Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Cafe Elba


Café Elba

Café Elba on Porin keskustassa, kauppatorin laidalla sijaitseva tunnelmallinen ja viihtyisä viinibistro ja kahvila, jossa asiakkaita hemmotellaan laadukkailla viineillä, luomulaatuisilla kahveilla sekä maukkailla itsetehdyillä jälkiruoilla ja erilaisilla vaihtuvilla antipasteilla!


Lounasta tarjoillaan arkipäivisin klo.11-15, jolloin valikoimasta löytyy päivittäin vaihtuva keitto sekä rajallinen määrä spudeja eli uuniperunakulhoja. Lounaaseen sisältyy luomukahvi, leipä sekä mahdollisuus täyttää makeannälkä päivän lounasjälkkärillä puoleen hintaan. Lounaan jälkeen tarjolla on erilaista pikkusyötävää; antipasteja (pinchoja, juustoja, leikkeleitä), focacciaa, gluteenittomia pikkupizzoja ja piiraita sekä suosittu Elban kana-caesar salaatti. Keittiö on auki iltaan saakka ja sulkeutuu aina tuntia ennen sulkemisaikaa.


Vaikutteensa Elba on ottanut eteläeurooppalaisesta kahvilakulttuurista, panostamalla ennen kaikkea sydämelliseen asiakaspalveluun ja laatuun. Kesäaikana Elban antimista voi myös nauttia viihtyisällä terassilla!

Katso opiskelijaetumme täältä. 

Yhteystiedot


Cafe Elba
Gallen-Kallelankatu 5
28100, Pori
0400 908 300
cafe-elba@outlook.com

Soita: 0400 908 300

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut