Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

HighRoller


HighRoller

HighRoller on kotimainen innovatiivisten liikuntatuotteiden valmistaja, jonka päätoimipiste on Tampereella. HighRollerin tuotteiden tarkoituksena on antaa niiden käyttäjille mahdollisuus ylläpitää kehon toimintaa ja poistaa jumituksia helposti ja nopeasti kotioloissa. Nivelet ja lihakset voivat helposti oireilla liikkumattomuuden tai kuormittavan liikkumisen myötä, jolloin keho tarvitsee apua särkyjen ja jumien helpotukseen. 

Tuotteet

HighRoller - HighRoller on innovatiivinen putkirulla, joka pyörii omassa telineessään. Laitteen rakenne tekee putkirullauksesta tehokkaampaa ja ergonomisempaa, koska telineen säädettävät asennot mahdollistavat helpommat rullausasennot. HighRoller valittiin vuoden 2015 liikuntatuotteeksi.

HighBaller - HighBaller on ainoa säädettävillä tuplapalloilla varustettu hierontalaite omatoimiseen lihaskalvojen huoltoon sekä tiukkojen lihasten aukaisemiseen. Pallojen säädettävä leveys ja niiden kulma mahdollistavat ainutlaatuisesti tehokkaan ja kokonaisvaltaisen kehonhuollon.

Muita HighRollerin tuotteita ovat muun muassa HighHealer-jalkahieroja sekä Forcius - koko vartalon treenivälineen. Tutustu koko valikoimaan verkkokaupassamme!

Seuraa uutuustuotteita ja tarjouksia myös Facebookista @HighRollerFinland. 

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Verkkokauppa: www.shop.highrollerofficial.com
Facebook

Soita: 044 978 2612

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut