Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

CAP-Autokoulu


CAP-Autokoulu

CAP-Autokoulu on monipuolinen autokouluketju, jolla on lähes sata toimipistettä valtakunnallisesti. Pohjoismaiden suurimapana valtakunnallisena autokouluketjuna tunnettu CAP-Autokoulu tarjoaa runsaasti erilaisia kuljettajakoulutuksia ammattitaidolla ja tehokkailla oppimismenetelmillä. CAP-Autokoululla opit ajotaidot edullisesti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Voit suorittaa ajoharjoitukset sekä autolla ajaen että simulaattorilla ja teoriatunnit suoritat helposti verkossa. Simulaattori mahdollistaa polttoaineen säästöt sekä hiilidioksidipäästöjen rajoitukset, sekä antaa nykyaikaisen, turvallisen ja tehokkaan tavan sisäistää ajamisen oleelliset periaatteet. Joustava verkkoteoria ja sähköinen oppimisympäristö mahdollistaa nopean koulutuksen sekä sen, että voit suorittaa teorian itsellesi sopivalla ajankohdalla. Saat lisäksi henkilökohtaisen vastuuopettajan, joka seuraa, tukee ja ohjaa oppimistasi.

CAP-Autokoululla voit myös jatkokouluttautua kuljettajana. Valittavanasi ovat muun muassa seuraavat tunnit: ennakoiva ajo, inhimilliset tekijät ja hätätilanteet sekä arvostettu ja osaava ammattilainen. Voit suorittaa jatkokoulutukset kätevästi verkko-opintoina. Yksi koulutuspäivä kestää noin 7 tuntia, ja koulutuspäivän voi tarvittaessa jakaa kahdelle peräkkäiselle päivälle. (Tämä on hyvä teksti, mutta nuo koulutukset koskevat vain ammattikuskeja, kuten rekkakuskit, linja-autokuskit jne.)

Tutustu kaikkiin palveluihimme osoitteessa www.cap.fi ja valitse mieleisesi tapa suorittaa ajokortti!

Opiskelijaetuja saat seuraavien paikkakuntien CAP-Autokouluilta: Espoo, Helsinki, Kotka, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Pori, Porvoo, Rauma, Salo, Seinäjoki, Turku, Vaasa ja Vantaa. Siirry oman kaupunkisi CAP-Autokoulun sivuille täällä>

Tervetuloa! Seuraathan CAP-Autokoulua myös Facebookissa @capautokoulu.

Yhteystiedot

CAP-Autokoulu
Äyritie 12 C (Forte-talo)
01510 Vantaa

Asiakaspalvelu: 050 913 0300
www.cap.fi

Facebook

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut