Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Hierontapalvelu Pumpulipoiju


Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Pumpulipoiju on raumalainen hierontapalveluja tarjoava yritys. Koulutettu hieroja-urheiluhieroja Jaana Runnari on erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen.  Laajasta palveluvalikoimasta löytyy urheiluhierontaa, klassista hierontaa, purentalihasten hierontaa, Dry Needling -hoitoa, nivelliikkuvuuden edistämistä, pintalämpöhoitoja sekä kinesioteippauksia.

Palvelut

Urheiluhieronnalla pyritään ennaltaehkäisemään urheilijoiden vammoja sekä hoitaa ja olemassa olevia vammoja. Urheiluhieronta on voimakkaampaa kuin klassinen hieronta. Klassinen hieronta sopii kaikenikäisille, ennaltaehkäisee ja hoitaa jo olemassa olevia vaivoja sekä huoltaa lihaskuntoa.

Purentalihasten hieronta sopii erityisesti hampaita narskutteleville, niskahartiajännittäjille, laulajille ja puhetyötä tekeville. Purentalihasten hieronta on tehokas hoito ja siinä käsitellään pääosin niska-hartia-rintalihasseutu, kaulan ja pään alue sekä purentalihakset poskien ulko- ja sisäpinnoilta. 

Dry Needling -hoito tehdään akupunktioneuloilla, jossa hoito kohdistetaan yksittäisiin myofaskiaalisiin kipupisteisiin.

Nivelliikkuvuuden edistäminen: Ohjataan itsehoidossa, ylläpidetään ja edistetään nivelten liikkuvuutta, pehmytkudosten hieronnat sekä laaditaan nivelliikkuvuutta edistävä hierontasuunnitelma osaksi kokonaishoitoa.

Pintalämpöhoidoissa voidaan laukaista ylimääräisiä jännityksiä lihaksissa ja nivelissä sekä aukaista mahdollisia lukkoja. Pintalämpöä johdetaan sähkötyynyillä ja pintalämpöpakkauksilla ihoon. 

Tutustu lisää palveluihin osoitteessa www.pumpulipoiju.fi ja Facebookissa -> Pumpulipoiju.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Hierontapalvelu Pumpulipoiju
Kauppakatu 19, 26100 Rauma
044 533 5046
jaana@pumpulipoiju.fi
www.pumpulipoiju.fi

Soita: 044 533 5046

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut