Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Energy Puls Wellness Center


Energy Puls Wellness Center

Energy Puls Wellnes Center on Porin Herranlahdessa sijaitseva monipuolinen kuntosali, jossa tarjotaan ammattimaiset puitteet kuntosaliharrastukseen. Kuntokeskus sopii niin aloitteleville harrastajille kuin myös ammattilaisillekkin.

Palvelut

Kuntokeskuksen palveluihin kuuluvat personal training -palvelut, solarium, kosmetologipalvelut, hieronnat ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Personal trainer auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan kunto-ohjelman omia tavoitteitasi kuunnellen. Saat ammattitaitoista apua myös ruokavaliosi päivittämiseen.

Ryhmäliikunta tarjoaa todella paljon erilaisia liikuntamuotoja. Monet erilaiset lajit varmistavat, että jokainen löytää valikoimasta itseään kiinnostavan vaihtoehdon. Näin saat hyvän mahdollisuuden vahvistaa lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja kehittää kestävyyskuntoa. Kolme jumppasalia on varustettu mm. valoilla ja ohjaajakorokkeella, näin saat ryhmäliikunnasta kaiken irti.

Solariumista saat uutta energiaa itseesi ja pidät huolen D-vitamiinin saannista, myös vuoden pimeinä aikoina. Hieronnalla saat aikaan rentoutuneen ja hyvän olon itsellesi. Oikeanlainen urheiluhieronta ehkäisee myös urheiluvammojen syntyä ja näin pidät lihaksista hyvää huolta.

Tervetuloa treenaamaan!

Seuraa Energy Puls Wellness Centeriä myös Facebookissa @EnergyPulsWellnessCenter.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Energy Puls Wellness Center
Herralahdenraitti 1
28360 Pori
Puh. 02 632 6611
puls@puls.fi
www.puls.fi
Facebook

Soita: 02 632 6611

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut