Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Hoitohuone Krisna


Hoitohuone Krisna


Hoitohuone Krisna on Porissa sijaitseva vaihtoehtohoitoja tarjoava yritys. Yrittäjä Kristiina Mäkinen hoitaa asiakkaitaan erilaisin vaihtoehtohoidoin ammattimaisesti. Hän ylläpitää ja päivittää tietämystään vaihtoehtoisista hoidoista. Hän on valmistunut vuonna 2016 shiatsuhoitajaksi ja jatkaa shiatsukoulutusta vuoden 2017 alussa.

 

Hoitovalikoima

Hoitohuone Krisnan valikoimasta löydät useita erilaisia rentouttavia ja kipua lieventäviä hoitoja. Valikoimassa on esim. jäsenkorjaus, shiatsuhoito, aito intialainen ayurvedinen pää- ja kasvohieronta/ayurvedinen kokovartalohieronta öljyllä tai öljyllä sekä yrttinyytillä, Rentouttava magneettihieronta ylävartalolle, Kuumakivihieronta kokovartalolle tai ylävartalolle, Krisnahealing.

Jäsenkorjauksessa tasapainotetaan kehon virheasennot, vapautetaan kudosneste, verenkierto, hermoston toiminta, nivelten virheasennot sekä lihasten ja jänteiden jännitystiloja. Shiatsulla hoidetaan mm. stressiä, hartia- ja niskajännityksiä, unettomuutta ja migreeniä, selkä ym. kipuja. Ayurvediset hoidot tasapainottavat mielen ja kehon toimintoja, lievittävät lihasjännityksiä, rauhoittavat ja puhdistavat kehoa. Krisnahealing on energiahoitoa, jossa keho saa puhdistusta, tasapainotusta ja energisointia niin mielen, tunteiden kuin fyysisellä tasolla. Lue lisää Hoitohuone Krisnan Facebook-sivulta!

 

Magnetix Wellness

Kristiina Mäkinen on myös Magnetix Wellness hyvinvointimagneettien- ja korujen jälleenmyyjä. Magneetit lievittävät lihasjännityksiä ja kipuja, aktivoivat aineenvaihduntaa, lisäävät verenkiertoa ja laittavat kudosnesteet liikkeelle ja saattavat auttaa myös pitkäaikaisiin vaivoihin. Lemmikeille on myös magneettituotteita, joista saattaa olla apua kipuihin ja särkyyn sekä antamaan elinvoimaa ja virkeyttä.

 Katso kaikki opiskelijaetumme täältä>

Yhteystiedot

Hoitohuone Krisna
Satakunnankatu 33-35A 2.krs.28100 Pori
Puh.050 435 3593

 

Tässä kuvia Hoitohuone Krisnasta ja hoidoista:

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut