Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

J C Design


J C Design

J C Design on Porilainen kultasepänliike, jonka laajasta valikoimasta löydät tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Tuotteita suositaan erilaisia materiaaleja, joten voit valita juuri sinun sävyysi ja mieltymyksiisi soveltuvan korun. Tuotteita on muun muassa kultaisia, hopeisia ja timanttisia. Valikoimasta löydät myös kellot jokaiseen ranteeseen ja kummilahjat vastasyntyneiden ristiäisiin.

 

Korusuunnittelu

Oletko joskus nähnyt mielessäsi juuri mieleisen korun, mutta et ole löytänyt sellaista mistään? Älä huoli, J C Design tarjoaa korusuunnittelupalvelua! J C Design toteuttaa unelmiesi korun tilaus- ja suunnittelutöinä, myös asiakkaan omasta kullasta ja timanteista! Lue lisää yksilöllisen korun suunnittelusta täältä.

 

Korutohtori

Luultavasti jokainen tietää sen sydäntä raapaisevan tunteen, kun koru tipahtaa ranteesta tai kaulasta lattialle, kun lukko menee rikki tai ketju katkeaa. Voit tuoda rikkinäisen korusi J C Designiin korutohtorin hoidettavaksi! Laajasta korujen varaosa-apteekista löytyy varmasti ratkaisu juuri sinun korusi korjaamiseen. Lue lisää korutohtorista täältä.

 

Katso opiskelijaetumme täältä>

 

Yhteystiedot

Itäpuisto 5, 28100 Pori

Puh. 0400 449 016

mestarit@jcdesign.fi

Facebook

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut