Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com
Slice.fi -esittelyvideo »

Made by local students with

JL-Trade Oy


JL-Trade Oy

JL-Trade Oy on vuonna 2016 perustettu raumalainen yritys, joka tarjoaa vuokralle muun muassa pakettiautoja sekä suuren suosion saaneen saunalautan. JL-Trade tarjoaa myös auton renkaiden vaihtoa sekä rengashotellipalveluja. 

Saunalautta

Saunalautta on kesäksi 2017 valmistunut kesäjuhlienpitopaikka, jonka kotisatama sijaitsee Syväraumanlahdella. Saunalautta on vuokrattavissa miehistön kera, joka huolehtii risteilyn aikana siitä, että sinä ja juhlaväkesi viihdytte ja nautitte kesästä ja rennosta ilmapiiristä. Miehistö huolehtii muun muassa puiden lisäämisestä saunaan sekä paljun kaminaan. Saunalautalle sopii max. 12 henkeä kerrallaan + miehistö. Halutessasi voit tilata lautalle myös jonkun esiintyjän.

Lautta on 11 metriä pitkä ja 5,5 metriä leveä, ja se muodostuu kahdesta kerroksesta, joista ensimmäisessä ovat pukuhuone, oleskelutila, suihkukaappi, wc, sauna ja palju sekä rappuset kattoterassille. Kattoterassilla on 55 neliötä tilaa istuskella tai vaikka tanssahdella kesäillassa! Kattoterassin kaasugrillillä paistuvat maistuvat makkarat ja vartaat, pihvejä unohtamatta. Lautalle voi myös tilata etukäteen ruoat mukaan. Terassin takaosasta voi hyppiä uimaan lautan ollessa ankkuroituna. Ylhäältä löytyy myös äänentoistolaitteet.

Saunalautalle mahtuu kerrallaan mukaan max. 12 henkilöä, sekä miehistö siihen päälle. Mikäli teillä on kuitenkin isompi porukka halukkaita lautalle, soita tai laita sähköpostia ja sovitaan erikoisjärjestelyistä yhdessä tuumin juuri teille sopivaksi!

Alakerran oleskelutila on noin 25 neliön kokoinen, sisältäen ison ruokapöydän ja istumapaikkoja 12 hengelle. Oleskelutilasta löytyy myös jääkaappi ruokien ja juomien viileänä pitämiseen. Myös oleskelutilasta löytyy omat äänentoistolaitteet. 

Lautan takaosassa sijaitseva sauna on noin 12 neliön kokoinen. Saunan lauteille mahtuu samaan aikaan 8-10 henkilöä, ja löylyttelyn lomassa voi ihastella Rauman kaunista saaristoa. Saunan vieressä sijaitsee palju, jonne voi pulahtaa samaan aikaan 6-8 henkeä.

Saunalautalla ei ole anniskeluoikeutta, joten omat juomat mukaan kesäillan kekkereihin! Tutustu saunalautan hinnastoon osoitteessa www.jl-trade.fi/saunalautta ja kysy tarjousta pidemmistä risteilyistä puhelimitse 050 530 3940 tai info(at)jl-trade.fi.

Pakettiautot

Tarvitsetko pakettiautoa muuttoon tai muuhun kuljetukseen? JL-Trade tarjoaa joustavasti ja nopeasti pakettiautoja vuokralle. Voit vuokrata B-kortilla ajettavan Citroen Jumperin parhailla herkuilla varustettuna. Pakettiauton vuokran hintaan sisältyy 200 kilometrin ajot, ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 0,20 euron maksu/kilometri. Tutustu hinnastoon ja kalustoon osoitteessa www.jl-trade.fi/pakettiautot.

Seuraa JL-Trade Oy:tä myös Facebookissa @raumansaunalautta.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

JL-Trade Oy
Kairakatu 8
26100 Rauma
050 530 3940
www.jl-trade.fi
info(at)jl-trade.fi
Facebook

Soita: 050 530 3940

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut