Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Fysioterapia Pirjo Lujala


Fysioterapia Pirjo Lujala

Fysioterapia Pirjo Lujala on fysioterapiapalveluja tarjoava yritys Raumalla. Palveluvalikoimasta löytyy fysioterapiaa ja hierontaa, akupunktiota, hyvälaatuisen asentohuimauksen hoitoa, apu välilevyperäisiin ongelmiin sekä LymphaTouch/PhysioTouch-palveluja.

Palvelut

Fysioterapia on kivun poistamista sekä ihmisten työ- ja toimintakyvyn sekä liikkumisen edistämistä. Fysioterapialla korjataan em. häiriöiden korjaamista. Fysioterapia aloitetaan aina kuntoutujan lähtötasoa arvioimalla. Fysioterapeutti ohjaa mahdollisten apuvälineiden käytössä.

Akupunktio on vanha kiinalaiseen lääketieteesen perustuva hoitomuoto, jossa kehoa stimuloidaan tietyistä akupunktiopisteistä. Akupunktiolla poistetaan kipua, nostetaan kipukynnystä sekä rentoutetaan kehoa. Se tukee elimistön omaa paranemisprosessia ja kivunlievitysmekanismia. Akupunkio vaikuttaa mm. verenkiertoon, hormonieritykseen ja aktivoi immuunijärjestelmää. Sen avulla voidaan lieventää mm. päänsärkyä, migreeniä, selkä- ja niskakipua sekä lihasjännitystä. Hoito on ammattilaisen antamana turvallista.

Katso opiskelijaedut täältä.

Yhteystiedot

Fysioterapia Pirjo Lujala
Satamakatu 15, 26100 Rauma
040 500 3668
pirjo.m.lujala@gmail.com

Soita: 040 500 3668

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut