Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

Jätskibaari Vohveli


Jätskibaari Vohveli

Jätskibaari Vohveli on Porin IsoKarhun katutasossa sijaitseva jätskibaari ja kahvila, jossa voit nauttia omatekoista herkullista jäätelöä ja Reilun Kaupan kahvia. Tarjolla on päivittäin 18 erilaista jäätelömakua, raakakakkuja, pannacottaa, suuri valikoima gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia, luomu- ja vegaaniherkkuja.

Kesäisin Jätskibaari palvelee myös aurinkoisella Kesäterassilla, joka sijaitsee Liisankadun puolella Teljäntoria, Bar Havannaa vastapäätä.


Jäätelöä aidoista raaka-aineista
Jätskibaari Vohvelin jäätelöt ovat Porissa käsityönä tehtyä jäätelöä. Jäätelöt valmistetaan niin ikään IsoKarhussa. Aito ja herkullinen maku jäätelöihin syntyy käyttämällä luonnon omia raaka-aineita. Jätskibaari Vohvelin jäätelöissä ei ole lisä- ja väriaineita, esansseja tai keinotekoisia aromeja. Tuore paikanpäällä sydämellä valmistettu jäätelö sekä luonnon omat, aidot ja intensiiviset maut, näistä Jätskibaari Vohveli tunnetaan.


Jäätelövalikoimamme


Pääasiassa Jätskibaari Vohvelin valmistamat jäätelöt ovat kermajäätelöitä, italialaistyylisiä gelatoja ja maidottomia sorbetteja. Jäätelömauissa on käytetty paljon mielikuvitusta, sillä vohvelikippaan voi valita perinteisen vaniljan lisäksi muun muassa suklaa-chiliä, cashewpähkinää, vihreää teetä, tai vaikkapa mascarbonea. Jäätelömakuja vitriinissä on vuosien varrella käynyt jo noin kaksi sataa.

Jäätelövalikoimaamme>


Kahvilameininkiä
Jätskibaari Vohveli ei siis ole pelkkä jätskibaari vaan ihka oikea kahvila. Sydämellä jokaiselle asiakkaalle erikseen jauhettu espressopohjainen kahvi on toinen Jätskibaari Vohvelin kulmakivistä. Jätskibaari Vohveli tarjoilee myös mehut, limonadit, teet, kaakaon, pirtelöt... ja tietysti aivan kuten jäätelön valmistuksessa, on myös muissa kahvilan tuotteissa paljon Reilunkaupan, luomu- ja lähituotteita.


Erityisruokavalio
Lähes kaikki jäätelöistä on gluteenittomista raaka-aineista valmistettuja ja kakkuvitriinistä löytyy päivittäin paljon luontaisesti gluteenittomia herkkuja. Erityisesti laaja raakakakkuvalikoima on jäätelön ohella hyvin suosittu. Jätskibaari Vohvelista saat myös vegaanijäätelöä, laktoosittomia ja maidottomia vaihtoehtoja on myös päivittäin tarjolla.


Tervetuloa jätskille!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Jätskibaari Vohveli
Kauppakeskus IsoKarhu
Yrjönkatu 14
28100 PORI
info@jatskibaari.com
Facebook

Jaa:

Seuraa:

Viimeisimmät julkaisut