Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti


Huittisten Satulinna Muoti ja Koti

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on suomalaista suosiva vaatetus- ja sisustustavarapuoti Huittisissa. Huittisten Satulinna tarjoaa naisille, miehille ja lapsille vaatteita ja asusteita Huittisten keskustassa. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopivat asukokonaisuudet koko perheelle ja Satulinnan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sopivien tuotteiden hankinnassa.

Huittisten Satulinnasta löydät laadukkaat tuotteet kukkaroystävälliseen hintaan. Myymälästä löydät myös tuotteet sisustamiseen ja kotiin. Seuraa vaihtuvia tarjouksia ja uutuustuotteita Facebookissa @satulinnahuittinen ja Instagramissa @huittistensatulinna.

Satulinna Muoti tarjoaa muotia kaiken kokoisille ja ikäisille. Myytävänä olevia tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Nanso, Peppercorn, Park Lane, Petrifun sekä Buzo. Lastenvaateosastolta löydät mukavat ja suloiset käyttövaatteet koossa 50-128.

Satulinna Koti tarjoaa runsaan valikoiman lahjatavaroita ja kodin käyttötavaraa. Koti-osastolta löytyviä tuotemerkkejä ovat muun muassa Iittala, Arabia, Lapuan Kankurit, Desico, AmandaB sekä Roomlight.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti
Risto Rytin katu 30
32700 Huittinen
02 561 055
info@satulinna.fi
www.huittistensatulinna.fi

Soita: 02 561 055

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut