Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Energy Puls Wellness Center


Energy Puls Wellness Center

Energy Puls Wellnes Center on Porin Herranlahdessa sijaitseva monipuolinen kuntosali, jossa tarjotaan ammattimaiset puitteet kuntosaliharrastukseen. Kuntokeskus sopii niin aloitteleville harrastajille kuin myös ammattilaisillekkin. Tutustu esittelyvideoon tästä.

 

Palvelut


Kuntokeskuksen palveluihin kuuluu personal training, solarium, kosmetologipalvelut, hieronnat ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Personal training auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan kunto-ohjelman yhdessä valmentajan kanssa. Saat ammattitaitoista apua myös ruokavaliosi päivittämiseen.


Ryhmäliikunta tarjoaa todella paljon erilaisia liikuntamuotoja. Monet erilaiset lajit varmistavat, että jokainen löytää valikoimasta itseään kiinnostavan vaihtoehdon. Näin saat hyvän mahdollisuuden vahvistaa lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja kehittää kestävyyskuntoa. Kolme jumppasalia on varustettu mm. valoilla ja ohjaajakorokkeella, näin saat ryhmäliikunnasta kaiken irti. Voit tutustua ryhmäliikuntamuotoihin tästä.


Solariumista saat uutta energiaa itseesi ja pidät huolen D-vitamiinin saannista, myös vuoden pimeinä aikoina. Hieronnalla saat aikaan rentoutuneen ja hyvän olon itsellesi. Oikeanlainen urheiluhieronta ehkäisee myös urheiluvammojen syntyä ja näin pidät lihaksista hyvää huolta.


Katso opiskelijaetumme tältä sivuilta

 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Energy Puls Wellness Center
Herralahdenraitti 1
28360 Pori
Puh. 02 632 6611
Aukioloajat

Soita: 02 632 6611

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut