Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Firstbeat Pori


Firstbeat Pori


Firstbeat on saanut alkunsa Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksessa ja Jyväskylän yliopistossa tehtyjen tutkimusten pohjalta. Sen toiminta perustuu vahvaan tutkimustietoon ja mitattuun dataan; Kaikki kehitystyö pohjautuu fysiologiseen mittausdataan elimistön toiminnasta. Firstbeatin menetelmillä on tehty yli 100 000 sykevaihteluun perustuvaa mittausta arkielämässä.

Firstbeatin tutkimus- ja tuotekehitys kattaa useita tutkimusalojen, kuten autonomisen hermoston epäsuora mittaaminen sykevaihtelun perusteella, urheilijan ylikunnon, stressin mittaamisen laboratoriossa ja työympäristössä sekä monimutkaisten fysiologisten signaalien matemaattisen mallintamisen.

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysilla selvitetään kehon reaktiota arjen tilanteisiin. Sykevälimittaus, joka toteutetaan ympärivuorokautisesti, kuvaa kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Se kertoo kehon voimavaroista. Analyysin ansiosta voidaan paneutua jaksamiseen, kuntoon ja terveyteen. Sen avulla voidaan tunnistaa stressitekijät työssä ja vapaa-ajalla. Analyysi arvioi muun muassa unen laatua sekä riittävyyttä ja sitä, oletko tarpeeksi aktiivinen ja onko harjoittelusi tarpeeksi tehokasta, ja saavutatko sillä positiivisia terveysvaikutuksia.

 

Reeras Oy tarjoaa Firstbeat hyvinvointianalyyseja sekä HYPOXIa Porissa ja Raumalla.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Reeras Oy

Otavankatu 15

28100 Pori

040 141 3050

Soita: 040 141 3050

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut