Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Firstbeat Rauma


Firstbeat Rauma


Firstbeat on saanut alkunsa Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksessa ja Jyväskylän yliopistossa tehtyjen tutkimusten pohjalta. Sen toiminta perustuu vahvaan tutkimustietoon ja mitattuun dataan; Kaikki kehitystyö pohjautuu fysiologiseen mittausdataan elimistön toiminnasta. Firstbeatin menetelmillä on tehty yli 100 000 sykevaihteluun perustuvaa mittausta arkielämässä.

Firstbeatin tutkimus- ja tuotekehitys kattaa useita tutkimusalojen, kuten autonomisen hermoston epäsuora mittaaminen sykevaihtelun perusteella, urheilijan ylikunnon, stressin mittaamisen laboratoriossa ja työympäristössä sekä monimutkaisten fysiologisten signaalien matemaattisen mallintamisen.

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysilla selvitetään kehon reaktiota arjen tilanteisiin. Sykevälimittaus, joka toteutetaan ympärivuorokautisesti, kuvaa kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Se kertoo kehon voimavaroista. Analyysin ansiosta voidaan paneutua jaksamiseen, kuntoon ja terveyteen. Sen avulla voidaan tunnistaa stressitekijät työssä ja vapaa-ajalla. Analyysi arvioi muun muassa unen laatua sekä riittävyyttä ja sitä, oletko tarpeeksi aktiivinen ja onko harjoittelusi tarpeeksi tehokasta, ja saavutatko sillä positiivisia terveysvaikutuksia.

 

Reeras Oy tarjoaa Firstbeat hyvinvointianalyyseja sekä HYPOXIa Porissa ja Raumalla.

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Reeras Oy

Pakkahuoneenkatu 4 (Potkurin kattotasanne, Kuntorauman yhteydessä)

26100 Rauma

0400 103 827

 

Soita: 0400 103 827

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut