Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

INFO Kirjakauppa Pori


INFO Kirjakauppa Pori

Porin Info-kirjakauppa on maan suurimman yksityisen kirjakauppaketjun jäsenliike. Infosta löydät helposti niin kaunokirjallisuutta kuin oppikirjatkin.

Liikkeen toiminta perustuu hyvään asiakaspalvelun, luotettavuuteen, laajaan valikoimaan ja asioinnin helppouteen.


Kirjat

Info-kirjakaupasta löydät varmasti haluamasi kirjan. Kaupastamme löytyy maailman suurin suomenkielisten kirjojen valikoima sekä runsaasti englanninkielistä kirjallisuutta. Mikäli kirjaa ei löydy hyllyistä, tilaamme sen halutessasi puolestasi.

Voit myös tilata kirjat kotiovellesi kirjakauppaketjun nettikaupasta osoittessa www.info.fi.


Toimistotarvikkeet

Liike myy myös toimistotarvikkeita ja liikkeen yhteydessä toimii Info-toimistotukku (infotoimistotukku.fi). Tukku palvelee yritys- ja julkisyhteisöasiakkaita. Voit tehdä yritysasiakassopimuksen ja liike hoitaa toimistotarvikeasiasi kuntoon.


Kirjanystävät

Jos olet ahkera lukija ja kotikirjaston kasvattaja, voit liittyä Kirjanystäviin. Jäsenyys on ilmainen ja jokainen kirjanystävä saa itselleen jäsenkortin, sitä näyttämällä ostot kirjautuvat kanta-asiakastilille. Jos vuosittaiset ostot ovat yli 200€ saat vuosittaisen 4% bonuksen lahjakorttina Info-kirjakauppaan. Lue lisää osoitteessa info.fi/kirjanystavat.

Kirjanystävänä pääset nauttimaan monista eduista kuten vain Kirjanystäville tarkoitetuista tarjouksista, kutsuista kirjailijavieras- ja ennakko-ostoiltoihin sekä saat ennakkotietoa ja -tarjouksia Kirjanystävien lempikirjoista!

Katso opiskelijaetumme täältä.


Yhteystiedot

Porin Kirjakauppa
Antinkatu 15
28100 Pori
puh. 02 6101 4000
heikki.hiltunen@porinkirjakauppa.fi

Soita: 02 6101 4000

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut