Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ekokampaamo Arielin Aurinko


Ekokampaamo Arielin Aurinko

Ekokampaamo Arielin Aurinko on Porissa sijaitseva, ekologiseen hiusten käsittelyyn erikoistunut parturi-kampaamo. Arielin Auringossa käytettävät tuotteet ovat luonnonmukaisia. Luonnonkosmetiikkaa ja kasvivärejä käytettäessä hiuksesi voivat paremmin, ovat elinvoimaisemmat sekä tuuheammat, hiustenlähtö voi hidastua ja tilalle kasvaa uutta hiusta. Luonnonkosmetiikka on hellävaraista hiuksille ja luonnolle.

Ekokampaamon palvelut

Ekokampaamossa hiuksia käsitellään luonnonmukaisin tuottein. Savi- ja merileväpuhdistuksilla voidaan poistaa hiukseen ja hiuspohjaan kertynyttä talia, silikoneja sekä raskasmetalleja. Puhdistus hoitaa hiusta ja hiuspohjaa, tehden hiuksista elinvoimaiset, tuuheat ja kiiltävät. Voit ottaa myös intialaisen päähieronnan puhdistuksen yhteyteen.

Kasviväreillä hiusten värjääminen hoitaa hiusta ja hiuspohjaa antaen hiuksiisi eloisan, luonnollisen värin sekä upean kiillon. Kasviväreillä voidaan kirkkastaa ja tummentaa värejä, mutta ei vaalentaa. Väri syvenee aina useammin värjättäessä.

Energialeikkaus on tekninen ja tarkka hiustenleikkuu, joka aloitetaan intialaisella päähieronnalla. Hiusten leikkauksessa huomioidaan asiakkaan hiuksen pyörteet sekä persoona, ja energialeikkauksessa sulautetaan yhteen hiuksen ja ihmisen energiat. Leikkaus antaa hiuksille voimaa kasvaa ja vahvistua nopeammin, leikkauksessa yhdistettävien puhdistushoidon ja hieronnan kanssa. 

Hiuksia voidaan vaalentaa hellemmin savivaalennuksen avulla. Savivaalennuksessa käytetään savea, soodaa, shampoota sekä synteettistä hapetetta. Savivaalennus sopii värjäämättömille, kasviväreillä värjätyille sekä tapauskohtaisesti myös synteettisesti värjätyille hiuksille.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan avulla hiuksia voidaan hoitaa hellästi ja omaa hiusta kunnioittaen. Vahvojen pesuaineiden ja hoitotuotteiden käyttö voi latistaa ja pörröttää hiusta, joiden jälkeen pesuainekierre on taattu. Luonnonkosmetiikassa suositaan luonnonmukaisia raaka-aineita, joiden alkuperä pystytään jäljittämään. Luonnonkosmetiikkaa ei testata eläinkokeilla, vaan dermatologisin testein lääkärin valvonnassa. Luonnonkosmetiikan käyttö on ihmisen ja ympäristön hyvinvointia edistävä teko. Luonnonkosmetiikkaa käyttämällä voi välttää synteettisille kemikaaleille altistumista.

Arielin Auringossa käytetään Less Is More -tuotesarjaa, joka on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. 

Tervetuloa monipuoliseen Ekokampaamo Arielin Aurinkoon!

Seuraathan meitä myös Facebookissa @arielinaurinko.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Ekokampaamo Arielin Aurinko
Isolinnankatu 28
28100 Pori
044 976 2257
www.arielinaurinko.fi
anniina@arielinaurinko.fi
Facebook

Soita: 044 976 2257

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut