Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Hotelli-Ravintola Lumiainen


Hotelli-Ravintola Lumiainen

Lumiainen on Kankaanpään keskustassa sijaitseva hotelli ja ravintola. Lumiainen tarjoaa maistuvia a la carte -annoksia ja arkisin maittavan lounaan sekä juhla- ja kokoustilat vuokrattavaksi. Mukava ja iloinen henkilökunta palvelee sinua aina asiakaslähtöisesti ja hymy huulilla.

Finlandia Hotel Lumiainen

Hotellin tilavat ja valoisat huoneet takaavat nautinnollisen yöpymiselämyksen. Hotelliyön kruunaa runsas hotelliaamiainen, jolla uusi päivä lähtee hvin käyntiin. Saavuitpa sitten työmatkalle tai rentoutumaan hotellille, Lumiaisessa yöpyessäsi saat nauttia hetken omasta ajasta ja upeista puitteista keskustan sydämessä. Hotellin vastaanotto- ja ravintolapalvelut löytyvät hotellin viereisestä rakennuksesta.

Ravintola Face

Ravintola Face tarjoaa miellyttävät puitteet aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Ravintolan kattavalta lounas- ja a la carte -listalta löytyy runsaasti eri ruokailuvaihtoehtoja moneen makuun. Aterian kruunaa omavalintaisesi juoma, jonka voit valita runsaalta juomalistaltamme. Kysy rohkeasti sopivia juomavaihtoehtoja henkilökunnaltamme.

Juhla- ja kokoustilat

Juhlatila Lumi on upea paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle. Lumissa voit järjestää esimerkiksi häät, muistotilaisuudet tai kokoukset tarjoiluineen. Juhlasaliin mahtuu enimmillään 200 henkilöä. Myös pienempi kabinetti on mahdollista varata.

Lumiaisen pienempi kokoustila palvelee enimmillään 20 henkilön tilaisuuksia. Kokoustila sijaitsee Ravintola Facen tiloissa aivan keskustan sydämessä. Kokoustilassa on videotykki ja ruokailumahdollisuus.

Lumiaisen Retrobaari sopii pienemmän joukon juhlaan. Tila on nimensä mukaisesti retrohenkinen ja vastaa varustelultaan anniskeluravintolaa baaritiskeineen, tanssilattioineen, esiintymislavoineen ja kalusteineen. Retrobaari sijaitsee Ravintola Facen tiloissa.

 

Tutustu lisää kotisivuillamme www.lumiainen.fi tai Facebookissa @lumiainen.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Hotelli-Ravintola Lumiainen
Torikatu 13
38700 Kankaanpää
02 578 8240
hotel@lumiainen.fi
www.lumiainen.fi

Soita: 02 578 8240

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut