Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Coffee House


Coffee House

Coffee House on Porin keskustan ytimessä sijaitseva tunnelmallinen kahvila, jossa arvostetaan laatua ja eettisyyttä. Coffee Housen monipuoliselta listalta löytyy jotain sekä herkkusuille että suolaisen ystäville. Voit nauttia kupin kahvia paikan päällä tai ottaa sen mukaan. Coffee Houselta saat itse paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Kahvi on aina luomuespressopavuista jauhettua kahvia. Kahvit Coffee Houselle paahtaa kotimainen pienpaahtimo Warrior Coffee.

Coffee Housen tarjoama kahvi on aina tuoretta ja espressopavut ovat luomua, kotimaisen pienpaahtimo Warrior Coffeen käsialaa. Suodatinkahvi Brazil on UTZ-sertifioitua.Meiltä saat myös S-bonusta.

Tuotteet

Meillä voit nauttia valmiin tuoreen aamupalan, joka sisältää kuuman juoman, sämpylän tai ruisleivän sekä tuorepuuron/myslin/tuoremehun tai jogurtin. Päivän pelastaa maittava lounas, jonka voit syödä paikan päällä tai napata mukaan. Jälkiruoaksi voit nauttia alennettuun hintaan espressopohjaisen kahvin. Listaltamme löydät myös erikoiskahvit sekä tuoreet leivonnaiset ja salaatit jokaiseen makuun.

Tervetuloa nautiskelemaan tunnelmasta ja maukkaista tuotteista yhdessä tai yksin!

Seuraa Coffee Housea myös Facebookissa @CoffeeHousePori. 

Katso opiskelijaetumme täältä

Yhteystiedot

Coffee House
Liisankatu 2-4
28100 Pori
02 900 42803
Facebook

Soita: 029 004 2804

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut