Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Clas Ohlson


Clas Ohlson

Clas Ohlson on Puuvillan kauppakeskuksessa sijaitseva monipuolinen elektroniikan, sähkön, kodin ja vapaa-ajan erikoisliike. Ruotsista lähtöisin oleva Clas Ohlson aloitti toimintansa jo 1918 pienenä postimyyntiyrityksenä. Nykyään myymälöitä on kuudessa maassa ja yli 200 ja Clas Ohlson työllistää noin 4 800 henkilöä.

 

Tuotteet

Clas Ohlsonin laajasta tuotevalikoimasta löytyy sähkölaitteet jatkojohdoista paristoihin sekä palovaroittimiin. Löydät laajan valikoiman erilaisia valaisimia kuivaan ja kosteaan tilaan, erilaisia ratkaisuja sähköjohtojen selvittämiselle, lampunvarjostimet sekä erilaisia valoketjuja. 

Vapaa-ajan osastolta löydät tarvikkeet puutarhaan, retkeilyyn, urheiluun, matkustamiseen, lemmikeille, lapsille ja paljon muuta, jota et edes tiennyt tarvitsevasi! Valikoimasta löydät sadeasut ja heijastinliivit, lämpösukat ja pelit.

Pienrautaosastolta löydät kaikki tarvittavat välineet omien remonttireiskahaaveidesi toteuttamiseen. Valikoimasta löytyy erilaiset porat, sahat, työkalut ja kuulosuojaimet bluetoothilla, jotta remontoiminen olisi mahdollisimman helppoa ja hauskaa.

Elektroniikkaosasto ei jätä ketään kylmäksi. Löydät laajan valikoiman erilaisia kameroita, kuulokkeita, puhelin- ja tallennustarvikkeita ja paljon muuta! Meiltä saat helposti saman katon alta niin kuulokkeet, tulostimet kuin erilaiset puhelimen kameraan sopivat lisäosatkin.

Lisäksi valikoimassamme on paljon varaosia elektroniikkaan, sähkölaitteisiin ja kotiin.  

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Clas Ohlson
Siltapuistokatu 14, Kauppakeskus Puuvilla
28100 Pori
02 111 2305

Soita: 02 111 2305

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut