Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Crossfit Pori


CrossFit Pori on Porissa sijaitseva viihtyisä kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat 1000 neliömetriä harjoitustilaa ja erinomaiset välineet CrossFit-urheiluun. Sali on suomen vanhin CrossFit-sali ja toiminut vuodesta 2009.

CrossFit Pori tarjoaa noin 40 ohjattua tuntia viikoittain. Tunneilla on päivittäin vaihtuva treeni, ja ohjauksesta vastaa aina ammattitaitoinen ja kokenut valmentaja.
Avainkorttijärjestelmä tuo treeniaikaa itsenäisille saliharrastajille ohjattujen tuntien ympärille vuoden jokaisena päivänä klo 6-22.


Muut tuotteet ja palvelut

CrossFit Pori tarjoaa myös oleskelu- ja kehonhuoltotilan, jossa sijaitsee pikku puoti ja itsepalvelukahvio. Perheelliselle CrossFit Pori tarjoaa joustavat treenimahdollisuudet käytössä olevan lastennurkan avulla.


Mitä CrossFit on?

CrossFit on monipuolinen voima- ,taito- ja kunto-ohjelma, joka on levinnyt ensin urheilijoiden, poliisien, palomiesten ja ammattisotilaiden keskuudessa. CrossFit harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja myös täysin omalle tasolle sovitettavissa. CrossFit perustuu skaalaamiseen, tehden siitä täydellisen ohjelman jokaiselle treenihistoriasta riippumatta. Samaa ohjelmaa käytetään niin ammattiurheilijoille kuin esimerkiksi perheenäideille ja eläkeläisille. Harjoitukset skaalataan vastusta, liikettä ja intensiteettiä muuttaen, ohjelman pysyessä samana kaikille.

CrossFit harjoittaa liikkeitä ja liikkumista

Tavoitteena on kehittää fyysisen kunnon eri osa-alueita, olipa kysymys perusteiden opettelusta tai jo valmiiksi hyvän kunnon huipputasolle nostamisesta. Tähtäin on siinä, että harjoittelu tekee sinusta terveen, vahvan ja hyväkuntoisen. Tehokkaat ja toimivat harjoitukset takaavat varman ja nopean kehityksen. Harjoitukset vaihtelevat päivittäin, joten ne eivät ole koskaan tylsiä.

 

Katso opiskelijaetumme täältä>

 

Yhteystiedot

CrossFit Pori Oy
Puinnintie 16
28360 Pori
puh. +358(0)400-169266
tuomas@crossfitpori.com
Facebook

 

KUUKAUSIHINTA SISÄLTÄÄ:


> N. 40 ohjattua tuntia/viikko (huom! rajoittamaton käyttö)
> Mahdollisuus kuntosalin käyttöön joka päivä klo
6-22 avainkortilla
> Monipuolinen ja tehokas harjoitusohjelma, josta
vastaa Tuomas Vainio
>Tekniikkaopastus
> Ammattitaitoinen CrossFit-valmentaja käytettävissäsi kaikilla tunneilla ohjaamassa treenejä ja antamassa myös yksityisopetusta aina tarvittaessa

Soita: +358(0)400-169266

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut