Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Hyvinvoinnin Walimo


Hyvinvoinnin Walimo

Hyvinvoinnin Walimo on monipuolinen kauneuden ja hyvinvoinnin keidas, jossa voit liikkua kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla sekä nauttia kosmetologin, hierojan sekä fysioterapeutin hoidoista. Laaja palveluvalikoima sisältää muun muassa personal trainer -palvelut, ryhmäliikuntatunnit, joogaohjausta, kosmetologi- ja fysioterapiapalveluja sekä hierontaa.

 

Ryhmäliikunta - Lähde liikkumaan porukalla innostuneessa ympäristössä! Walimon ryhmäliikuntatunneilta löytyy jokaiselle sopiva laji, jossa hiki virtaa ja tunnin päätteeksi olo on huikea! Ryhmäliikuntatunteihin kuuluvat muun muassa Foam Rolling, juniorisirkus, Kangoo Power™, keppijumppa, Peak Pilates sekä selkätunti ja tankotanssi! Moni tunneista sopii myös lapsille.

Jooga - Walimolla voit harjoittaa astangajoogaa, flow joogaa kehittyneille ja aloittelijoille, ilmajoogaa, yin joogaa sekä lämpöjoogaa. Tutustu tuntikuvauksiin kotisivuillamme ja valitse itsellesi sopiva joogamuoto!

Personal trainer - Kaipasit sitten parempaa kuntoa, terveyttä, hyvinvointia tai kokonaan uutta elämäntapaa, Walimon walmentajat auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi - pitkäkestoisesti ja pysyvästi. Kaikki valmennukset räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaisesti ja omia tavoitteitasi kuunnellen. Tutustumistapaaminen on aina ilmainen! Walimolta saat myös ravintovalmennusta paremman tai sinulle sopivamman ruokavalion rakentamisessa.

Firstbeat hyvinvointianalyysi - Hyvinvointianalyysin avulla saadaan yksityiskohtainen katsaus elämän eri osa-alueisiin ja niiden väliseen tasapainoon. Analyysin avulla saadaan tietoja elämäntapojen vaikutuksista terveyteen ja jaksamiseen.

Hyvinvointiluennot - Hyvinvointiluennoilla tuodaan hyvinvointia työpaikoille, yhdistyksille ja seuroille. Luentoja voi olla aiheista stressi ja palautuminen, hyvinvointia hyvästä ravitsemuksesta sekä miten liikunnan avulla saavutetaan parempi työkyky.  Urheiluseuroille järjestetään luentoja ja koulutuksia lasten ja nuorten urheilijoiden ravitsemuksesta. 

Kauneus ja hyvinvointi - Laajasta palveluvalikoimasta löytyy hierontaa, Myfasciaa, intialaista pääherontaa, fysioterapiaa, shiatsua ja suolehuonehoitoa. Lisäksi kosmetologipalveluihin kuuluvat muun muassa kasvo-, jalka- ja käsihoidot, ripsien ja kulmien värjäykset sekä ihokarvojen poistot sokeroimalla.

Juhlat Walimolla - Walimolla on erinomaiset puitteet erilaisten synttäreiden, polttareiden, tyky-päivien ja muiden yksityistapahtumien järjestämiseen. Walimo tarjoaa runsaasti erilaisia valmiita tapahtumapaketteja, joita voidaan muokata juuri omien intojesi mukaiseksi.  Kysy lisää palvelutiskiltämme puhelinnumerosta 050 522 5388 tai sähköpostilla info(a)walimo.fi.

Seuraa Walimoa myös Facebookissa -> Hyvinvoinnin Walimo.

Katso opiskelijaetumme täältä>

Yhteystiedot

Hyvinvoinnin Walimo
Männistönkatu 11
26100 Rauma
050 522 5388
info@walimo.fi
www.walimo.fi
Facebook

Aukioloajat

Palvelutiski:

Ma-to 12.00-19.00
Pe 12.00-17.00
La-su ryhmäliikuntatuntien aikaan

Soita: 050 522 5388

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut