Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

HellaHuone Käyttöauto


HellaHuone Käyttöauto

HellaHuone Käyttöauto on kahvila ja lounasravintola Porin Käyttäauton yhteydessä. HellaHuone tarjoaa maittavan lounaan arkisin kello 10.30-14.00. Se toimii myös kahvilana arkisin kello 9.00-15.00. Katso myös HellaHuone Bepop.

 

Lounasvalikoima

HellaHuoneen laajalta lounaslistalta löytyy maittava annos pieneen ja suureen nälkään. Voit valita salaatti-, keitto- ja kotiruokalounaan välillä. Lounaan voi ottaa myös mukaan. Lue lisää lounasvaihtoehdoista täältä.

 

Catering- ja pitopalvelut

HellaHuoneelta voit helposti tilata tarpeesi mukaisen pito- ja cateringpalvelun niin pieneen kuin suurempaankin juhlaan. FineDining on suuressa roolissa HellaHuoneen ruoanvalmistuksessa. HellaHuoneen ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii siitä, ettei perhejuhlassasi kukaan jää nälkäiseksi. Palveluun kuuluu ruoan suunnittelu ja menu 4-7 ruokalajille, sopivat ruokajuomat sekä aterioiden valmistus ja tarjoilu, valitsemassanne paikassa. 

Lisäksi voit vuokrata yhteensopivan astiaston HellaHuoneelta, joka kuljetetaan halutessasi juhlapaikalle sekä noudetaan juhlien jälkeen. Sinun ei edes tarvitse itse tiskata astioita, myös tiskaus kuuluu palveluun!

 

Tutustu lisää palveluihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

 

Katso opiskelijaetumme täältä.

 

Yhteystiedot

Yrjönkatu 22, 28100 Pori

puh. 040 5485465

marko@hellahuone.com

Facebook

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut