Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Herkkutassu


Herkkutassu

Porin keskustan kupeessa sijaitseva lemmikkieläinliike Herkkutassu tarjoaa kaikki mitä lemmikkisi kaipaa. Herkkutassulta löydät lemmikkieläintarvikkeita, ruokia ja palveluita. Valikoimasta löydät tuotteet kaikille lemmikeille kissoista liskoihin.

Ruokavalkoimasta löytyy kaikki parhaimmat valmistajat ja sen lisäksi ruokahyönteisiä ja pakasteruokia. Jos valikoimasta ei kuitenkaan jostai syystä löydy etsimääsi tuotetta, Herkkutassun kautta on mahdollista tilata tuotteita muualta. Herkkutassu myy myös pieneläimiä. Myymälän myytävien eläinten valikoima on vaihteleva ja kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat eläimet löytyvät myymälän nettisivuilta tai itse myymälästä. Herkkutassun henkilökunta on aina valmis auttamaan sinua löytämään lemmikillesi sopivat tuotteet.0

Herkkutassulta saat myös erilaisia palveluita lemmikkieläimellesi. Herkkutassu hoitaa jyrsijöiden kynsienleikkuun ammattitaidolla ja huolella ja jos sinulla on lomamatka edessä, voit jättää jyrsijäsi huoletta lomahoitoon.

Herkkutassulle tulee myös ajoittain koirien vaatteita valmistava Bestis-pukimo, josta voit tilata mittatilaustyöllä valmistettuja koiranvaatteita.

Herkkutassu panostaa suuresti asiakaspalveluun ja tekee työtä suurella intohimolla, sekä ammattitaidolla.

Tervetuloa Herkkutassuun!

Seuraa Herkkutassua myös Facebookissa @herkkutassu.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Herkkutassu
Uusikoivistontie 42
28130 Pori
040 539 4282
myynti@herkkutassu.fi
www.herkkutassu.fi
Facebook

 

Soita: 040 539 4282

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut