Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Haupark


HauPark 

HauPark on koirien oma hyvinvointikeskus Porissa. HauPark tarjoaa koirallesi hemmottelua ja hyvinvointia. HauParkin palveluihin kuuluvat koirahieronnat, kotikoirien trimmaukset, ultraäänihammashoidot ilman rauhoitusta sekä ongelmakoirakoulutukset ammattitaidolla ja koirien ehdoilla. Myymälästä löydät laadukkaat ruoat, herkut ja tarvikkeet koirille!

Palvelut

Koirahieronta - Myös koirat voivat kärsiä lihaskireyksistä ja -jännityksistä sekä tarvitsevat lihasten joustavuuden ylläpitoa. Hieronta rentouttaa lihasta sekä tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronnan avulla saadaan poistettua lihaksiin kertyneitä kuona-aineita sekä voidaan vähentää turvotusta ja kipua sekä ylläpitää notkeutta ja koordinaatiota. 

Trimmaukset - Nyppimiset, karvojen leikkaukset ja ajot, takkujen selvitykset, pohjavillanpoistot, pesu ja siistiminen, kynsien leikkuu ja tassukarvojen siistimiset. Kun varaat aikaa, kerro koirasi rotu sekä toimenpiteet, jotka haluat koirallesi tehtävän. Lisäksi iho-ongelmat ja erityiset takkuiset karvat tulee mainita erikseen, jotta aikaa osataan varata riittävästi työhön. Koirasi tulee olla rokotettu ja loishäädetty hoitoon tullessa. Hoidamme myös ongelmakoiria, joten kerrothan ajoissa jos koirallasi on ongelmia käsittelyn, muiden koirien yms kanssa, jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Huomaathan että nypittäviä rotuja ei saa pestä ennnen trimmiin tuloa

Hammashoito - Emmi-Pet ultraäänihammasharja on äänetön ja kivuton tapa puhdistaa koirasi hampaat ilman rauhoitusta. Se on turvallinen, hellävarainen ja tehokas keino hammaskiven poistoon. Hoito tehdään aina koiran ehdoilla. Hoito sopii erityisesti iäkkäille karvakavereille, joita ei haluta tai pystytä rauhoittamaan turvallisesti. Emmi-Pet sopii myös aktiivisesti harrastaville ja kisaaville koirille, sillä ultraäänihammashoito ei aiheuta doping-varoaikaa. Ultraäänihammashoito sopii koirille, joilla ei ole suun sairauksia. Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta omalle lemmikillesi, voit tiedustella asiasta lisää etukäteen.

Koulutukset - HauPark tarjoaa monipuolisesti koulutusta kotikoirille sekä kilpailuihin tähtääville harrastuskoirille. Koulutukset sopivat kaikille rotuun, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Eri lajeista voidaan järjestää myös yksityistunteja tai vaikkapa omalle kaveri porukalle ihan oma kurssi. Palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa Rally-toko, toko, nose work, hajun tunnistus, dobo, arkitottelevaisuus sekä kesäkaudella agility.

Myymälä - Myymälästä löydät laadukkaita ja tarkkaan valittuja tuotemerkkejä, kuten Acana, Natural menu, Platinum, Little BigPaw sekä herkuista Naturis Fresh Meat, Rouskis, Bocafos, Woolf ja laajan valikoiman erilaisia puruluita. Myymälästä löydät myös leluja muun muassa Kong- ja Petstages -tuotemerkeiltä sekä aktivointileluja. HauParkista löydät myös laajan valikoiman erilaisia huomioliivejä, valjaita, pantoja ja hihnoja, aktivointikuppeja, noutokapuloita, koirankakkapusseja, koulutustarvikkeita sekä paljon muuta oman karvakamusi hyvinvoinnin tueksi ja iloksi!

Voit tiedustella palveluista lisää soittamalla numeroon 040 558 4179.

Seuraa HauParkin arkea Facebookissa @hauparkhyvinvointikeskus ja Instagramissa @haupark_trimmaamo.

 

Varaa aika koirallesi täällä.

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Uusikoivistontie 73, 28130 Pori
puh. 040 558 4179 tai 044 989 1830
info.haupark@gmail.com
Facebook

Soita: 040 558 4179

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut