Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Finnacta


Finnacta

Finnacta Oy on vahvasti kasvava myynti- ja markkinointialan erikoisosaaja. Toimipisteitä on yli kymmenen ympäri Suomea ja avasi uusimman toimipisteen vuoden 2018 alussa Poriin. Finnacta on perustettu vuonna 2012 ja kuuluu ASML-liittoon. Finnactalla on myös AAA-luottoluokitus ja kuuluu Kauppalehden 2017 -menestyjät yrityksiin.

Finnacta tarjoaa työntekijöilleen jatkuvan tuen, ajanmukaiset työvälineet, mielenkiintoisia projekteja sekä Suomen suosituimmat tuotteet. Tärkeää on, että työntekijänä viihdyt ja menestyt työssäsi. Panostamme erityisesti työntekijöiden kouluttamiseen, positiiviseen kannustamiseen sekä huomioimme jokaisen työntekijän yksilönä. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, koulutamme jokaisen valitun tehtävään.

Meillä työskennelläsi saat mahdollisuuden päästä matkustelemaan kotimaassa ja ulkomailla. Työaikamme ovat joustavia joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille. Esimies-akatemiamme valmistelee jatkuvasti uusia markkinoinnin esimiehiä, joten jos haluat edetä urallasi, meillä se onnistuu erinomaisen hyvin.


Ilmianna itsesi ja hae meille töihin heti!

Tutustu meihin myös nettisivuillamme>

Facebookissa>

Katso opiskelijaetumme täältä>

 

Yhteystiedot

Finnacta

Antinkatu 13 A 13, 28100 Pori

050 443 7885

pori@finnacta.fi

Soita: 050 443 7885

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut