Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Ilkka Santahuhta Coaching


Ilkka Santahuhta Coaching tarjoaa Porin keskustassa Antinkadulla huippulaadukkaita Personal Training -palveluja yksityisille ja yrityksille.

Palvelut

Balance-painonpudotusohjelman avulla pääset huipputuloksiin luonnollisella ruokavaliolla. Henkilökohtaisen ravintosuunnitelman lisäksi ohjelmaan kuuluu kehon mittaukset ja treeniohjelma sekä työkalut pysyvään painonhallintaan ja onnellisempaan elämään. Tiimimme ammattitaito ja muiden ryhmäläisten tuki takaavat, että painosi putoaa ja energiatasosi nousevat uudelle tasolle!

Ilkka Santahuhta Coaching tarjoaa myös Personal Trainingia, Workfit-työhyvinvointivalmennusta sekä ravintovalmennusta. Lisää palveluista näet nettisivuilta

 

Henkinen valmennus

Henkinen valmennus on tärkeä osa valmennuksiamme, sen avulla motivaatio säilyy myös vaikeampina aikoina. Henkisen valmennuksen oppeja voit soveltaa painonpudotuksessa, itsesi motivoinnissa, tavoitteiden saavuttamisessa, itseluottamuksen kohottamisessa sekä stressin hallinnassa. Käytämme menetelmiä ja tekniikoita, jotka auttavat kääntämään heikkoutesi vahvuuksiksi.

 

Harjoituskeskus Maximus

Maximus on yli 150 neliön uusi treenikeskus Porissa. Huippulaadukkaat harjoitusvälineet ja tilava ympäristö tarjoavat laadukkaat ja turvalliset puitteet tehokkaan harjoittelun suorittamiselle. Yrityksen henkilöstön ja yksityisvalmennuksen toteuttaminen saa täällä täysin uuden ulottuvuuden.

 

Tsekkaa opiskelijaedut tästä>

 

Yhteystiedot

Ilkka Santahuhta Coaching

Yrittäjätalo Kööri

Antinkatu 5

28100 Pori

Puh. 0400737593

www.isc.fi

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut