiva hoitola, jossa pääset nauttimaan hyvää oloa edistävistä palveluista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hoitolaan on helppo poiketa myös keskellä kiireellisen arjen.


Suutarit +

Kuluiko kengästäsi pohja puhki? Tule meille, niin ammattisuutari laittaa kenkäsi kuntoon hetkessä.

Näytä kartalla

Rauman Kenkähuolto

Rauman Kenkähuolto on suutarinpalveluja tarjoava yritys Raumalla Citymarketin tiloissa.

Suutari Rintala

Suutari Rintala on Porin IsoKarhun katutasossa sijaitseva, yli 10 vuotta palvellut suutariliike, jolla on lähes 20 vuoden kokemus alalta.


Subway +

Nami! Ja vielä terveellistäkin. :)
Satakunnan alueen opiskelijaetuja myöntävät Subway-ravintolat löydät tältä sivulta.

Näytä kartalla

Subway

Subway on patonkimaisia subeja, salaatteja ja lisukkeita tarjoava pikaruokaravintola, jonka ravintoloita on Porissa viisi ja Raumalla yksi.

Subway Antinkatu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Catering

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 eri maassa. Suomeen saapui ensimmäinen Subway-ravintola vuonna 2000. Porissa Subway-ravintolat sijaitsevat Puuvillan kauppakeskuksessa, Citymarket Mikkolassa, Yrjönkadulla, Antinkadulla, Koivulassa sekä kauppakeskus Isokarhussa ja Raumalla Citymarketissa.

Subway Citymarket Rauma

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Isokarhu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Koivula

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Mikkola

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Puuvilla

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.

Subway Yrjönkatu

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka liikkeitä on jo yli 102 maassa. Subwayn päätuotteita ovat Subit, eli patonkimaiset leivät runsaalla täytteellä. Valikoimasta saa myös salaattia ja jälkiruokia.


Sähkösopimus +

Tarvitsetko sähkösopimuksen tai kaipaatko päivitystä vanhaan? Tutustu paikallisiin sähköyhtiöihin.

Näytä kartalla

Pori Energia

Pori Energia on energiayhtiö, joka tarjoaa mm. edullista sähköä ja kaukolämpöä, sekä sähköverkko-, tuulivoimala- ja sähköurakointipalveluja,.


Taidetarvikemyymälät ja kehystämöt +

Haluaisitko saada kesällä perhosesta nappaamasi kuvan kehyksiin? Tule meille ja anna taide-esineillesi arvoisensa esittelytapa.

Näytä kartalla

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén on valokuvauspalveluja tarjoava yritys Kankaanpäässä.

Kivat Kehykset

Kivat Kehykset on kehystämö Porissa. Kehystämöstä saat asiantuntevaa palvelua ja neuvoja kehyksen valitsemiseen.

Pison Art

PiSon Art on Porin kauppatorin vieressä sijaitseva monipuolinen taidekehystämö. Yrityksessämme yhdistyvät nuorekkuus ja ammattitaito vanhoja arvoja kunnioittaen. Monipuolisuus on yrityksemme yksi vahvuuksista, sillä osaamiseemme kuuluvat kaikki mahdolliset kehystystyöt ja sloganimme onkin: ”Kehystämme melkein mitä vain.”


Tennis ja Sulkapallo +

Näytä kartalla

Porin Tennishalli

Porin Tennishalli tarjoaa tennis- ja sulkapallovuoroja, kuntosalipalveluita ja hierontaa Porissa. Urheilukeskuksessa on myös kahvila ja välinekauppa.


Teatterit ja Kulttuuri +

Kulttuurin ja taiteen ystävät! Meiltä pääset nauttimaan hyvästä musiikista ja mahtavista esityksistä ilman ruutuja ja äänenvoimakkuuksia! Tartu hetkeen ja tutustu tarjontaamme.

Näytä kartalla

Pori Sinfonietta

Pori Sinfonietta on Porin kaupunginorkesteri. Orkesteri toimii monipuolisesti kotikaupungissaan ja tekee vierailukonsertteja ympäröivään maakuntaan sekä eri puolille Suomea.

Ahlströmin Ruukit

Ahlströmin Ruukit sisältää ruukkialueen Noormarkussa sekä Kauttuan Ruukinpuiston.

Kulttuurikuppila Brummi

Kulttuurikuppila Brummi on livekeikkojen ja esitysten kehto Raumalla.

Porin Kaupunki

Porin kaupungin myöntävät opiskelijaedut

Porin taidemuseo / Pori Art Museum

Porin taidemuseo on nykytaiteen museo Kokemäenjoen rannalla.

Rakastajat-teatteri

Rakastajat-teatteri on Porissa sijaitseva teatteritoimintaa, tilanvuokrausta ja ravintolatoimintaa pitävä vuonna 1991 perustettu ammattiteatteriryhmä.

Rauma Rock

Rauma Rock on vuonna 2018 11-vuotissyntymäpäiviään viettävä musiikkitapahtuma Raumalla.

Rauman Teatteri

Rauman Teatteri on vuonna 1940 perustettu raumalainen teatteri, joka sijaitsee keskeisellä sijainnilla kanalin varrella.

Vihreä Teatteri

Vihreä Teatteri on koko perheen kesäteatteri, joka esittää näytelmiä laidasta laitaan.


Terveyden apuvälineet ja hoitotarvikkeet +

Tuntuuko joskus siltä, että tukisukat olisivat oiva apu vaivaasi? Meiltä löydät kattavan valikoiman apuvälineitä ja hoitotarvikkeita arjen haasteisiin.

Näytä kartalla

Hoitotarvike Karpalopiste

Karpalopiste Oy on laadukkaiden hoitotarvikkeiden myymälä Porissa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia hoitotarvikkeita ja apuvälineitä terveyden ylläpitämiseen ja sairauksien hoitoon. Valikoimastamme löydät mm. tuotteet virtsankarkailuun ja jalkojen hyvinvoinnin edistämiseen.


Vaatekaupat +

Haluatko olla muodikas?

Merkki-, juhla- sekä arkivaatteita mahtavilla opiskelijahinnoilla näistä liikkeistä!

 

Näytä kartalla

Katoko Design

KATOKO on Porin keskustan kupeessa sijaitseva idyllinen design liike, joka myy tuotteita aina vaatteista sisustukseen. Meidän valikoimamme koostuu useista suomalaisten merkkien tuotteista, kuten Saana ja Olli.

Alusasuliike Helmi

Alusasuliike Helmi on Raumalla sijaitseva naistenvaateliike.

Cameo Boutique

Cameo Boutique on naistenvaateliike Raumalla.

Carlings

Carlings on norjalainen farkkuketju ja lifestyle-konsepti. Carlingsilla työskentelee intohimoisia ihmisiä, joiden pääfokus on asiakaspalvelussa ja tuotetietoudessa.

Deva Lingerie

Deva Lingerie on aluspukeutumisen erikoisliike Porissa.

Glitter Puuvilla

Glitter Puuvilla tarjoaa kaikenikäisille naisille laajan valikoiman laadukkaita muotikoruja ja asusteita sekä henkilökohtaista palvelua.

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on suomalaista suosiva vaatetus- ja sisustustavarapuoti Huittisissa.

Indiska Puuvilla

Indiska on muodin, asusteiden ja sisustustuotteiden erikoisliike.

Intersport Puuvilla

Intersport on urheiluliike Porin Puuvillassa.

Jack & Jones

Jack & Jones on Tanskalainen farkkumerkki, jonka laajoista valikoimista löytyy runsaasti trendikkäitä vaatteita 18-35 -vuotiaille miehille. Jack & Jonesin ydintuote ovat farkut – hyvännäköistä denimiä kansainvälisellä asenteella.

Kauppahuone Riveri Pori

Kauppahuone Riveri on suomalainen vaateketju, joka tarjoaa merkkivaatteita nuorekkaille naisille ja miehille.

Kauppahuone Riveri Rauma

Kauppahuone Riveri on suomalainen vaateketju, joka tarjoaa merkkivaatteita nuorekkaille naisille ja miehille.

Koti-Vakka

Koti-Vakka on muodin, sisustamisen ja lahjatavaroiden erikoisliike Raumalla.

Muotitavaratalo Ratsula

Ainutlaatuinen muotitavaratalo keskellä Poria. Ratsulassa on poikkeuksellisen laaja valikoima vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita naisille, miehille ja lapsille.

Pahis.fi

Pahis.fi on verkkokauppa, josta löydät niin vaatteet, kosmetiikkatuotteet kuin juhlatarvikkeetkin.

Raum Rome Paris

Raum Rome Paris on tuotemerkki ja myymälä verkossa sekä Vanhassa Raumassa.

Sokos Satakunta

Sokos Satakunta on monipuolinen pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteiden tavaratalo Porin ydinkeskustassa.

Sport-Asu

Sport-Asu on urheilu- ja vapaa-ajan asuja ja jalkineita myyvä liike Raumalla.

Työvaatetalo

Työvaatetalo on työvaatteiden erikoisliike Raumalla.

Vero Moda

Vero Moda tarjoaa trendikkäitä ja kohtuuhintaisia vaatteita naisille, jotka haluavat pitää tyylistään huolta ja näyttää hyvältä.

VILA Puuvilla

VILA on vaatekauppa, jonka tuotteet on suunnitelty erityisesti naisellisille ja tyylistä kiinnostuneille naisille.

Westlook

Westlook on raumalainen merkkivaatteiden erikoisliike.


Valokuvausliikkeet +

Kamerat, filmit ja korjaus.

Valokuvauksen harrastajan parhaat vaihtoehdot!

Näytä kartalla

Clas Ohlson

Clas Ohlson on monipuolinen arkea helpottava liike Puuvillan kauppakeskuksessa.

Foto Tammelin

Foto Tammelin on Vanhassa Raumassa sijaitseva valokuvausliike.

Jarin Kuvakauppa

Jarin Kuvakauppa tarjoaa valokuvauspalveluita vankalla yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén

Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén on valokuvauspalveluja tarjoava yritys Kankaanpäässä.

Nyblin Studiot

Nyblin Studiot on porilainen valokuvaamo, jossa voit otattaa niin viralliset passikuvat kuin valmistujaiskuvatkin.

Studio Kuvakapu, passikuvat ja valokuvat Porissa

Valokuvat ja passikuvat Porissa. Studio Kuvakapu tarjoaa valokuvauspalveluita passikuvista dokumentaariseen kuvaukseen.

Studio Raum

Studio Raum on valokuvaukseen erikoistunut liike Raumalla.


Viihde-elektroniikkaliikkeet +

Viihde-elektroniikan tuotteet joka lähtöön! Televisiot ja konsolit, kännykät ja näytöt.

Näytä kartalla

Clas Ohlson

Clas Ohlson on monipuolinen arkea helpottava liike Puuvillan kauppakeskuksessa.

Euronics Rauma

Euronics on kotimainen kodintekniikkakauppa jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset.

Gigantti Pori

Gigantti on Suomen johtava kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä.

Mikropasi

Mikropasi on tietotekniikan erikoisliike, joka tarjoaa nopean, helpon ja luotettavan vaihtoehdon laadukkaiden atk- tuotteiden hankkimiseen jo vuodesta 1986.

Pop-Peli

Pop-Peli on Vanhassa Raumassa sijaitseva elokuva-, musiikki- ja pelikauppa.

Porin Pelipiste

Porin Pelipiste on Porin keskustassa sijaitseva pieni ja kotoisa pelikauppa. Liike sijaitsee Kivat kehykset -kehystyspalvelun ja askarteluliike Vitriinin välissä Yrjönkadulla. Avaa ovi, kävele portaat ylös ja saavut paikkaan, josta löydät korkeat valkoiset hyllyt täynnä pelejä!

Telia

Huippuluokan tabletit ja puhelimet sekä aikaansa edellä olevat liittymät ja laajakaistat.


Vuokra-asunnot +

Vuokra asuntoja opiskelijoille!

Opiskelija-asunnoista hyviä tarjouksia.

Näytä kartalla

Vuokralukaali

Vuokralukaali on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto, joka toimii Porin alueella. Meidän avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti luukusta lukaaliin.

Klik Asuntovuokraus

Klik Asuntovuokraus on vuokravälitysliike Porissa.

OVV Asuntopalvelut

OVV Asuntopalvelut tarjoaa vuokra-asuntoja niin opiskelijoille, työttömille kuin työssäkäyvillekin sekä luotettavaa palvelua vuokranantajille.

Porin YH-Asunnot

Porin YH-Asunnot on yksi Porin suurimmista vuokra-asuntojen omistajista ja isännöintifirmoista. Yritys on myös osa Porin kaupunkikonsernia.

Vuokrapori LVV

Vuokrapori LVV laillistettu vuokravälitysliike tarjoaa monipuolisia kaupallisia kiinteistöalan palveluita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erikoistunut asuntojen, toimistojen, liiketilojen, kauppakeskusten liiketilojen, teollisuustilojen ja varasto – ja logistiikkakiinteistöjen vuokraustoimeksiantoihin, sekä toimitilojen myyntitoimeksiantoihin. Vuonna 2001 toimintansa aloittanut Vuokrapori sijaitsee Porin keskustassa.


Vuokranvälitys +

Harkitsetko muuttoa? Tsekkaa nämä vuokranvälitysyritykset.

Näytä kartalla

Vuokralukaali

Vuokralukaali on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto, joka toimii Porin alueella. Meidän avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti luukusta lukaaliin.

Klik Asuntovuokraus

Klik Asuntovuokraus on vuokravälitysliike Porissa.

OVV Asuntopalvelut

OVV Asuntopalvelut tarjoaa vuokra-asuntoja niin opiskelijoille, työttömille kuin työssäkäyvillekin sekä luotettavaa palvelua vuokranantajille.

Vuokrapori LVV

Vuokrapori LVV laillistettu vuokravälitysliike tarjoaa monipuolisia kaupallisia kiinteistöalan palveluita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erikoistunut asuntojen, toimistojen, liiketilojen, kauppakeskusten liiketilojen, teollisuustilojen ja varasto – ja logistiikkakiinteistöjen vuokraustoimeksiantoihin, sekä toimitilojen myyntitoimeksiantoihin. Vuonna 2001 toimintansa aloittanut Vuokrapori sijaitsee Porin keskustassa.


Yritysvalmennus +

Jos kaipaat apua yrittäjyyden alkutaipaleilla, me autamme sinua.

Näytä kartalla

Yhdessäonnistujat

Yhdessäonnistujat on digiyhteisö, joka tuo yhteen yrittäjiä eri toimialoilta valtakunnallisesti ympäri Suomea. Yhteisö toimii yrittäjän tukena ja innostajana yritystoiminnan ja yritysosaamisen kehittämisessä.

Huippufiilis

Huippufiilis on erilaisia luentoja, koulutuksia ja valmennuksia tarjoava yritys Porissa.

Loistekeskus ja Loistetalo

Loistekeskus on työhyvinvoinnin asiantuntijakeskus Porissa.


Yhteistyökumppanit +

Näytä kartalla

Finnkino Oy

Finnkino Promenadi on Finnkino Oy-elokuvateatteriketjuun kuuluva, aivan Porin keskustassa, kävelykadulla sijaitseva elokuvakeskus.

Satakunnan Yrittäjät

Suomen Yrittäjien aluejärjestö, Satakunnan Yrittäjät on noin 4 600 jäsenellään Satakunnan suurin elinkeinoelämän etujärjestö

Porin Yliopistokeskus

Porin yliopistokeskus on 2 500 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja neljän yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö.

Sammakko

Opiskelijakunta SAMMAKKO on Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden oma dynaaminen yhteisö

Samk

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu

Diak

Diakonia-ammattikorkeakoulu eli Diak kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille

Rauman kaupunki

Rauman kaupunki tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluja terveydenhuollosta liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Turun yliopisto, opettajankoulutuslaitos Rauman yksikkö

Opettajankoulutuslaitoksessa koulutetaan laaja-alaisesti päteviä ja monipuolisesti ammattitaitoisia opettajia

Pori

Pori on Satakunnassa sijaitseva kaupunki. Pori on lyhyen ajomatkan päässä muun muassa Tampereesta ja merenranta Yyteristä.

Kauppakeskus Puuvilla

Puuvilla on Satakunnan suurin kauppakeskus Porin keskustassa.

FeedCowboy

FeedCowboy Oy on digitaalisten yhteisöjen toteuttamiseen erikoistunut palveluntarjoaja. Toteutamme on erikoistoteutuksina yhteisösivustoja, yhteisösivuja, sekä niitä tukevia sovelluksia, konsultaatiota, sisällöntuotantoa ja muita niitä tukevia palveluita.

Grano

Grano on mainostoimisto, joka hoitaa kaikenkokoiset sisältöhankkeet alusta loppuun.

Satakunnan Kansa

Satakunnan Kansa on Satakunnassa ilmestyvä seitsenpäiväinen sitoutumaton sanomalehti ja maakunnan ylivoimainen ykkösmedia

Kulma ry

Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelman ainejärjestö.

O’Diako

O’Diako on kaikkien Diakin opiskelijoiden opiskelijakunta, kampuksesta ja opintoalasta riippumatta.

OP Länsi-Suomi

OP Länsi-Suomi on kotimainen ja paikallinen pankki, joka on aktiivisesti mukana opiskelijoiden arjessa osallistumalla tapahtumiin ja tekemällä yhteistyötä erilaisten opiskelijajärjestöjen kanssa.

Osuuskauppa Keula

Osuuskauppa Keula on yli 30 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys.

Pori Energia

Pori Energia on energiayhtiö, joka tarjoaa mm. edullista sähköä ja kaukolämpöä, sekä sähköverkko-, tuulivoimala- ja sähköurakointipalveluja,.

Porin YH-Asunnot

Porin YH-Asunnot on yksi Porin suurimmista vuokra-asuntojen omistajista ja isännöintifirmoista. Yritys on myös osa Porin kaupunkikonsernia.

PorKy

Porin Kylterit ry on Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö.

PoTka

Porin teekkarit on vuonna 2003 perustettu Porissa opiskelevien teekkareiden ainejärjestö.

Rinta-Joupin Autoliike

Koko kansan autokaupassa 2 500 ajoneuvoa - tervetuloa autokaupoille!

Subway

Subway on patonkimaisia subeja, salaatteja ja lisukkeita tarjoava pikaruokaravintola, jonka ravintoloita on Porissa viisi ja Raumalla yksi.

Utopia

Ainejärjestö Utopia ry on Tampereen yliopiston Porin yksikön opiskelijoiden ainejärjestö.

Vihreä Teatteri

Vihreä Teatteri on koko perheen kesäteatteri, joka esittää näytelmiä laidasta laitaan.

Villilä Korporaatio

Villilä Korporaatio 2009 vuodesta toiminut satakuntalainen video- ja mainostuotanto yhtiö. Kuvaamme maalla, merellä ja ilmassa.