Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Cabaret Pori


Cabaret Pori

Cabaret on Porin keskustassa sijaitseva yökerho. Cabaret on viihdyttänyt Porin yöelämässä jo vuodesta 2008 asti. Yökerhon kolme osastoa, Disco, Armas ja Tuborg-karaoke, tarjoavat vilskettä kaikille juhlijoille aamun pikkutunneille asti. Cabaretissa ei soiteta suruviisuja, vaan hyvä meno jatkuu alkuillasta pilkkuun asti. Opiskelijat ovat erittäin tuttu näky Cabaretissa, koska Cabaretissa järjestetään suuri osa Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijabileistä.

Disco, Armas ja Tuborg-karaoke
Discossa pauhaavat tuoreimmat ja kuumimmat hitit ja kuukausittain järjestetään vaihtuvat live-illat. Armaassa musiikkia soitetaan laidasta laitaan, eli juhlia voi suomipopin, kuumimpien ysärihittien ja klassikkojen tahtiin! Tuborg-bilekaraokessa voit laulaa yksin, kaksin, tai koko osaston voimin. Mikrofonit löytyvät pöydistä valmiina, mutta jos haluat nousta Cabaretin tähtilavalle laulamaan kaikkien eteen, sekin onnistuu. Tartu rohkeasti mikkiin ja anna mennä!


Muistathan seurata Cabarettia myös Facebookissa @cabaret.discotheque.pori, josta löydät Cabaretin tapahtumat, arvostelut ja kuvat tapahtumista! Cabaret on ahkera päivittämään Facebook-sivujaan ja heillä on tapana jopa toivottaa juhlailtojen jälkeen hyvää yötä seuraajilleen!


Katso opiskelijaetumme täältä.


Yhteystiedot
Cabaret Pori
Yrjönkatu 9
28100 Pori
P. 010 423 3295

Soita: 01005563

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut