Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Gigantti Pori


Gigantti Pori

Gigantti on Suomen johtava kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyjä, jolla on myymälöitä 39, verkkokauppa, asiakaspalvelukeskus sekä Gigantti Yritysmyyntipisteet. Gigantti aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1999 avaamalla ensimmäisen myymälän Vantaan Tammistoon.

Gigantti tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kodinkoneita ja -laitteita, puhelimia, televisioita, pesukoneita, audiolaitteita, älylaitteita puhelimista kelloihin sekä paljon muuta kotiin ja vapaa-aikaan. Lisäksi tuotevalikoimista löytyy Epoq-keittiöt. Voit asiakkaan hyödyntää Gigantin Collect@Store -palvelua tilaamalla tuotteet netistä ja noutamalla ne lähimmästä myymälästä.

Porin Gigantin asiantunteva henkilökunta auttaa asiakkaitaan löytämään laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet omiin tarpeisiin. Laaja tuotevalikoima elää jatkuvasti, jolloin tarjolla on juuri ajankohtaisimmat tuotteet ja palvelut. Gigantista löydät omien toiveidesi mukaiset laitteet kotiin.

Gigantti tarjoaa myös laitteiden asennuksia ja huoltoa, jolloin kaikki palvelut ovat helposti saman katon alla. Gigantti tarjoaa tuotteet ja palvelut pysyvästi edullisin hinnoin.

Gigantti - Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

Tutustu Gigantin verkkokauppaan osoitteessa gigantti.fi sekä seuraa etuja ja kampanjoita Facebookissa @giganttipori.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Gigantti Pori
Horninkatu 1
28100 Pori
Asiakaspalvelunro:  020 321 321

Soita: 020 321 321

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut