Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Feel Dance


Feel Dance nimen takana työskentelee T:mi Titta Malmila. Hän on valmistunut itämaisen tanssin opettajaksi syksyllä 2013 ja harjoitellut montaa muutakin tyylilajia vuosien varrella. Kaikki tanssinopettajat näet tästä sekä heidän esittelynsä kohdan saammeko esittäytyä alavalikosta.. Feel Dance on Porin vanhakoiviston kuntokeskuksessa sekä Rauman kansalaisopistossa sijaitseva tanssi sekä ryhmäliikuntaa pitävä yritys, joka tarjoaa tilattavia esiintymisiä tapahtumiin sekä tanssiopetusta ja -tunteja niin aloittelijoille kuin myös tanssiliikkeiden jo osaaville.

Palvelut

Tanssitunteja on useita erilaisia lajeja joista varmasti löytyy jokaiselle mieluinen. Tanssilajeja pääset katsomaan tämän linkin kautta ja valitsemalla tuntiesittelyn alavalikosta mieluisen tyylin. Hinnat, tarjoukset sekä maksutavat näet täältä.

Feel Dance:lta on mahdollisuus myös tilata esiintymiset eri tapahtumiin, ryhmä taikka yksittäin tansseja. Voitte suunnitella juuri Sinun tilaisuutesi sopiva ohjelman josta kaikki nauttivat! Lisätietoja ja kuvia näet tästä.

Tulevia tapahtumia tulee aina ja jos haluat nähdä milloin ja missä tapahtuu niin klikkaa tästä.

Katso opiskelijaedut täältä>

Yhteystiedot sekä tanssitunnit

T:mi Titta Malmila
Tanssisalit:
Porissa Porin Kuntokeskus, Sampsantie 8, Vanhakoivisto.
Raumalla Rauman kansalaisopisto, Aittakarinkatu 10, 2 krs.

Tanssitunnit:
Porissa http://www.feeldance.fi/tanssitunnit-pori/
Raumalla http://www.feeldance.fi/tanssitunnit-rauma/

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut