Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Cafe Solo pop-up Kauppahalli


Cafe Solo

Cafe Solo on jo vuodesta 2005 toiminut kahvilapaahtimo, jossa ensimmäisten joukossa Suomessa yhdistyivät pienpaahtimo sekä kahvila. Omassa paahtimossa paahdetut ja jauhetut kahvit tarjoavat makumaailmoja jokaisen mieleen!

Cafe Solo kahvila-paahtimo toimii alkuperäisissä tiloissaan Puuvilla-kauppakeskuksen sisäpihalla. Tunnelmallisessa puuvillamiljöössä sekoittuvat keskenään kahvila, kahvin paahtaminen sekä tietenkin huumaava kahvi tuoksu.

Porin Kauppahallissa sijaitseva paahtimokahvila Porin keskustassa tuo tuorepaahdetut Cafe Solo-kahvit sekä muut laadukkaat kahvilatuotteet myös keskustan asiakkaiden saataville.

Kauppahallin pop-up kahvilassa voit nauttia suussasulavia aamiaisherkkuja sekä keitto- ja salaattilounasta.

Porin paras kahvi - tuorepaahtona

Pienpaahtimon kahvit erottuvat edukseen teollisten paahtimoiden kahveista. Porin paahtimossa tuoretta kahvia paahdetaan aina vain tarpeen mukaan eikä sitä tehdä varastoon. Näin ostamasi kahvi aina on hyvää ja tuoretta.

Porin paahtimossa voit myös järjestää yksityistilaisuutesi tai kokouksen. Lisäksi tilaisuuden piristykseksi voit tilata esittelyn kahvin tarinasta tai paahtonäytöksen.

Katso opiskelijaetumme täältä>

Yhteystiedot

Cafe Solo kahvila-paahtimo, Puuvilla
Pohjoisranta 11, 28100 Pori
02 641 0557

Cafe Solo pop-up Kauppahalli
Yrjönkatu 12, 28100 Pori
02 641 0377

Facebook

Soita: 02 641 0377

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut