Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Caffé Locale


Caffé Locale

Caffé Locale on Porissa sijaitseva kahvila, joka avasi ovensa keväällä 2019 Yrjönkadulla. Caffé Locale tarjoaa maistiaisen Etelä-Italian tunnelmasta tarjoten muun muassa sisialaisen Caffé Moak -paahtimon laadukasta kahvia. Kahvilassa voit nauttia myös antipasto-annoksia, erilaisia puna- ja valkoviinejä, roseviinejä sekä shampanjaa. Caffé Locale tarjoaa lounaan aina arkisin sekä maistuvan aamiaisen aamun aikaisille kulkijoille. Aamiainen tarjoillaan arkisin kello 8–10 ja lauantaisin klo 9–12. Lounaan voit nauttia aina arkisin kello 11–14.

Monipuolinen noutopöytäaamiainen sisältää muun muassa leipää, leikkeleitä ja juustoja, kahvia, teetä ja tuoremehuja, vihanneksia ja hedelmiä tai marjoja sekä vaihtelevasti jogurttia, rahkaa tai tuorepuuroa.

Lounaalla voit nauttia salaattibuffetin antimista sekä maistuvaa uuniperunaa. Salaattibuffet sisältää tuoreista raaka-aineista valmistettuja tuotteita sekä lämpimiä lisukkeita. Voit nauttia lounaan paikan päällä tai napata sen mukaan vaikka toimistolle.

Tervetuloa monipuoliseen Caffé Localeen!

Seuraa Caffé Localea myös Facebookissa @CaffeLocalePori.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Caffé Locale
Yrjönkatu 12
28100 Pori
044 973 5872
www.caffelocale.fi
locale.pori@gmail.com
Facebook

Soita: 044 973 5872

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut