Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Hovi Sales


Hovi Sales

Hovi Sales on monipuolinen pitopalvelun ja ravintola-alan ammattilainen Raumalla. Hovi Sales tarjoaa osoitteessa Kalliokatu 25 majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluja Hotelli Kalliohovissa, Ravintola Kapteeninhuoneella sekä Hovinarrissa.

Hotelli Kalliohovi

Kalliohovi on perinteinen juhla- ja kokouspaikka Rauman keskustan tuntumassa. Vuodesta 1988 toiminut hotelli tarjoaa asiakkailleen viihtyisän yöpymisympäristön huoneineen, jossa vierailijat voivat yöpyä ilmastoiduissa ja rauhallisissa huoneissa. Huoneen hintaan sisältyy nettiyhteys sekä runsas buffet-aamiainen.

Kalliohovin kabinetti sopii niin isompiin perhejuhliin kuin kokoustilaisuuksiinkin. Tilava kabinetti on raikas ja nykyaikainen upeassa ympäristössä.

Ravintola Kapteeninhuone

Ravintola Kapteeninhuone on tunnelmallinen ravintola Rauman keskustan tuntumassa. Ravintolassa voit nauttia arkisin lounaan sekä lauantaisin maittavan brunssin. Ravintola Kapteeninhuoneelta voit myös vuokrata tilan ja pitopalvelun omia tarpeitasi mukaillen. Mahdollisuus myös saunakabinetin vuokraukseen. Tutustu lisää osoitteessa www.kapteeninhuone.fi.

Hovi Sales tarjoaa useita erilaisia kokous- ja saunapaketteja asiakkaan tarpeisiin. Tarjoalla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja juhlaan ja arkeen joustavasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Kun tilat, tekniikka ja tarjoilut toimivat, voit keskittyä olennaiseen.

Tutustu palveluihin osoitteessa www.hovisales.fi.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Hovi Sales
Kalliokatu 25, 26100 Rauma
010 229 5210
www.hovisales.fi
sales@hovisales.fi
Facebook: Ravintolakapteeninhuone

Soita: 010 229 5210

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut