Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Hoitola Kauneuspiste


Hoitola Kauneuspiste

 

Hoitola Kauneuspiste on kauneudenhoitoliike kävelymatkan päässä Porin keskustasta. Hoitola Kauneuspiste on perustettu vuonna 2002. Kauneuspisteessä arvostetaan erityisesti korkealaatuisia tuotteita ja hoitomenetelmiä, jotta juuri sinulle voidaan taata luotettava tapa hoitaa ihoasi. Kauneudenhoito on rauhoittavaa ja stressiä poistavaa. Hoitola Kauneuspisteestä voitkin ostaa lahjakortteja, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi ystävälle, puolisolle tai sukulaiselle!

 

Palvelut

Hoitola Kauneuspisteen palveluvalikoima on laaja. Voit valita palveluista tavallisia, rentouttavia hoitoja tai erikoishoitoja. Palveluita ovat esimerkiksi kasvohoidot, mikroneulaus, ultraäänikasvohoito, vartalohoidot, jalkahoidot, kynsien ja käsien hoidot sekä meikkauspalvelu.

 

Tuotteet

Hoitola Kauneuspiste suosii hoidoissaan ammattikosmetiikkasarja Sothysia. Sothys on saavuttanut arvostetun aseman kosmetiikkatuotteiden saralla panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainulaatuisia innovaatioita. Erityisesti erikoishoitoihin kehitetty ainutlaatuinen Digi-Esthe’tique®-hierontamenetelmä tekee hoitokokemuksesta ainutlaatuisen hemmotteluhetken. Voit myös ostaa Sothysin kauneudenhoitotuotteita kotikäyttöön!

 

Katso opiskelijaetumme täältä>

 

Yhteystiedot

Mikonkatu 24, 28100 Pori
puh. 02 6416445
hoitolakauneuspiste@gmail.com

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut