Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Cafe Solo Itäpuisto


Cafe Solo

Cafe Solo on jo vuodesta 2005 toiminut kahvilapaahtimo, jossa ensimmäisten joukossa Suomessa yhdistyivät pienpaahtimo sekä kahvila. Omassa paahtimossa paahdetut ja jauhetut kahvit tarjoavat makumaailmoja jokaisen mieleen!

Cafe Solo kahvila-paahtimo toimii alkuperäisissä tiloissaan Puuvilla-kauppakeskuksen sisäpihalla. Tunnelmallisessa puuvillamiljöössä sekoittuvat keskenään kahvila, kahvin paahtaminen sekä tietenkin huumaava kahvi tuoksu.

Itäpuistossa sijaitseva paahtimokahvila Porin keskustassa tuo tuorepaahdetut Cafe Solo-kahvit sekä muut laadukkaat kahvilatuotteet myös keskustan asiakkaiden saataville.

Lounas

Cafe Solon lounasvalikoima koostuu erilaisista tuoreista ja maistuvista vaihtoehdoista. Tarjolla on joka päivä vaihtuva, ruokaisa keitto, itse koottava salaatti, sekä lounaspatonkeja ja panineja. Lisätietoja lounaasta täältä!

Aamiainen

Itäpuiston Cafe Solon aamupalasta saat hyvän startin päivään! Valitse mieleisesi aamupalapaketti ja ota mukaan kiireiseen aamuun tai nauti rauhassa aamiaisesi kahvilassa. 

Katso opiskelijaetumme täältä>

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kahvila-paahtimo     Puuvilla Cafe Solo Itäpuisto

Pohjoisranta 11        Yrjönkatu 12

28100 Pori               28100 Pori

puh. (02) 641 0557    puh. (02) 641 0377

Aukioloajat>

Facebook>

 

Porin Paahtimo


Porin paras kahvi - tuorepaahtona

Pienpaahtimon kahvit erottuvat edukseen teollisten paahtimoiden kahveista. Porin paahtimossa tuoretta kahvia paahdetaan aina vain tarpeen mukaan eikä sitä tehdä varastoon. Näin ostamasi kahvi aina on hyvää ja tuoretta.


Porin paahtimossa voit myös järjestää yksityistilaisuutesi tai kokouksen. Lisäksi tilaisuuden piristykseksi voit tilata esittelyn kahvin tarinasta tai paahtonäytöksen.

Porin Paahtimo>

Soita: 02 641 0377

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut