Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ekoletti


Ekoletti

Ekoletti on tunnelmallinen ja rauhallinen ekokampaamo ja -parturi & SHOP Porin keskustassa. Ekoletti on paikka missä voit rentoutua. Meille tärkeintä on hiusten ja ihmisen hyvinvointi. Toteutamme kaikki miesten ja naisten hiusten leikkaukset, hoidot ja värjäykset vahvalla ammattitaidolla. Shopista löydät parhaimmat luonnonkosmetiikkatuotteet vaativaankin käyttöön.


Yrityksemme hoitaa hiukset ilman haitallisia kemikaaleja. Kaikki hiustenhoitoon käytettävät tuotteet tulevat suoraan luonnosta tai ovat sertifioitua, luotettavaa luontaiskosmetiikkaa. Me tuemme kestävän kehityksen periaatteita, jonka tavoitteena on turvata luonnon puhtaus sekä asiakkaille ja työntekijöilleen puhdas toimintaympäristö. Ekokampaajan työssä käytetään tuotteita ja raaka-aineita, joiden valmistuksesta, käytöstä ja tuotekehityksestä ei ole haittaa luonnolle eikä ihmiselle. Myös kaikki kotiin ostettavat tuotteet ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa. 

Palvelut

Ekologisten hius- ja hiuspohjahoitojen sekä värjäysten lisäksi palveluihimme kuuluvat tunteella ja taidolla luodut kampaukset, meikkaukset ja hiusten leikkaukset sekä miesten hiusten- ja hiuspohjan hoidot, leikkaukset ja partakäsittelyt. Kaikilla hiuksilla on oma luonto ja oma tahto, kun niitä kuunnellaan, syntyy kampaus, joka toimii joka tilanteessa ja on helppo myös itse hoitaa.

Katso opiskelijaetumme tältä sivulta>


Yhteystiedot ja aukioloajat

Ekoletti
Yrjönkatu 25
28100 Pori
puh. 040 522 0539
info@ekoletti.fi
Facebook
Aukioloajat

Soita: 040 522 0539

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut