Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Hotelli & Ravintola Amado


Amado on keskellä Poria sijaitseva viihtyisä hotelli ja ravintola. Hyvän ruuan ja juoman sekä tyylikkään hotellimajoituksen lisäksi Amado tarjoaa myös laadukkaat kokoustilat ja saunatilat.


Majoitu, syö & juo, kokousta, rentoudu.


Hotelli & Ravintola

Amadon tyylikkäissä ja viihtyisissä huoneissa tunnet olosi varmasti mukavaksi. Amadon pehmeät vuoteet tarjoavat varmasti virkistävät unet ja aamulla olet taas täynnä energiaa.

Tarvitsetko majoitusta itsellesi vai isommalle ryhmälle? Katso täältä huonehinnat ja majoituspaketit.

Amadon tunnelmallisen ja laadukkaan á la carte -ravintolan annokset takaavat unohtumattoman illan. Menusta löytyy niin rakastetut klassikkoannokset kuin keittiön uudet herkut.


Ravintolan aukioloajat ma-to 11-22, pe 11-23, la 12-23 ja su 12-18. Maistuva lounas on tarjolla arkisin klo 11-15. Täältä näet menun ja voit tehdä pöytävarauksen.


Kokoustilat & saunatilat

Amadosta voit varata myös laadukkaan kokoustilan nykyaikaisin varustein. Myös koko ravintolan, tai osan siitä, varaaminen yksityiskäyttöön on mahdollista. Katso kokouspaketit täältä. Myös koko ravintolan, tai osan siitä, varaaminen yksityiskäyttöön on mahdollista.

Paras tapa rentoutua minkä tahansa tilaisuuden jälkeen on ottaa kunnon löylyt Amadon saunatiloissa. Tarjolla on kolme erikokoista saunaosastoa. Saunatila on mahdollista varata niin muutamaksi tunniksi kuin koko illaksikin. Voit yhdistää saunailtaan myös maittavan menun saunajuomineen!


Katso opiskelijaetumme täältä >


Yhteystiedot ja aukioloajat

Hotelli & Ravintola Amado
Keskusaukio 2
28130 Pori
puh. 02 631 0100
amado@amado.fi

amado.fi
Facebook

Aukioloajat

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut